Bir de profesyonel uyku eğitimi alaniniz oldu mu . Kimden ? Önerir misiniz .Mrb bayanlar bizim de diş yok 7 aylık olduk ama oğlum da epey geç çıkarmıştı ilk dışı 1 yaş gibi. Neyse o sorun değil de bu gece uyanmalar beni mahfetti artık sayamaz oldum bazen saat başı uyaniyo bazen agliyo2bazen emiyo bazen sade emzik veriyorum çünkü ben de pert. Zaten aramızda yatıyor beşiğe bile koyamaz oldum artık böyle durumda olan var mı ne yapmalıyım
Aynı durumdayız demek ki bu dönemde normal daha hiç dışı yok oğluşumun ona yorduk bana daha da düşkün oldu emeklemeye başladı kapı açık olsun hop mutfaktaMrb bayanlar bizim de diş yok 7 aylık olduk ama oğlum da epey geç çıkarmıştı ilk dışı 1 yaş gibi. Neyse o sorun değil de bu gece uyanmalar beni mahfetti artık sayamaz oldum bazen saat başı uyaniyo bazen agliyo2bazen emiyo bazen sade emzik veriyorum çünkü ben de pert. Zaten aramızda yatıyor beşiğe bile koyamaz oldum artık böyle durumda olan var mı ne yapmalıyım
Dis jelinin markasi nedir acaba? Biz de alalım bari disten çok dertliyizDiş çıkarırken oğlum da inliyordu. Ağrı kesici diş jeli kullandık biz. Anında etki ediyor. Tavsiye ederim. Bizim üst dişler de çıktı ama uyku düzeni yine yok
Maşallah çok hareketliymis benimki yerde surunmuyor bileBizmki İyice hareketlendi. Bu hafta maalesef ilk kazamız gerçekleşti. Sandalyeyi sallayarak başına düşürdü. Döşeme kısmı geldiği halde alnı şişti. Babası da ben de yanındaydık. Kaşla göz arasında oldu. Artık salonun heryerini karıştırıyor. Robot süpürgeyi rahat bırakmıyor, saksılara ulaşıp elini toprağa atıyor, çekmeceleri açıyor. Heryere sünger döşeklerle barikat kurduk, salon Perşembe pazarına döndü
Instagram'da 100 liraya eğtim videoları 15 günlük danışmanlık aldım 5 buçuk aylıkken iyiki almışımBir de profesyonel uyku eğitimi alaniniz oldu mu . Kimden ? Önerir misiniz .
Evet maşallah. Bizimki yüzüstü düşse bile rahatsız oluyo gidip dondurcez basiyo yaygarayi. Sirtustu yatırınca sağa sola dönüyorMaşallah çok hareketliymis benimki yerde surunmuyor bile
Instagram'da 100 liraya eğtim videoları 15 günlük danışmanlık aldım 5 buçuk aylıkken iyiki almışım
Normalde memede uyurdu gece çok uyanmaya baslamisti gündüzde benden başka kimse uyutamiyordu ilk akşam 45 dk ağladı oldukça zordu ama 3 akşamda düzene girdi smdi döne döne uyuyor.Oturmaya başlayınca hatta smdi ayağa kalkmaya başladı daha zor olurdu iyiki erkenden alistirmisiz.
Yanında oturuyorum okşayıp seviyorum istersen ayrıntıları paylaşırım
Instagramda lesli hanım diye birinden çok çok memnun kalindigini okudum ama bilemedim yine deAynı durumdayız demek ki bu dönemde normal daha hiç dışı yok oğluşumun ona yorduk bana daha da düşkün oldu emeklemeye başladı kapı açık olsun hop mutfaktabakalım nasıl olacak uyku eğitimi araştırdım ama pek içime sinmedi şu an aglatarak uyutamam geçici bir süreç diye düşünüyorum yani ins öyledir
Bende ocakta evden ise başlıyorum işimi seviyorum ama içsel cekismem çok fazlabeslenmeyi nasil yapıyorsunuz?
vanilya86 bebiş annemde kaç saat kalıyor? Bende gün içi 2 saat anneme bırakmaya başladım ama durmuyormus annen nasil oyalıyor duruyor mu?
Aynen çekmece çok sıkıntı bı de tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor benim yatak dolabı da çok keskin alt tarafları sürekli o taraflarda yastık koyuyorum şimdilik artık yaramazlık zamanları bı de mutfağa giderken kimse yoksa arkasına bakıyor ben arkasindaysam bana bakıp devam ediyor koridorda ben ya da babası yoksa geri dönüyor ağlayarak çok tatlılar ama bazen çok korkuyorum kafasını çok çarpıyor çünküBizmki İyice hareketlendi. Bu hafta maalesef ilk kazamız gerçekleşti. Sandalyeyi sallayarak başına düşürdü. Döşeme kısmı geldiği halde alnı şişti. Babası da ben de yanındaydık. Kaşla göz arasında oldu. Artık salonun heryerini karıştırıyor. Robot süpürgeyi rahat bırakmıyor, saksılara ulaşıp elini toprağa atıyor, çekmeceleri açıyor. Heryere sünger döşeklerle barikat kurduk, salon Perşembe pazarına döndü
Benimki de hiç surunmedi hatta hep ayağa kalkmaya çalışırdı yapamayınca ağlardı emeklemeden yürüyecek diye bekledik hatta çünkü ben oyleymisim ama bir hafta on gün once oyuncaklarına yetişmek için bildiğin kurbağa gibi kendini öne attı sonra da emeklemeye başladı yakında sizinki de başlar bizim hiç disimiz çıkmadı iki aydır bekliyoruz yok daha bakalım ne zaman gelecekMaşallah çok hareketliymis benimki yerde surunmuyor bile
geçmiş olsunKızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı
Geçmiş olsun alerjik egzamaya benziyor nemlendir yayılmasın derim.Kızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı
Dis jelinin markasi nedir acaba? Biz de alalım bari disten çok dertliyiz
Bizim süt ve süt ürünlerine alerjimiz var, doktorumuz boyun,göğüs ve vücudun üst kısmı direkt alerji belirtisidir demişti. Tabii popoda da pişik gibi belli edebiliyor kendini. Sık yıkayıp bol nemlendirme işe yarıyor. Bir de alerjikse neyin dokunduğunu bulmanız lazım.Kızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı
İnşallah öyle olur, evet benim ki de kurbaga gibi one atilmaya calisiyor belki öyle başlayacak emeklemeyeBenimki de hiç surunmedi hatta hep ayağa kalkmaya çalışırdı yapamayınca ağlardı emeklemeden yürüyecek diye bekledik hatta çünkü ben oyleymisim ama bir hafta on gün once oyuncaklarına yetişmek için bildiğin kurbağa gibi kendini öne attı sonra da emeklemeye başladı yakında sizinki de başlar bizim hiç disimiz çıkmadı iki aydır bekliyoruz yok daha bakalım ne zaman geleceksağlıkla buyusunler