2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bize de kac sene once dr demisti ki hicbir kiz cocugu anneden kisa olmaz( ama kisa kalan gordum) biz cokta kisa olmadigimiz halde hedef boya benden kisa gosteriyor anlamadim valla

Kan degerleri genel olarak dusuk cikti demir damlasi yedigi et kemik.sulari vs hepsi yetersiz kalmis demirin dozu artirildi 13 damlaya cikarildi ek olarak sutumden gecmesi icin bana da demir verildi 3 ay sonra kan tahlili tekrarlanacak.
Bizimki de biraz düşük çıktı canınızı sıkmayın

Yarin aile sağlığı merkezinde 9.ay aşımız var. Yaptiran oldu mu?
Şu bölge bölge kimi yerde yapilan,kimi yerde gerek görülmeyen gizemli göçmen kızamık aşısı
Merhaba. Bizim asimiz olmadı ya. Elimizde yok dediler. Acaba gerek mi görmediler. Bir yaşında aşı var dediler. Ama o da da sıkıntı varmış. Anlamadım bu işi.

Benimde spralden dolayı galiba ama birkac gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor gaz sancisina da benziyor tedirginim açıkçası. Haftaiçi kan vermeyi düşünüyorum
Spiral kullanınca Başka türlü de korkuyor musunuz. Geçen sene bir tanıdığım spiralle doğum yaptım dedi. Ben taktirmadim. Ama düşünüyorum

Merhaba. Hanımlar ayın on beşinde bizimde dokuz ay doldu. Şimdiye kadar bir diş çıkardı minicik. Geç çıkacak galiba. Kilosu 8600 zayıf mı boyu da 73. Yaramazliklari artıyor. Uyandığında İlk iş çekmeceleri boşaltıyor. Günde üç kere filan çekmece topluyorum. Yemek yemeye başladı çok şükür. Kendi alıp yemeyi de seviyor bende veriyorum. Ama zorlamıyorum. Zaten istemeginde eliyle yüzünü kapatıyor zorlamıyorum. Yurutec aldık onunla vakit geçiriyor bir süre. Ve ilk adım geldi adım çalışması yapıyoruz artık. 3-4 adım atabiliyor. Alkış ve bay bay yapmaya başladı. Uzun yazdım ama çok tatlı burda patlamak da beni mutlu ediyor. HepiniZe bebeklerinizle Hayırlı ömürler diliyorum.

Merhaba. Bizim asimiz olmadı ya. Elimizde yok dediler. Acaba gerek mi görmediler. Bir yaşında aşı var dediler. Ama o da da sıkıntı varmış. Anlamadım bu işi.
Bizim sağlık ocağı aradı elimizde var vuralım diye biz görevim icabı şehir dışındaydık bulunduğumuz yerdeki sağlık ocağı elimizde yok 1 yaşında da vuruluyor dedi hatta kendim sağlıkçıyım 2 doktorla görüştüm bununla ilgili yazı var vurulması gerekli diye arkadaşlarım yazıyı attılar.ama pandemi dolayısıyla aşılar elimizde yok diyorlar son 4 aydır.Ben başka bir sağlık ocağı ile görüşüp vurdurdum aşıyı kendi sağlık ocağımızada bildirdim.

Bulunduğum yerde bir tane sağlık ocağı var oda bir yaş asisinda zaten olacak dedi bilmiyorum ne yapalım. Vurulsa iyi olurdu

Carinanebulasi merhabalar canım
Bizim sağlık ocağı vuruyor bu aşıyı, doktorumuz da vurulmali demişti.(4 yıl önce büyük kızda olmuştu) kabakulak ve kızamık dedi yanlış hatırlamıyorsam.
1 yaşında tekrardan bir doz daha olucak dedi..

Özelde filan sorsak yaparlar mı ki burda yokmuş

Özelde filan sorsak yaparlar mı ki burda yokmuş

her sağlık ocağı yapmıyor maalesef, sebebini bilmiyorum bi taraf illaki olmali derken,bir taraf temas yoksa 1 yaşında vurucaz diyor falan..4 senedir çözemedim,ayni bakanlığa bağlı değiller mi neye göre kimine zorunlu kimine gerek yok? özelde yapmiyolar galiba ama sen bir sor yine de.

Valla bende anlamadım bu aşılar olması lazım. Bir yaşında zaten olacak önemli değil dedi. Acemiyim ne derlerse ona göre hareket ediyorum
Bir soralım özele sanmıyorum bende

Selamlar. Herkesin bebekler sürünüyor ya da emekliyor mu? Kendi kendine yatış poizsyonunda oturma pozisyonuna falan geçebiliyorlar mı? Bizimki yapamıyor bunları. Alkış yok. Bay bay yok. Sürekli konuşuyoruz ama kelimesi yok. Baba baba diye diye geziyoruz ama yok. Söylemiyor. Diş de yok. Yok yok yok.

Merhabalar doktora götürdünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…