2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Maşallah ilk kaç ayda başladı 6 dış ne kadar sürdü çıkması. 27 mayıs doğumluyuz dışımız yok daha hiç

Oyyy kıyamam geçmiş olsun alerjik gibi duruyor. Ben de kızıma 5.ayda peynir verdiğimde bütün vücudu böcek ısırmış gibi parça parça kabardı yoğurt verdiğimde de isilik gibi atıyor sadece labne peynir veriyorum anne sütü dışında süt ürünü olarak . ayda bir deniyorum azıcık yoğurt devam ediyorsa yine vermiyorum. Doktor çok kabarırsa 1 çay kaşığı alerset veya zyrtec şurup verebilirsin demişti.

Benim kızımın da dişi çıkmadı henüz belirti de yok 10 Mayıs doğumlu. Abisi de 9buçuk aylıktı ilk dişi çıktığında maşallah dişleri çok sağlam geç çıkması daha iyi.

lütfen bana cevap verirmisiniz ilk hamilelik belirtinizde göğüs ucu ağrısı gğüste büyümr kahverengi bölgede koyulaşma yaşadınızmı ben böyle bir sorun yaşıyorum 3- gün ara ara böyle ağrıdı şimdi bastırmadığım sürece ağrımıyor ve mide bulantım oldu ama umursamadım pek göğsümün ağrıdığı ertesi gün hemen test yaptım neğatif çıktı ama adet olmadım hala 1 hafta geçti bunlar şimdi dedim gibi bastırmadım sürece ağrımıyor takvimime göre adedime 2-3 gün var

2 hamilelik geçirdim ikisinde de adet günüm geçene kadar belirti anlamadım. Yani adet olmaya yakın belirtiler neyse onları yaşadım ekstra farklı değildi günün geçtikten sonra göğüslerde sertleşme meme uçlarında kararma yüzde sivilcelenme falan oluyor.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öncelikle 4 ayrı bebek bekliyoruz umarım vardır adedim düzensiz olduğu için pek bir bilgim yok ama böyle bişeyi il defa yaşıyorum o yüzden ne düşünsem bilemedim bu göğüs ağrım dan hemen ertesi gün test yaptım ama negatif çıkmıştı üstünden 1 hafta geçti takvim indirmiştim o takvime göre heralde 2 gün sonra adet tarihim umarım varıdurda bu belirtiler onun habercisidir çok saolun

kaç aylık oldu benim kızım 7 buçuk aylık daha bir dişi yeni geldi

kaç aylık oldu benim kızım 7 buçuk aylık daha bir dişi yeni geldi
8 aylik şuan tam ben alt dişleri cıktı diye sevinirken ön yan dişleri çıkmaya başladı en sonda ortadakiler cıktı üstte 4 altta 2 dişi var ama cok zor 1 ay gecirdim uykusuzluk aglamalli miz miz devamli kucak suanlik iyi cok sukur

Rica ederim inşallah gönlüne göre olur testlerde adet günün geçmeden çıkmıyor 2-3 gün sonra tekrar yap istersen

Üç gündür zyrtec veriyorum bir çay kaşığı baya hafifledi döküntü. Ama tabi bu süreçte ek gıda da veremiyorum çünkü neyin alerji yaptığından emin değilim. Tamamen iyileşmesini bekliyorum. Dediğin gibi sinek ısırığına benziyor.

Kızım artık ayağa kalkmaya başladı koltuklar, sehba, sandalye ,damacana,parkbesik heryerde tutunup kalkıyor.
2-3 gecedirde gece uyanıp park beşikte ayağa kalkıyor kalkıyorum yatırıyorum uyuyoruz.
Dün akşamda ayağa kalkmış konuşuyordu bende sessizce dinliyorum sen misin dinleyen kendini bir bıraktı küüt diye duvara kafası çarptı nasıl fırlatım yataktan aldım bilemedim aldim salona geldim az eğledim sehbaya dayanmıştim sen o sırada kay çenesini çarp Allahım dedim sana geliyorum emzirdim ağrısı geçsin diye.
Yarım saat sonra uykusu geldi yatırdım ama yattı donuk şekilde bakıyor ağlamıyor bir garip geldi eşim normal diyor ama yok içim almıyor oyy omrumden ömür gitti sabaha kadar kaç kere kontrol ettim bilmiyorum
Böle durumlarda napiyorsunuz ins yaşamazsınız

hadi hayırlı olsun geçmiş olsun bizimki de yeni başladı ben de diyorum bu nazlar neden demek diş çıkarırken oluyor böyle hani ağrı sancı ateş biliodum da böyle kucak isteme herşeyden sıkılma uyku düzeninin bozulması falan herşey bu dişten demek

Hiç ateş olmadı canm

Merhaba hanimlar. Tecrübeli anneler bu uyku ne zaman düzene girer ben yorulmaya başladım. gücüm kalmıyor Artık

Çok geçmiş olsun dört göz açıp başlarından ayrılamayacağız bu gidişte. Oğlum da iki gündür kalkıyor. Korkmuyor değilim

Büyük kızım bir buçuk yaşından sonra uyudu oğlumda daha bi umutluyum. Her çocukta farklı olur.
Ben de oglumu 17 ayda sütten kesmiştim gece 4 kere falan uyanıyordu. Sabah kalkıp okula gitmek zor oluyodu. Kızım da baya uyanıyor 7 aylık evde pandemide olunca daha iyi geçiyor ama şubatta ise baslicam bakalım hayırlısı

Merhaba hanimlar. Tecrübeli anneler bu uyku ne zaman düzene girer ben yorulmaya başladım. gücüm kalmıyor Artık
Ah bu uyku aynı saatin içinde 3 kere uyandığı oldu hele dün akşam 3 de sohbet muhabbet istiyormuş beyfendi bir gulmeler babildamalar emzirdim uyumadı salladım uyumadı aramıza koydum bir benim üzerime tutunup çıkıyor bir babasının küt diye de atıp kendini sarılıyor sözde öyle böyle etrafa bakarken kendi kendine uyudu dişe yoruyoruz ama bir şey de görünmüyor daha hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…