- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Anladım. Çok geçmiş olsun. Allah evladiniza uzun ömürler versin. 5.ayda desteksiz uyumasi cok zor sonrasinda dis çıkarırken de bütün uyku düzeni bozuluyorHamileliğin başında kayıp yaşadım Aralık ayında tekrar hamile kaldım
Amin evlatlarımızın ömrü uzun ve sağlıklı olsunAnladım. Çok geçmiş olsun. Allah evladiniza uzun ömürler versin. 5.ayda desteksiz uyumasi cok zor sonrasinda dis çıkarırken de bütün uyku düzeni bozuluyor
Evet arkadaşım tam üzerine düşüp bir rutin olusturamadim malesef yauyku egitimi zor gekdi aslında bu beraber yatıp gece çok uyanmalar daha zor
Bana 9 ile 11 ay arasında gel dedi9.ay aşısı için gün veren sağlık ocakları var mı acaba?
Emeklese de aynı bir ara saat başı kalktı bir ara saat 5 de kalktı şimdi de gece emmek icin kalkıyor bakalım ne zaman düzene girerDogdugundan beri beraber yatiyoruz ama bir aRa besige alistirmistim dis sirasinda yine basa döndük gece yarim saatte 1 memeye kalkiyor cok.yorucu bari emeklese yorulur gece uyur dedim ama emeklemiyor malesef tombis biraz kendini kaldiramiyor
Merhabalar herkese,
Ben de telefon değiştirdim, foruma tekrar girmem uzun sürdü:)
Benim bir yakınım tel sarar yapmıyor mu, öğretmek için geç bile kalmışsın dedi. O öyle diyene kadar da aklıma gelmemişti. Bugün internetten baktım biraz 6-7 aylıkken yapabiliyormuş. Siz yaptırdınız mı tel sarar, gel babası gibi hareketler ?
Aslında 1 akşam yapsan devamı çok güzel ve kolay gelecek
Gerçi birlikte yatmaninda keyfi ayrı güzelsmdi istesemde yatmıyor kıpır kıpır
benim kızımda oldu o 4-5 arası sonra geçti ama biraz saçının arka tarafı açıldı sonra geçti... sanırım çocuktan çocuğa değişiyor o saçlı doğup 6. ayda önde 2 tel saçı kalanda duymuştum... yine de bi demir durumuna baktırabilirsinizAmin evlatlarımızın ömrü uzun ve sağlıklı olsun
Siz saç dökülmesi yaşadınız mı peki
Benim ki emeklemiyor totosunu kaldiramiyor ki:)) tombis biraz ozgurluk istedigi icin yürüteç aldim belli zaman dilimlerinde bindiriyorum.ama.cogunlukla.yerde vakit geciriyor yine dis donemi dun gece besige koydum kac kere uyandi kokumu ariyorEmeklese de aynı bir ara saat başı kalktı bir ara saat 5 de kalktı şimdi de gece emmek icin kalkıyor bakalım ne zaman düzene girer
Tel.sarari daha yeni yapiyorum.suan gel gel yapiyor yaparken dee dee diyor(geldiyor) isine gelirse byby yapiyor alkisliyor anne diyorkendi adini soyluyor fakat adını soyleyince bakmiyor ablasinin adini ezberlemis ce ee falan yapjyoruz her nekadar anlamasa da kupleri ust uste koyuyoruz sonra vurup devirip dustuuu deyip alkisliyoruz vs simdilik.boyle daha fazla akljni karistirmak istemem çocuğun fakat her bebek cok baska.mesela.komsunun bebegi kalkmis siraliyor herseyi isaret eder gosteriyor bircok seyi soyluyor bebeklerin gelisimi birbirinden farkli benimki onun yaninda pasif kaldi:))) o yapiyor benim.bebegim neden yapmiyor diye endiseye dusmemek lazim ben de adina bakmiyor diye korkmustum hala da bakmiyor ama herseyi yapiyor tamamen duyarsizMerhabalar herkese,
Ben de telefon değiştirdim, foruma tekrar girmem uzun sürdü:)
Benim bir yakınım tel sarar yapmıyor mu, öğretmek için geç bile kalmışsın dedi. O öyle diyene kadar da aklıma gelmemişti. Bugün internetten baktım biraz 6-7 aylıkken yapabiliyormuş. Siz yaptırdınız mı tel sarar, gel babası gibi hareketler ?
Sizce dış mi cok huzursuz sürekli ağlıyor bir tarafı şişmiş ama o dişe benzemiyor yüzünde de salyadan sanırım böyle şeyler çıktı
İki tarafı da öylekopek disi mi o tam secemedim.eger oysa ona cok var normalde benim cocuklarin oyle sismemisti morararak kabarmisti o yuzden emin olamadim acikcası
Bebek saçı değil de annenin saçlarını sormuştum aslındabenim kızımda oldu o 4-5 arası sonra geçti ama biraz saçının arka tarafı açıldı sonra geçti... sanırım çocuktan çocuğa değişiyor o saçlı doğup 6. ayda önde 2 tel saçı kalanda duymuştum... yine de bi demir durumuna baktırabilirsiniz
Kemikleri cok.kuvvetliyse llk kopek disi çıkarıyor olabilir beyazlik varmi damaginda resimde belli olmuyor var ise distir benim kizimda 10 gun once alttan birtane cikardi daha onun yanindakini cikarmadan ustten cikardiİki tarafı da öyle
Ön de var belli ama bu biraz daha farklı iki tarafında var akşam gorduk ağız çevresinde döküntü var salya artışından düşündük bilemiyorum daKemikleri cok.kuvvetliyse llk kopek disi çıkarıyor olabilir beyazlik varmi damaginda resimde belli olmuyor var ise distir benim kizimda 10 gun once alttan birtane cikardi daha onun yanindakini cikarmadan ustten cikardi
Fotografta gordugum sanki baloncuk seklinde sismis isterseniz saglik ocaginda takibinizi yapan hemsireye bir gosterin o bakip duruma gore yonlendirsin sizi belki normaldirÖn de var belli ama bu biraz daha farklı iki tarafında var akşam gorduk ağız çevresinde döküntü var salya artışından düşündük bilemiyorum da
İyim ama yorgunum a dostlarcanım nasılsın göremedim epeydir