- 6 Ocak 2020
- 234
- 258
- 40
Çok teşekkür ederizKızlar bugün doktora gittik. Kızım geçen aydan beri 2 cm uzayıp 900 gr almis. Kilosu 8200 olmuş.
Doktor mamayi azaltmadi, ek gıdayı 3 öğün tavsiye etti. Kuzu kıymaya baslayin dedi. Ayrıca baliga da baslayacakmisiz haftada 2 kez balik yemesi gerekiyor dedi. Yiyebiliyorsa hergun 1 ceviz dedi. Yumurta sarisi alerji yapmadiysa beyazını da verin hergun mutlaka 1 yumurta yesin dedi. Ayrica tahillara da baslayin dedı.
Kabizligi için de kayisi ya da incir haşlayıp yedirin bol bol da su icirin dedi.
Her ek gidadan sonra dişini ve tüm damaklarini pamuklu islak bir bezle silip temizleyin bu dis sağlığı için çok çok önemli dedi.
Burda yemek listesi ve ek gida önerisi isteyen arkadaslar için yazayım dedim
O üye burda ek gıda konusunda yazdıkları yüzünden linç yedi. Kalbi kırıldı. Özelden mesajlaşmıştık gerçekten çok üzüldü o zaman olanlara.
Hayır o zaman kendisini eleştiren ve hatta dalga geçen hiç bir üye burda aktif olarak yazmıyor. Eleştirdiler, dalga geçtiler, kalp kırdılar ve ortalıktan çekildiler.
Gerçekten üzücü
[/QUOTESelam buradayimO üye burda ek gıda konusunda yazdıkları yüzünden linç yedi. Kalbi kırıldı. Özelden mesajlaşmıştık gerçekten çok üzüldü o zaman olanlara.
Hayır o zaman kendisini eleştiren ve hatta dalga geçen hiç bir üye burda aktif olarak yazmıyor. Eleştirdiler, dalga geçtiler, kalp kırdılar ve ortalıktan çekildiler.
Gerçekten üzücü3 cocuk zorlandim bir suredir sosyal.medyadan uzak kaldim.birkac gundur rahata erebildim
BuradayimMerhabalar,bir arkadaş vardı uzun zamandır yazmıyor 2 kızı vardı 3.kızıda oldu maşallah buna hepimiz şahidizçokta sohbetliydi,şimdi hiç yazmıyor,bir şey mi oldu acaba çok merak ettim.Adını tam hatırlıyamıyorum.erym... gibi bir şey miydi neydi
Zor bir 8 ay gecirdik henuz bir duzen oturtabildim
Hosbuldum iyiyiz cok sukur dis patlatma donemleri biraz zorlandim ama daha iyi su siralar ancak kendime.geldimhoşgeldin nasıl kızlar
Sizler bebisler nasilsiniz neler yapiyorsunuzhoşgeldin nasıl kızlar
Sizler bebisler nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Anne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))benim ufaklığın ilk dişi dün çıktı
uyku düzenimiz bozuldu maalesef.
1 aydır yanımda uyuyor sadece,asla beşikte uyumuyor
onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür
Artik bebegin elini kolunu ezicem diye korkuyorumAnne yaninda uyumak birtek bizde var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))
Inciniz hayirli olsun bu aradabenim ufaklığın ilk dişi dün çıktı
uyku düzenimiz bozuldu maalesef.
1 aydır yanımda uyuyor sadece,asla beşikte uyumuyor
onun dışında bir yaramazlık yok çok şükür
Ay biz de epeydir aramızda yatırıyoruz5. Hayır karı koca iriyiz de yani hanfendi kolları açıyor bir de rahatça yatıyorArtik bebegin elini kolunu ezicem diye korkuyorum
Hoşgeldiniz iyi olduğunuza sevindimBuradayim
Biz 2.aydan itibaren oğlumla beraber yatıyoruz. Eşimi başka odaya gönderdik keyifli keyifli yatıyoruz. Eşim beşiğine alıştır artık diyor ama bana bile zor geliyor oğluşumun tepkisi ne olur düşünemiyorum bileAnne yaninda uyumak birtek bizde saniyordum var 15 gundur yanimda yatiyor gece yarim.saatte bir uyanip meme istiyor meme cikmayacak.agzindan dudak tiryakisi:))
Ben buyudukce daha cok uyurum derken daha az uyur oldum:))) 2 gun arayla.2 dis cikardi bugun yarin 3.dis geliyor inanilmaz.sinirliAy biz de epeydir aramızda yatırıyoruz5. Hayır karı koca iriyiz de yani hanfendi kolları açıyor bir de rahatça yatıyordış de çıkarmadık zaten uyku düzeni yok artık huniyi takarız dis de çıkınca
Hosbuldum cok tesekkurlerHoşgeldiniz iyi olduğunuza sevindim
Dogdugundan beri beraber yatiyoruz ama bir aRa besige alistirmistim dis sirasinda yine basa döndük gece yarim saatte 1 memeye kalkiyor cok.yorucu bari emeklese yorulur gece uyur dedim ama emeklemiyor malesef tombis biraz kendini kaldiramiyorBiz 2.aydan itibaren oğlumla beraber yatıyoruz. Eşimi başka odaya gönderdik keyifli keyifli yatıyoruz. Eşim beşiğine alıştır artık diyor ama bana bile zor geliyor oğluşumun tepkisi ne olur düşünemiyorum bileeskiden eşim benden sonra yatsa bile uyuyamazdım şimdi de oğlumsuz uyuyamam.
Ben çok güzel besige alistirmistim ama dis çıkarırken gece ara ara yanıma almaya başladım. Şimdi geceye besikte basliyor, hamakta devam ediyor sabaha karşı yanıma alıyorum...