2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen çekmeceyi açmasın diye önüne yastık koydum bir dk arkama dönmustum sonra bir baktım yastığı tutunup ayağa kalkmış ayakta dikiliyor her an her şey olabiliyor artık onlara yetişmek zorlaşacak

Kızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı
Geçmiş olsun benim başıma gelmedi ama istagram da bir alerji doktoru var Mahmut doğru ona sorabilirsiniz gönderilerine bakabilirsiniz ben de yeni gördüm ilgili bir doktora benziyor ama isterseniz önce kendi doktorunuza danışın dediğim doktor da bu bir bakın isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20201230-105808_1.png
    393 KB · Görüntüleme: 51
Alerji çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bende 5 ay diyet yaptım yavaş yavaş açtım bebişim 7 aylık smdi ona yoğurt başladım 4 gün oldu takipteyim çok gergin bir süreç
Sizin alerjiniz nasıl anlaşıldı?

İlk defa 5 aylıkken kakada kan gördüm dünya başıma yıkıldı tabii. Doktorumuz takip et, eğer vücutta da döküntü başlarsa alerjidir dedi. Ardından egzama alevlenince süt ürünlerini bıraktım. Tabii bir kez emin olmak için yoğurt verdim sonuç aynı. Boynunun altı direkt kabardı. Sonuç süt ve süt ürünü vermiyoruz, kıyma kuzu kıyması bir de protein eksikliği olmasın diye reçeteli mama. Şükür ne kan kaldı, ne reflü ne de egzama kabartıları.

Çok geçmiş olsun çar çabuk 1-2 aya geçer inşallah
Alerji parmak izi gibi arkadaşımın 35 yaşında ağrı kesicilerne alerjisi oluştu

Çok geçmiş olsun çar çabuk 1-2 aya geçer inşallah
Alerji parmak izi gibi arkadaşımın 35 yaşında ağrı kesicilerne alerjisi oluştu
Benim de 30 yaşından sonra polen alerjisi başladı. Ya şu anda testler doğru çıkmayacağından eleme yöntemiyle gittik biz. Mesela doktorumuz ilk Evolvia mama verdi o da dokundu bize. Şimdi aptamil pregomin as kullanıyoruz sıkıntı yok. Tabii devam etseydi bir alerji uzmanıyla görüşecektik. Şükür şimdilik sakin ortalık.

Bugün oğlumda da alerji belirtisi gördüm ve eczanenin kapanmasına 10 dakika dama yetiştik. Rahat uyusun diye lavanta yağı damlattım yastığına. Büyük ihtimal o yaptı. Peynirden de şüpheliyim. Peyniri kendim yapıyor olmama rağmen. Ben de sanıyorum ki beşinci diş erken geliyor ondan huysuz

Eklentiler

• 49622E7C-3C69-4BC3-9121-964655632D81.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 57

maşallah
kıyamam ona ben
peynir de olabilir bence lavanta sanmam ama teni çok hassassa belki..
lavantanin kendisini minik kese içine koyup besikte ayakucuna koyun diye bir yazi okudum geçende aklinizda olsun..

Kuzum ne tatlısın maşallah

Ufff geçmiş olsun. Deterjan geldi benim aklıma, onu da bi düşün.

Egzamaya dönük kuruluklar için Bepanthol Sensiderm’i tavsiye ederim. Çok memnun kaldım.

Egzamaya dönük kuruluklar için Bepanthol Sensiderm’i tavsiye ederim. Çok memnun kaldım.

benim yanağımda ufak bir alanda egzama çıktı, siparis verdim bepantol sensidermi
inşallah bende de işe yarar

benim yanağımda ufak bir alanda egzama çıktı, siparis verdim bepantol sensidermi
inşallah bende de işe yarar
Geçmiş olsun vanilya
ben de oğluşta egzamadan biraz çektim çok çektim demiyim Allah beterinden korusun.
bepantol bioderma la roche hepsini denedim mustela stelatopia en memnun kaldığımdı burayı okuyanlara tavsiye nacizane

geçmiş olsun cnm fayda edeni bulmana sevindim,egzama büyük kızımda yaşamıştım 2 yasina kdr sürdü.
yaz aylarinda ustune bide toz güneş alerjisi eklenirdi, gören ayy annesi bu çocuğu nasıl sinek yemis böyle nolmus yazik derdi sinir olurdum
bilip bilmeden her kafadan bi ses çıkardı.
ona hic bir marka fayda etmemisti o yuzden cok sevindim bulmuş olmana

Dün akşam aldık onu. Bugün biraz hafifledi gibi. Deterjanı hiç değiştirmedim Yumuşatıcı hiç kullanmıyorum zaten.

Bizim kız 6 dişinide çıkardı zor gunlerin ardından biraz kendine gelmeye başladı inanın çok zordu devamlı miz miz ağlamalı çok zorlandım ama geçti çok şükür inş artik biraz ara verir diğerleri çabuk gelmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…