- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
Kızım bir 15 gün önce baba dede diyordu hiç susmadan birşeyi öğrenince sürekli tekrar ediyor şimdi gel gel yapmayı öğretiyorum babayida dedeyide unuttu yeni bilgi gelince diğerini siliyor
Çok tatlı birde sabah uyandiginda ilk onu tekrarlıyorhafızayı çok doldurmuyorlar. Dil egzersizleri yapıyor gün içinde. ama çok tatlı değil mi
Ben sebzeleri haşlayıp tek çeşit şeklinde verdim (kabak balkabağı patates tatlıpatates havuç kereviz enginar avakado brokoli pırasa soğan ve armut) iki gündür yumurta sarısı veriyorum ama 1/8 kadarcik verdim alerji olur diye tedirginim yumurtadan sonra yoğurt mayalayip vermeyi düşünüyorum.Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse diğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.
Bende sizin gibi yapıyorum ilk defa bugün soğan, havuç, tatlı patates, brokoli ile çorba yaptım (baya koyu bir çorbaBen sebzeleri haşlayıp tek çeşit şeklinde verdim (kabak balkabağı patates tatlıpatates havuç kereviz enginar avakado brokoli pırasa soğan ve armut) iki gündür yumurta sarısı veriyorum ama 1/8 kadarcik verdim alerji olur diye tedirginim yumurtadan sonra yoğurt mayalayip vermeyi düşünüyorum.
Dua edin alerjik bir tepkime olmasın
Uzun yazdımkısaca ben daha yemek yapıp vermiyorum ama tarifler olursa çok güzel olur
Her gün yumurta yi tam veriyor musunuz.ben bir gün tam yerse diğer gün vermiyorum.yarim yerse diğer gün de yarim dengelemeye çalışıyorum.bulamac gidiyorum.bugun ilk defa muzlu kefirli tam buğdaylı bir çay kaşığı da ruseym zeytinyağında pankek yaptım.yaridan az yedi.yaninada havuç armut suyu yaptım.hergun ne versen diye araştırıp duruyorum.burda yaptıklarımizi paylaşmak ne güzel olur.
Benimki bu hafta da kendi adına takti "Ada"demeye çalışırken daha çok "da da da"diyorMaşallah Bizim ki bir gün ba ba bir şeyler mırıldandı diğer gün unuttu galiba de de lemeye başladı. Dede de yok etrafta
Kaşık mamasi hazir olanlardan değil mi?bence hazir mamaya alismamasi daha sağlıklı olur. Benim dr hiç böyle şeyler onermedi muhallebi Kaşık maması fln.Doktorumuz 8 ayına kadar bu şekilde verdi beslenme şeklini
Biz patatesten resmen nefret ettikTatli patates yerken bugün patates damagina yapisti ogurerek cikardi, sanırım patatesi zeytinyağı ile vermem gerekecek çok korktum
Kerevizi nasil verdinizBiz patatesten resmen nefret ettikAma kerevize bayılıyoruz. Patatesi başka sebzelerle karıştırıp veriyorum ben de
Tutunup kalkiyorsa işin var artıkÇok tatlı birde sabah uyandiginda ilk onu tekrarlıyor
Konuşsun sorun değilde smdi tutup kalmaya çalışıyor çok egleniyorum ama biraz yoruluyorumakşam kızım uyuyunca kendini nereye atacağımi şaşırıyorum
Ay maşallahBenimki bu hafta da kendi adına takti "Ada"demeye çalışırken daha çok "da da da"diyor
Bana biraz çok yoğun geldi bu menü . Dr daha iyi bilir tabi ama. Adı üstünde 1 yasa kadar EK olacak yedikleri ana yemek anne süt ya da formül mama. Günlük ek gıda 1 çay bardağını geçmesin diyor çoğunlukla kaynaklar.Doktorumuz 8 ayına kadar bu şekilde verdi beslenme şeklini
Bir ara çığlık atasim vardı yoruluyordum ama sonra ise basliycagim aklıma geldi şimdi daha verimli zaman geçirmeye çalışıyorumTutunup kalkiyorsa işin var artıkbenim ki eteklerine tutunuyor tabi bazen düşüyor yorgunlukta geçecek bu anların tadını çıkarmak lazım
Kereviz yemeğini yaparım ben ama portakal suyu koymadan. Patates,havuç,pırasa,soğan. Hepsi piştikten sonra tuzu baharatı koymadan ayırıyorum oğlumun yıyeceğı kadar. Çatalla ezip biraz zeytinyağ ekliyorum okadarKerevizi nasil verdiniz
İlk zamanlar gazdir gaz diyorduk smdide distirMerhhabalar❤❤❤insallah kuzucuklar iyidir .bizim kizdaa gece 10 keree kalkiyor normalde 2 kere kalkardi bu ara dis etleri sis daha disimiz yok .ben dise bagliyorum ama cok yorucu
Üzme kendini. Bende sınav çalışıyorum. Gelecekte daha iyi yaşasınlar diye uğraşıyoruz.Bir ara çığlık atasim vardı yoruluyordum ama sonra ise basliycagim aklıma geldi şimdi daha verimli zaman geçirmeye çalışıyorum