- 6 Ocak 2020
- 234
- 258
- 40
Benimde spralden dolayı galiba ama birkac gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor gaz sancisina da benziyor tedirginim
Selamlar. Herkesin bebekler sürünüyor ya da emekliyor mu? Kendi kendine yatış poizsyonunda oturma pozisyonuna falan geçebiliyorlar mı? Bizimki yapamıyor bunları. Alkış yok. Bay bay yok. Sürekli konuşuyoruz ama kelimesi yok. Baba baba diye diye geziyoruz ama yok. Söylemiyor. Diş de yok. Yok yok yok.
Selamlar. Herkesin bebekler sürünüyor ya da emekliyor mu? Kendi kendine yatış poizsyonunda oturma pozisyonuna falan geçebiliyorlar mı? Bizimki yapamıyor bunları. Alkış yok. Bay bay yok. Sürekli konuşuyoruz ama kelimesi yok. Baba baba diye diye geziyoruz ama yok. Söylemiyor. Diş de yok. Yok yok yok.
Ben taktirdim kaydi megerse rahim egriligi varmis tutmuyor spirali dr bana da birsey onermiyor emzirdigim icin esim korunuyor suan cok korkuyorumSpiral kullanınca Başka türlü de korkuyor musunuz. Geçen sene bir tanıdığım spiralle doğum yaptım dedi. Ben taktirmadim. Ama düşünüyorum
Bazen 3 5 gun oynuyor ama genelde ayni araliklarda oluyorum fakat inanilmaz siddetli oluyorum yatak yorgan heryer batiyor hergun 1 paket ped bitiriyorum neden boyle oldu anlamadim dr birdaha boyle olursa smear alalim dediGüzel anneler merhaba. Bebişler 9 ayı bitirdi büyüyorlarnasılsınız? Adet kanamalarınız düzene girdi mi benim düzensiz ve hep kafam allak bullak =(
benimde eşim korunuyor. Korkmuyor değilimBen taktirdim kaydi megerse rahim egriligi varmis tutmuyor spirali dr bana da birsey onermiyor emzirdigim icin esim korunuyor suan cok korkuyorum
Yani bidaha olursa atarim.kendimi 4.yu kaldiramambenimde eşim korunuyor. Korkmuyor değilim
Normal doğum mu sizin. Benim eski ağrılarım kayboldu çok şükür. Hastanelik olurdum şimdi ilaçsız anlatıyorumBazen 3 5 gun oynuyor ama genelde ayni araliklarda oluyorum fakat inanilmaz siddetli oluyorum yatak yorgan heryer batiyor hergun 1 paket ped bitiriyorum neden boyle oldu anlamadim dr birdaha boyle olursa smear alalim dedi
Korunurken mi oldu 3.Yani bidaha olursa atarim.kendimi 4.yu kaldiramam
Evrt 3 u de normal everlt dogumlardan sonra benimde ne agrim kaldi ne de kistlerimNormal doğum mu sizin. Benim eski ağrılarım kayboldu çok şükür. Hastanelik olurdum şimdi ilaçsız anlatıyorum
1.planli 2.si dk hapi kullanirken 3.kondomla cidden kabus gibiydiKorunurken mi oldu 3.
Söylüyorlardı inanmıyordum. Yanlış okumuşum yaEvrt 3 u de normal everlt dogumlardan sonra benimde ne agrim kaldi ne de kistlerim
1.planli 2.si dk hapi kullanirken 3.kondomla cidden kabus gibiydi
Benimde bir arkadasim demisti kazayla diye neler once cocukmusun yontemlerden haberin yokmu dedim bikac ay sonra 2.ye hamile.kalinca keske sussaydim demiştim ama iyi ki oldularSöylüyorlardı inanmıyordum. Yanlış okumuşum yaondan ağrı dedim
Hayatta kendinizden baska kimseye guvenmeyinbir korktum şimdi ben bunlara güveniyordum
Biraz erken olmuş öğrenmenHayatta kendinizden baska kimseye guvenmeyinben o haplari saatiyle icerdim ama soyle oldu ben o ada dis tedavisi oldugjmdan antibiyotik ullaniyordum 2 ilaci auni anda iciyordum.megerse antibiyotik dk hapinin etkisini 0 a indiriyormus hamile kalinca öğrendik:)))) nasipten otesi yok
Saglikli hayirli evlat olsunlar da bunlar katlanilabilir seyler yoldas oldular bana 2 si kocaman oldular zaten kahvemi bile yapiyorlar hergün:)))Biraz erken olmuş öğrenmenne yapalım yaradana siginacagiz çok zor ya. Allah size kolaylık versin üç tane ben bir tane ile zorlanıyorum.
Bizim çocuk doktorumuz özel hastanede, aşı mutlaka olun dedi. Doktorumuz 8 çocuk annesi, gözüm kapalı güveniyorumbir de sağlık ocaktan bin defa aradılar abartmıyorum, aşı olacakmısınız diye. Geçen hafta yaptırdık. Ateş yapabilir dedi hemşire ama yapmadı. O gün mayışıktı çocuk. İlk defa kendi kendine uyudu o derece. Başka da yan etkisi görmedik çok şükür . Bu arada biz 10,370kilo boy 74 olduk emeklemesi dönmesi kalkması herşey tamam. Maşallah erken yürüyecek belli. Ama alkış bay bay yok, ağır abi acayıp ciddi bir oğlum var. Güldürmek için süratlar yapıyorum buna, anne sen iyimisin, dermiş gibi bi bakışı var Anne şebek baba şebek bu çocuk bi değişik çıktı
Saglikli hayirli evlat olsunlar da bunlar katlanilabilir seyler yoldas oldular bana 2 si kocaman oldular zaten kahvemi bile yapiyorlar hergün:)))