- 26 Nisan 2017
- 230
- 254
- 33
Hiç aklıma gelmedi bir fotoğraf atayım hemşireyeFotografta gordugum sanki baloncuk seklinde sismis isterseniz saglik ocaginda takibinizi yapan hemsireye bir gosterin o bakip duruma gore yonlendirsin sizi belki normaldir
Bebek saçı değil de annenin saçlarını sormuştum aslındabenim saçlarım fazla dökülüyor da 8.aya doğru azalır deniyor sizlerde durum nasıl merak etmiştim
İyim ama yorgunum a dostlar
İse basladim evden çalışıyorum ama yoğunluk basladi bebiş öğlene kadar benle öğlen uykusundan sonra anneme gidiyor smdilik kademeli alistiyioruz.
Büyüdükçe çok sevimli birşey olduise gitme düşüncesi içimi fena yapıyor kendimi surekli sorguluyorum sorguladikca üzülüyorum uzuldukce psikolojik yorgunluk oluyor
Sen nasılsın?
Az once aylik kontrolden geldik 9250 gr 73 cm olmus tosbigim 15 gun sonrasi icin dr bizden hemogram istedi sizden de istendi mi?
Cok gecmis olsun masallah o da tosbikmişbiz de gittik bugün kontrole diye meğer hastaymış bizim hanımsı kilo 9150 boy 74 cm kafası biraz büyüktü zaten 46,5 cm olmuş... dededen nezle kapmış yanaklarında kuruluk vardı egzemaya dönmüş bir de pişik oldu 3 gündür bir torba ilaçla geldik eve hemogram falan istemedi belki hasta diyedir 8 ay 2 günlük benim kızım
Süt izinini nasıl kullandın?sorgulamamaya çalış
onlar için çalışıyoruz
yarım gün bide ne güzel
ben 8 de bırakıp 4 de alıyorum.
ilk başlarda böyle hissetmen normal ,
ama hem anne hem bebek surece çabuk alışıyor
yakında daha iyi hissedeceksin merak etme
Süt izinini nasıl kullandın?
Ben şimdilik kullanmıyorum nasıl olsa evdeyim diyip sesimi çıkarmadım.
İns hızlı alisiriz daha iyi hissederimdiğer açıdan çalışmak bana iyi geldi işimi arkadaslarimi özlemişim
biz de gittik bugün kontrole diye meğer hastaymış bizim hanımsı kilo 9150 boy 74 cm kafası biraz büyüktü zaten 46,5 cm olmuş... dededen nezle kapmış yanaklarında kuruluk vardı egzemaya dönmüş bir de pişik oldu 3 gündür bir torba ilaçla geldik eve hemogram falan istemedi belki hasta diyedir 8 ay 2 günlük benim kızım
merhabalar,
yapmamasi herhangi bir anlama gelmiyor merak etmeyinbüyük kızım hic birini yapmadı, zamaninda cok endiselenmistim.gec oturdu,1 yasinda emekledi,bir bucuk yaşında yürüdü,ama 9. ayda bir kac kelimeyi bir araya getirip konusabiliyordu sasirirdi herkes.
ufaklik 6.ayda tel sardı,7.ayda alkış yapmaya başladı 8de suan emekliyor,yerinde duramiyor resmen
ama ablası gibi konuşacağını sanmıyorumçünkü bu arkadaşın kafa yaramazliga çalışıyor
Teşekkür ederim cevabınız için. Gelişimi ile ilgili vesvese yapmamaya çalışıyorum ama tanıdığım geç kalmışsın diyince size bir sorayım dedim. Bir iki gün gösterdim tabi anlamadı çocuk, güldü eğlendi sadeceTel.sarari daha yeni yapiyorum.suan gel gel yapiyor yaparken dee dee diyor(geldiyor) isine gelirse byby yapiyor alkisliyor anne diyorkendi adini soyluyor fakat adını soyleyince bakmiyor ablasinin adini ezberlemis ce ee falan yapjyoruz her nekadar anlamasa da kupleri ust uste koyuyoruz sonra vurup devirip dustuuu deyip alkisliyoruz vs simdilik.boyle daha fazla akljni karistirmak istemem çocuğun fakat her bebek cok baska.mesela.komsunun bebegi kalkmis siraliyor herseyi isaret eder gosteriyor bircok seyi soyluyor bebeklerin gelisimi birbirinden farkli benimki onun yaninda pasif kaldi:))) o yapiyor benim.bebegim neden yapmiyor diye endiseye dusmemek lazim ben de adina bakmiyor diye korkmustum hala da bakmiyor ama herseyi yapiyor tamamen duyarsiz
Insanlara.takilmayin bana da bazi taklitleri yapmadigini soyluyorlar mesela.1 2 gundur bay bay ve gel gel yapmayi birakti nedense herhangi bir nesneyi isarette edemiyor cogu 8 aylik.bebek yattigi yerden kalkiyor.emekleyip biryere tutunarak.ayaga kalkiyor benim bebegim hicbirini yapamiyor.adina seslenince bakmiyor ama bunlarin hepsinin yasina kadar vakti var bazen bende tedirgin olmuyor degilim ama biz belkide bebeklerden cok mu sey bekliyoruzTeşekkür ederim cevabınız için. Gelişimi ile ilgili vesvese yapmamaya çalışıyorum ama tanıdığım geç kalmışsın diyince size bir sorayım dedim. Bir iki gün gösterdim tabi anlamadı çocuk, güldü eğlendi sadece
Evet ama 6.aydan sonra sac dokulmem azaldi.Amin evlatlarımızın ömrü uzun ve sağlıklı olsun
Siz saç dökülmesi yaşadınız mı peki
Merhaba. 8 Ay 10 günlük bir bebeğim var. Uykusu düzelmedi dha. Bir süre aynı saatte uyuyup uyandı tahmin ediyordum uyku zamanlarını sonra bozuldu. Gece uykusu çok dağınık. Arkadaşlar yazmış benimki de geceye beşikte başlayıp kucakta devam ediyor. Diş dedim hala yok. Saçlarım seyrelmeye başlamıştı alnım açıldı nerdeyse sonra azaldı dökülme. Yeni saçlarım çıktı. Sağlıkla büyüsün bebeğinMerhaba sevgili anneler. Bende mayıs annesi olacaktım ama nasip değilmiş ağustos annesi oldum çok şükürarada bu başlığı da takip ediyorum vakit buldukça. Sizlere danışmak istediğim birkaç konu var.
Uyku düzeniniz nasıl büyüdükçe düzenliyorlar mı benim oğlum 5 aylık destekli uyuyor gece de pek düzenimiz yokya emerek ya kucakta pış pış.
Saç dökülmeniz ne durumdafena dökülüyor, azalır yeniden saç çıkar diyorlar sizin deneyimleriniz nasıl
Hepimize Allah kolaylık versin bebişler sağlıklı olsun yeter ki
Merhaba uzun zamandır yoktun gelmişsinBenim bebegim emekleme mucadelesi veriyor 1 aydir ama emekleyemiyor surunemiyor da biryere tutunup ayagada kalkamiyor moralim bozuluyor bazen sizlerde durum nedir
Bizim sağlık ocağı 2 aydır elimizde yok gelmeyebilir dedi. Bir de covid aşıları olacağı için yoğun olacak dedi. 9. Ayda arayacağım9.ay aşısı için gün veren sağlık ocakları var mı acaba?
Dr bakti genel olarak motor gelisimi normal fiziksel bir sorunda yok diyor oturabiliyor yurutecte fisek gibi geziyor:)) ama fazla bindirmiyorum isim varken sadece kilosu 9250 emekleme.mucadelesi var fakat basarisizlikla sonuclaniyor gogus kismindan kendini kaldiriyor dusuyor busefer popuyu kaldiriyor gogsu yerde kolarindan ileriye dogru kendini cekmeyi beceremediMerhaba uzun zamandır yoktun gelmişsin. Oturabiliyorsa zamana bırak emeklemesini. Için rahat değilse doktorla konuş istersen. Kilosu mu fazla acaba
Benimkinde o mücadele de yok yere yuzl üstü koymamdan nefret ediyor.yine de desteksiz oturup,destekli ayaga kalkabildigi için normal dedi drDr bakti genel olarak motor gelisimi normal fiziksel bir sorunda yok diyor oturabiliyor yurutecte fisek gibi geziyor:)) ama fazla bindirmiyorum isim varken sadece kilosu 9250 emekleme.mucadelesi var fakat basarisizlikla sonuclaniyor gogus kismindan kendini kaldiriyor dusuyor busefer popuyu kaldiriyor gogsu yerde kolarindan ileriye dogru kendini cekmeyi beceremedi
Benim bebegim emekleme mucadelesi veriyor 1 aydir ama emekleyemiyor surunemiyor da biryere tutunup ayagada kalkamiyor moralim bozuluyor bazen sizlerde durum nedir
Dr bakti genel olarak motor gelisimi normal fiziksel bir sorunda yok diyor oturabiliyor yurutecte fisek gibi geziyor:)) ama fazla bindirmiyorum isim varken sadece kilosu 9250 emekleme.mucadelesi var fakat basarisizlikla sonuclaniyor gogus kismindan kendini kaldiriyor dusuyor busefer popuyu kaldiriyor gogsu yerde kolarindan ileriye dogru kendini cekmeyi beceremedi