2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkür ederiz

benim ufaklığın ilk dişi dün çıktı
uyku düzenimiz bozuldu maalesef.
1 aydır yanımda uyuyor sadece,asla beşikte uyumuyor
onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür
Anne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))

Anne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))
Biz 2.aydan itibaren oğlumla beraber yatıyoruz. Eşimi başka odaya gönderdik keyifli keyifli yatıyoruz. Eşim beşiğine alıştır artık diyor ama bana bile zor geliyor oğluşumun tepkisi ne olur düşünemiyorum bile eskiden eşim benden sonra yatsa bile uyuyamazdım şimdi de oğlumsuz uyuyamam.

Ben buyudukce daha cok uyurum derken daha az uyur oldum:))) 2 gun arayla.2 dis cikardi bugun yarin 3.dis geliyor inanilmaz.sinirli

Dogdugundan beri beraber yatiyoruz ama bir aRa besige alistirmistim dis sirasinda yine basa döndük gece yarim saatte 1 memeye kalkiyor cok.yorucu bari emeklese yorulur gece uyur dedim ama emeklemiyor malesef tombis biraz kendini kaldiramiyor

Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...

Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...

bir şekilde dediklerini yaptırıyorlar boylarına bakmadan
benim bu gece cok zor geçti
40 ar dakika uykuda 1 saat uyanikti ,ve bu sabaha kdr böyle sürdü..
büyük kız uyanmasın diye salonda oyaladim sabaha kadar. ve sabah olunca ne oldu dersiniz
babası " ah be kızım,sabaha kdr uyutmadin anneyi babayı "dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…