Zombi gibiyim yarim.saatte 1 memeye uyandi nasil.vazgeciricem bu durumdan hic bilmiyorum diger cocuklarimda yasamadigim.ne varsa bunda yasiyorumbir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan
benim bu gece cok zor geçti
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..
O da birseydir hic degilse birkaç saat rahat yatarsinizBen çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...
Evet benimki de sabaha karşı hallediyor aglamalar biseyler mirmir söyleniyor yanima almazsam geri uyumuyor.bir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan
benim bu gece cok zor geçti
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..
Evet buna da şükür. İse donene kadar tamamen besige alistirmak istiyorum umarım hedefime ulaşırımO da birseydir hic degilse birkaç saat rahat yatarsiniz
Olur insallahEvet buna da şükür. İse donene kadar tamamen besige alistirmak istiyorum umarım hedefime ulaşırım
Bu senenin bebekleri hep ayni galiba burasi dahil cevremdeki herkes hep ayni seylerden yakiniyor ben 2 kizimda da besige hatta 1.5 yasindan sonra odasi na alistirdim bu ufaklik canima okuyorBenim büyük hep beşiğinde yattı. Hatta hiç bir zaman yanyana yatamadık. Gece iki defa kalkar, emer, uyurdu. Şimdi bu minik adam benimle yatıp, benimle kalkıyor. Geçen ay anne yanı beşik yaptırdık da eşim yatağına geri döndü
Gece ilk bikaç uyanmasında emzirmeyip ağlamasına rağmen geri uyutursam gece daha az uyanıyor. Ama emzirirsem o gece bana uyku haram oluyor. Tabii her zaman ağlamasına dayanamadığımdan olmuyor.
Evet benimki de sabaha karşı hallediyor aglamalar biseyler mirmir söyleniyor yanima almazsam geri uyumuyor.
Gece uyumazsa oyun oynatmayin diyor uyku eğitimi verenler ama tabii hiç uyumayinca insan çaresiz kalıyor
Size videoları yollamistim ise yaramadı mıAy biz de epeydir aramızda yatırıyoruz5. Hayır karı koca iriyiz de yani hanfendi kolları açıyor bir de rahatça yatıyordış de çıkarmadık zaten uyku düzeni yok artık huniyi takarız dis de çıkınca
Valla ben bazen hamaga bırakıyorum kendi haline, çok bagirmadikca bakmıyorum gece olduğunu anlasin diye ışığı da açmıyorum yorgun düşüp uyuyorayağımda salladım sürekli arada icim geçmiş
Ben bir ara anne karninda ki sesleri aciyordum.uyuyordu birgun pusetinde.cok aaglarken tente kismina o sesi acmistim.uyudu arkamdan bir kadin seslendi ben pedagogum o sesi dinletmeyin bebekte zeka.geriligine yol aciyor klasik.muzik dinletkn dedi ama klasik.ninnilere alisarak uyumaya basladi emzik almasi avantaj oldu tabi ama gecr besikte yatmadigi icin bebegi ezmicem diye sabah put gibi uyaniyorum her yanim taş kesiyorayağımda salladım sürekli arada icim geçmiş
Ben bir ara anne karninda ki sesleri aciyordum.uyuyordu birgun pusetinde.cok aaglarken tente kismina o sesi acmistim.uyudu arkamdan bir kadin seslendi ben pedagogum o sesi dinletmeyin bebekte zeka.geriligine yol aciyor klasik.muzik dinletkn dedi ama klasik.ninnilere alisarak uyumaya basladi emzik almasi avantaj oldu tabi ama gecr besikte yatmadigi icin bebegi ezmicem diye sabah put gibi uyaniyorum her yanim taş kesiyor
Valla ben bazen hamaga bırakıyorum kendi haline, çok bagirmadikca bakmıyorum gece olduğunu anlasin diye ışığı da açmıyorum yorgun düşüp uyuyor
Merhaba saglikla buyutun araya dis cikarma.donemi girecegi icin bir sure daha tam duzenli olmayabilir ama.her cocuk bir degil tabi ki herkeste de ayni.olacak diye birsey yok.ama.tam bir duzen yaşina dogru oluyor.8 aylik.olduk hala.gece surekli uyaniyorMerhaba sevgili anneler. Bende mayıs annesi olacaktım ama nasip değilmiş ağustos annesi oldum çok şükürarada bu başlığı da takip ediyorum vakit buldukça. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu var.
Uyku düzeniniz nasıl büyüdükçe düzenliyorlar mı benim oğlum 5 aylık destekli uyuyor gece de pek düzenimiz yokya emerek ya kucakta pış pış.
Saç dökülmeniz ne durumdafena dökülüyor, azalır yeniden saç çıkar diyorlar sizin deneyimleriniz nasıl
Hepimize Allah kolaylık versin bebişler sağlıklı olsun yeter ki
Evet arkadaşım tam üzerine düşüp bir rutin olusturamadim malesef yaSize videoları yollamistim ise yaramadı mı
İlk zamanlar encok uykusuzluktan çeken bizdik sanirim nasıl uyutcami bilemiyordum 5 buçuk aydan beri çok şükür ve masAllah diyeyimkendi yatağında emmeden sallanmadan uyuyor
Tabi daha diş çıkarma süreci de var büyümek ne zormuşMerhaba saglikla buyutun araya dis cikarma.donemi girecegi icin bir sure daha tam duzenli olmayabilir ama.her cocuk bir degil tabi ki herkeste de ayni.olacak diye birsey yok.ama.tam bir duzen yaşina dogru oluyor.8 aylik.olduk hala.gece surekli uyaniyor
Mayis la agustos arasinda 3 ay var nasıl Mayis annesi olacakken agustos annesi oldunuz anlamadim.Merhaba sevgili anneler. Bende mayıs annesi olacaktım ama nasip değilmiş ağustos annesi oldum çok şükürarada bu başlığı da takip ediyorum vakit buldukça. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu var.
Uyku düzeniniz nasıl büyüdükçe düzenliyorlar mı benim oğlum 5 aylık destekli uyuyor gece de pek düzenimiz yokya emerek ya kucakta pış pış.
Saç dökülmeniz ne durumdafena dökülüyor, azalır yeniden saç çıkar diyorlar sizin deneyimleriniz nasıl
Hepimize Allah kolaylık versin bebişler sağlıklı olsun yeter ki
Hamileliğin başında kayıp yaşadım Aralık ayında tekrar hamile kaldımMayis la agustos arasinda 3 ay var nasıl Mayis annesi olacakken agustos annesi oldunuz anlamadim.
Benimkini hamaga alistirinca kucagi bıraktı orda uyutup gece besigine yaptırıyorum . henüz desteksiz uyuyamiyor maalesef