2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
😂😂 Kızım bir 15 gün önce baba dede diyordu hiç susmadan 🤦 birşeyi öğrenince sürekli tekrar ediyor şimdi gel gel yapmayı öğretiyorum babayida dedeyide unuttu 😂 yeni bilgi gelince diğerini siliyor
😃😃 hafızayı çok doldurmuyorlar. Dil egzersizleri yapıyor gün içinde. 😃 ama çok tatlı değil mi

Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse diğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.

😃😃 hafızayı çok doldurmuyorlar. Dil egzersizleri yapıyor gün içinde. 😃 ama çok tatlı değil mi
Çok tatlı birde sabah uyandiginda ilk onu tekrarlıyor 😍
Konuşsun sorun değilde smdi tutup kalmaya çalışıyor çok egleniyorum ama biraz yoruluyorum 😂 akşam kızım uyuyunca kendini nereye atacağımi şaşırıyorum 😂

Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse diğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.
Ben sebzeleri haşlayıp tek çeşit şeklinde verdim (kabak balkabağı patates tatlıpatates havuç kereviz enginar avakado brokoli pırasa soğan ve armut) iki gündür yumurta sarısı veriyorum ama 1/8 kadarcik verdim alerji olur diye tedirginim yumurtadan sonra yoğurt mayalayip vermeyi düşünüyorum.
Dua edin alerjik bir tepkime olmasın 🙏🙏

Uzun yazdım 😂 kısaca ben daha yemek yapıp vermiyorum ama tarifler olursa çok güzel olur 😍

Ben sebzeleri haşlayıp tek çeşit şeklinde verdim (kabak balkabağı patates tatlıpatates havuç kereviz enginar avakado brokoli pırasa soğan ve armut) iki gündür yumurta sarısı veriyorum ama 1/8 kadarcik verdim alerji olur diye tedirginim yumurtadan sonra yoğurt mayalayip vermeyi düşünüyorum.
Dua edin alerjik bir tepkime olmasın 🙏🙏

Uzun yazdım 😂 kısaca ben daha yemek yapıp vermiyorum ama tarifler olursa çok güzel olur 😍
Bende sizin gibi yapıyorum ilk defa bugün soğan, havuç, tatlı patates, brokoli ile çorba yaptım (baya koyu bir çorba😃) soğan hariç hepsini 3 gün kuralı ile vermiştim. 1 çay kaşığı kadar bile yemedi. Facebookta blw Türkiye sayfasında bir sürü tarif var. Bakabilirsiniz.

Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse d
Screenshot_20201219-014759_Gallery.jpg
Screenshot_20201219-014541_WhatsApp.jpg
iğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.

Doktorumuz 8 ayına kadar bu şekilde verdi beslenme şeklini
Kaşık mamasi hazir olanlardan değil mi?bence hazir mamaya alismamasi daha sağlıklı olur. Benim dr hiç böyle şeyler onermedi muhallebi Kaşık maması fln.
Pirinc organigi olmadığı için yogurt çorbasını ince bulgurla yapıp yedir dedi mesela

Çok tatlı birde sabah uyandiginda ilk onu tekrarlıyor 😍
Konuşsun sorun değilde smdi tutup kalmaya çalışıyor çok egleniyorum ama biraz yoruluyorum 😂 akşam kızım uyuyunca kendini nereye atacağımi şaşırıyorum 😂
Tutunup kalkiyorsa işin var artık 😃 benim ki eteklerine tutunuyor tabi bazen düşüyor 😃 yorgunlukta geçecek bu anların tadını çıkarmak lazım😃

Merhhabalar❤❤❤insallah kuzucuklar iyidir .bizim kizdaa gece 10 keree kalkiyor normalde 2 kere kalkardi bu ara dis etleri sis daha disimiz yok .ben dise bagliyorum ama cok yorucu😴😴😴😴🥴
İlk zamanlar gazdir gaz diyorduk smdide distir😂 ins çabucak ağrısız sıkıntısız çıkarır 🙏
3 çocuklu hayat nasıl gidiyor? 😍

Bir ara çığlık atasim vardı yoruluyordum ama sonra ise basliycagim aklıma geldi şimdi daha verimli zaman geçirmeye çalışıyorum 😔
Üzme kendini. Bende sınav çalışıyorum. Gelecekte daha iyi yaşasınlar diye uğraşıyoruz.

X