- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
Benim kızda bu ara her saat başı uyanıyor. Sabah karşı yanıma alıyorum öyle yatıyoruz yoksa durmuyor.Merhhabalar❤❤❤insallah kuzucuklar iyidir .bizim kizdaa gece 10 keree kalkiyor normalde 2 kere kalkardi bu ara dis etleri sis daha disimiz yok .ben dise bagliyorum ama cok yorucu
İnşallah canım böyle böyle bir bakmışsın konuşacaklar...Ay maşallahismini duydukça söyler belki yakında. Benim bebeğimin ismi zor şimdi. Sevgi Nil. Şimdilik de de gidiyor
Ay inşallah konuşsun da dedikodu yapalımİnşallah canım böyle böyle bir bakmışsın konuşacaklar...
Bizimki ne zaman yere yuz üstü koysam bidi bidi söyleniyor bana konuşsa neler olur bilemiyorum...herhalde isyan kıyamet saydirir çocuk:)Ay inşallah konuşsun da dedikodu yapalım
Bu şekilde verdi.Kaşık mamasi hazir olanlardan değil mi?bence hazir mamaya alismamasi daha sağlıklı olur. Benim dr hiç böyle şeyler onermedi muhallebi Kaşık maması fln.
Pirinc organigi olmadığı için yogurt çorbasını ince bulgurla yapıp yedir dedi mesela
Sonra susmuyorlar yalnızAy inşallah konuşsun da dedikodu yapalım
Aynenİlk zamanlar gazdir gaz diyorduk smdide distirins çabucak ağrısız sıkıntısız çıkarır
3 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
Olsun cnm gene evlatlar icin calisiyorsunuz.alisirssiniz ilkbaşta zorlanirsiniz ama zamanla o düzenede alişirsinizBir ara çığlık atasim vardı yoruluyordum ama sonra ise basliycagim aklıma geldi şimdi daha verimli zaman geçirmeye çalışıyorum
Aynen emzikde istemiyor kiziyor.Benim kızda bu ara her saat başı uyanıyor. Sabah karşı yanıma alıyorum öyle yatıyoruz yoksa durmuyor.
Hem gece uğraşıyorum Hem sabah erken uyanıyor. Babası da bizim yerimize uyuyor sağolsunAynen emzikde istemiyor kiziyor.
Sonra susmuyorlar yalnızHer lafın içindeler. Evde durmak bizim büyüğün çenesine vurdu. Babasıyla sohbet edemiyoruz neredeyse herşeye karışıyor
Kesin isyan ediyorBizimki ne zaman yere yuz üstü koysam bidi bidi söyleniyor bana konuşsa neler olur bilemiyorum...herhalde isyan kıyamet saydirir çocuk:)
Ya evet ben sürekli yeni tarif bakıyorum netten.Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse diğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.
evin içinde küçük her şeye karışan bir kız Allahım ne kadar tatlı olur. O aşamaları bilmediğimden bunlar çok romantik hayaller geliyor
7.ayda ne aşısı yapıldı? 6.aydaki aşıdan sonra 9.ayda var dedi ebemiz.Günaydın kızlar
Ctesi 7.ay aşısı olduk yan etki yapmadı ama ne zaman aşı olsak 4 gün uyuyamıyo, sıçrayarak ağlayarak uyanıyor..
o ağlayınca büyük kız da sese uyanıp yanimiza geliyor..sabaha kdr bi onu uyutmaya çalış,bi diğerine sessiz ol uyu de derken sabah oluyor..
özel aşı , aşı kartını yanıma almayı unutmuşum ne olduğunu söylerdim ama7.ayda ne aşısı yapıldı? 6.aydaki aşıdan sonra 9.ayda var dedi ebemiz.
Romantik hayallerim benim de var. Geçen sene stilli yüzmeyi öğrendim. Oğlumla denizde yarış yaptığımızı hayal ediyorumO 15 yaşında ben 52
Sonra dört kişilik aile olarak okey oynuyoruz, pişpirik oynuyoruz... yaz gecelerimizi böyle geçiriyoruz. Eğlenerek, kahkahalarla....