- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Canım tabi ki benimki de geceleri uyaniyor. En az 2 -3 kez uyaniyor.MasaAllah ya gercek mi bu.Benimki gunduz yalnizca on bes dakika.Gecede on birde uyuyup sekize kadar alti yedi kere uyaniyor
Bir kere oda on bes dakika .Nasil uyutuyorsun Cnm. Benim ki memede ya da illa sallanmak istyr.Gozleri kan çanagi gibi oluyr yinede uyumuyrCanım tabi ki benimki de geceleri uyaniyor. En az 2 -3 kez uyaniyor.
Gündüzleri toplam uyudugu saat sayısı 4.sabah 2 saat sonra 2 kere yaklaşık 1 er saat uyuyor.
Gunduz kac kere uyuyor sizinki?
Buna da çok şükür.Maşallah kuzuya...en azından bu hallerini gösterecek bir ailen var uzakta da olsa çok şanslısın
Benimki 2 kez uyuyor. Bir sabah iki saate yakın öğleden sonra da bir saate yakın uyuyor. Akşam senin ki gibi. Ama geceleri çok uyanıyor. SaymıyorumKızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Çizgi hayalet çıkmış daha belirgin olmalı gibi geliyor bana ama işte geç dollenme falan olabilir. Aslında erken gebelik testi daha net bilgi verir . Kan vermeyi düşünmüyo musunGünaydın canım Bugün 13.gün
Benimki de 3 uyku yapıyor genelde 1 saat olmadan uyanıyor bir düzenli rutini yok malesef bebekler rutin seviyo. Babaya biraz bak diye veriyorum üzerine yatiriyo çocuk çabucak uyuyoKızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Biz de öyle. Hem ayağa kalkıyor hem iki eli bırakıp durmaya çalışıyor oğlum. Bi yandan sevindim bi yandan da gece kalkar beşikte diye korkmaya başladık. Daha sık uyanıyoruz şimdiMerhaba hanımlar. 8. Aya bir hafta kala benim kız ayakta durmaya başladı40 sn filan. Çok şirin. Keşke bu hallerini ailem de görseydi ama çok uzaklar
Canım tabi ki benimki de geceleri uyaniyor. En az 2 -3 kez uyaniyor.
Gündüzleri toplam uyudugu saat sayısı 4.sabah 2 saat sonra 2 kere yaklaşık 1 er saat uyuyor.
Gunduz kac kere uyuyor sizinki?
İki üç aydır günde iki defa uyuyor. Birer buçuk saatten toplam 3 saat uyuyor. Arada aksadığı oluyor tabii. Gündüz 3 saati doldurmadıysa akşam erken yatıp biraz uyuyup geri uyanıyor.Benimki 2 kez uyuyor. Bir sabah iki saate yakın öğleden sonra da bir saate yakın uyuyor. Akşam senin ki gibi. Ama geceleri çok uyanıyor. Saymıyorum
Ayy bizim baba da aynı. Sabahları bazen ben uyuyorum o bebişe bakıyor. Bi bakmışım hemen uyutmuşBenimki de 3 uyku yapıyor genelde 1 saat olmadan uyanıyor bir düzenli rutini yok malesef bebekler rutin seviyo. Babaya biraz bak diye veriyorum üzerine yatiriyo çocuk çabucak uyuyouykusu olmasa bile . O yüzden hiç düzen yok. Gece de en az 3 uyaniyo
Artık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyoAyy bizim baba da aynı. Sabahları bazen ben uyuyorum o bebişe bakıyor. Bi bakmışım hemen uyutmuşHayır nasıl uyutabiliyor hemen ben ona şaşırıyorum
Artık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyobu sefer ben mutfakta işimi bitirip geliyorum çocuk enerjik ve bana kalıyor çünkü beyefendi bakmış (uyutmus) oluyo hatta akşam yemeklerinden sonra bebisi üzerine yatırıyor kendi de yatıyor o şekilde uyuyolar☺
Benimki o şekilde hayatta uyumaz, sıkıntıya gelemiyor çocukArtık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyobu sefer ben mutfakta işimi bitirip geliyorum çocuk enerjik ve bana kalıyor çünkü beyefendi bakmış (uyutmus) oluyo hatta akşam yemeklerinden sonra bebisi üzerine yatırıyor kendi de yatıyor o şekilde uyuyolar☺
Biz 4.ayda uyku gerilemesi yaşarken hamak aldik orda sallayarak uyutuyorum. Artık kucaktan nefret ediyor hamakta uyumak istiyor. Kilosuna uyacak şekilde hamak alırsanız belki işe yarar.Bir kere oda on bes dakika .Nasil uyutuyorsun Cnm. Benim ki memede ya da illa sallanmak istyr.Gozleri kan çanagi gibi oluyr yinede uyumuyr
Benim eşim çok güzel oyun kurar. Cocugu uyutmaktansa oynamak daha kolay geliyor. Sallantili oyuncagin ucunu vinc gibi kullanıp diğer oyuncakları önüne taşıyor benimki nedense pek egleniyor bu oyunda kikir kikirBenimki de 3 uyku yapıyor genelde 1 saat olmadan uyanıyor bir düzenli rutini yok malesef bebekler rutin seviyo. Babaya biraz bak diye veriyorum üzerine yatiriyo çocuk çabucak uyuyouykusu olmasa bile . O yüzden hiç düzen yok. Gece de en az 3 uyaniyo
Canım yarın tekrar test yapacağım çıkarsa kan vereceğimÇizgi hayalet çıkmış daha belirgin olmalı gibi geliyor bana ama işte geç dollenme falan olabilir. Aslında erken gebelik testi daha net bilgi verir . Kan vermeyi düşünmüyo musun
Keşke oynatsa bizimki de . Oynamak oynatmak daha anlamli bence tebrikler eşinize.Benim eşim çok güzel oyun kurar. Cocugu uyutmaktansa oynamak daha kolay geliyor. Sallantili oyuncagin ucunu vinc gibi kullanıp diğer oyuncakları önüne taşıyor benimki nedense pek egleniyor bu oyunda kikir kikir
Benimki oyun oynatmayi sever hic sıkılmaz (benim 5 yaşındaki yeğenime de saatlerce oynar).sadece uyutmayi sevmiyor. Herşeyi hazir olsa da "diğer işleri ben yaparım sen uyut"der.Keşke oynatsa bizimki de . Oynamak oynatmak daha anlamli bence tebrikler eşinize.ben de hakkını yemeyim şimdi karnı tok altı temiz sen çabuk uyutursun deyip veriyorum
Yürür belki bilmiyorum. Biraz aceleci galibaCarinanebulasi maşallah bebişinin hareketleri çok önden gidiyor. Dokuzuncu ayda yürür seninki
Ben de ailemden uzağım. Annemler her kış gelir bir ay bizde kalırlardı. Ancak hasret giderirdim. Bu kış pandemiden dolayı gelemediler. Neyse canları sağolsun, güzel günler gelecek inşallah
Daha önce yazmıştım beşik sıkıntı oldu bizde durmuyor çünkü. Yerde yatırıyorum. İzmir e mi gideceksin benimkilerde orda yaşıyor. Merdiven çıksa fena olmazmışBiz de öyle. Hem ayağa kalkıyor hem iki eli bırakıp durmaya çalışıyor oğlum. Bi yandan sevindim bi yandan da gece kalkar beşikte diye korkmaya başladık. Daha sık uyanıyoruz şimdiŞimdi İzmir’e babaannelerine gidiyoruz. Bir hafta sonra sanırım oğlum yürüyerek eve dönecek dört kat merdiven de çıkabilse hiç fena olmazdı