- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki lakabına dönüp bakıyor, doğduğundan beri "Melis" yerine hep "Melo" dedikBebekleriniz isimlerine tepki veriyor mu kızım bazen bakıyor bazen bakmıyor. Daha erken mi ?
O zaman kızına iskender, kebap, biftek sipariş etsin sen yetişemezsin bunları yapmayaBenim eşim de sebze verince Yazık kızıma diyor. Et vermeliymisim
Çoğunlukla tepki veriyor ama eğer bir oyuna dalmışsa tınlamıyor. Bu aylarda ismi tepki vermek başlar ama %100 beklenmez.Bebekleriniz isimlerine tepki veriyor mu kızım bazen bakıyor bazen bakmıyor. Daha erken mi ?
Dediğin gibi canı isterse tepki veriyor gibii. Çağırınca geliyor mesela ama sesimi tanıdığından da olabilir.Çoğunlukla tepki veriyor ama eğer bir oyuna dalmışsa tınlamıyor. Bu aylarda ismi tepki vermek başlar ama %100 beklenmez.
Bunları versem daha çok hoşuna gidecek eminimO zaman kızına iskender, kebap, biftek sipariş etsin sen yetişemezsin bunları yapmaya
Lakap mi taktınız ne tatlı erken herhalde ben biraz aceleciyim galibabenimki lakabına dönüp bakıyor, doğduğundan beri "Melis" yerine hep "Melo" dedik
Genellikle bakıyor ama bakmadığı da oluyor tabii erken sanki biraz
Sen çok güçlü bir annesin süt sağma cabana hayranım ben olsam büyük ihtimal bırakmıştım yeme konusunda da yemeyen bir bebisin var ama evdeki abladan kıskanıp yemeye basliyacagina inanıyorum belki denemissindir ama eline versen hem o oynasa arada sende kaşıkla ağzına versen kanmiyor mu?ek gıda için son çıkış ne zamandır sizce arkadaşlar ?
Bu ayın 15.de 7.ayimiz dolacak..
19unda da doktorumuzla kontrolümüz var..
Tadimlari bir şekilde tamamladik çok şükür alerjik bir durumla karşılaşmadım..
Diş cikicak sandık çıkmadı
Aşı huysuzlugu dedik ,gecmedi
Büyüme atağı dedik ,bekledik
Zorlamadim asla, buna rağmen elimde kaşığı gördüğü an kıyametler kopuyor..
Sağarak besliyorum bir çoğunuz biliyor, bebek büyüdü artık talebi karsilayamiyorum,bu hafta mama desteğine başladım.iyice zayıfladi gibime geliyor bacagin eti budu gitti.. yemeyen çocuk zormuş cidden, ilkinde yaşamamış olduğumdan ne yapacağımı bilmez haldeyim.
Gittiği yere kadar mama+anne sütü gidicem sanırım
Geçen parkta vardı ismin ne dedim annesine dönüp benim adım zumos değildide neydi diyor hep zumos diyorlarmis çocuk öle öğrenmiş ama biri soruncada annesi Zümra diye düzeltiyormus çok tatlıydı seninkide büyüyünce anne benim adım Melo değildide neydi derbenimki lakabına dönüp bakıyor, doğduğundan beri "Melis" yerine hep "Melo" dedik
Genellikle bakıyor ama bakmadığı da oluyor tabii erken sanki biraz
Canı isterse bakıp gülüyor istemezse bakmıyor bende ismemi sese mi tepki veriyor anlamıyorum ama gel gel yapınca kucağa gelmeye başladı annem kameradan gel gel yapıyor ona bile gitmeye çalıştı sapsikBebekleriniz isimlerine tepki veriyor mu kızım bazen bakıyor bazen bakmıyor. Daha erken mi ?
Tam olarak kaçıncı haftadasiniz?ek gıda için son çıkış ne zamandır sizce arkadaşlar ?
Bu ayın 15.de 7.ayimiz dolacak..
19unda da doktorumuzla kontrolümüz var..
Tadimlari bir şekilde tamamladik çok şükür alerjik bir durumla karşılaşmadım..
Diş cikicak sandık çıkmadı
Aşı huysuzlugu dedik ,gecmedi
Büyüme atağı dedik ,bekledik
Zorlamadim asla, buna rağmen elimde kaşığı gördüğü an kıyametler kopuyor..
Sağarak besliyorum bir çoğunuz biliyor, bebek büyüdü artık talebi karsilayamiyorum,bu hafta mama desteğine başladım.iyice zayıfladi gibime geliyor bacagin eti budu gitti.. yemeyen çocuk zormuş cidden, ilkinde yaşamamış olduğumdan ne yapacağımı bilmez haldeyim.
Gittiği yere kadar mama+anne sütü gidicem sanırım
Benimki disarda geziyorsa değil ismine etrafi incekemekten yüzümüze bakmıyor.Bebekleriniz isimlerine tepki veriyor mu kızım bazen bakıyor bazen bakmıyor. Daha erken mi ?
Yaaa maşallah. akillaniyorlar gün geçtikçeCanı isterse bakıp gülüyor istemezse bakmıyor bende ismemi sese mi tepki veriyor anlamıyorum ama gel gel yapınca kucağa gelmeye başladı annem kameradan gel gel yapıyor ona bile gitmeye çalıştı sapsik
Merak etmiştim. Bazen çevreden soruyorlar ismini biliyor mu filan diye bazen tepki veriyor diyorum.Benimki disarda geziyorsa değil ismine etrafi incekemekten yüzümüze bakmıyor.
Ama evdeyken tepki veriyor. 7 aylık bebek için bu birseyin göstergesi değildir diye düşünüyorum
15 Mayıs doğumluyuz, haftayı bilemiyorum 27 olabilirTam olarak kaçıncı haftadasiniz?
bugün lakabi yasakladimSen çok güçlü bir annesin süt sağma cabana hayranım ben olsam büyük ihtimal bırakmıştım yeme konusunda da yemeyen bir bebisin var ama evdeki abladan kıskanıp yemeye basliyacagina inanıyorum belki denemissindir ama eline versen hem o oynasa arada sende kaşıkla ağzına versen kanmiyor mu?
Geçen parkta vardı ismin ne dedim annesine dönüp benim adım zumos değildide neydi diyor hep zumos diyorlarmis çocuk öle öğrenmiş ama biri soruncada annesi Zümra diye düzeltiyormus çok tatlıydı seninkide büyüyünce anne benim adım Melo değildide neydi der
Çoğunlukla bakıyor, dalgın değilse. Adını öğrendi bence.Bebekleriniz isimlerine tepki veriyor mu kızım bazen bakıyor bazen bakmıyor. Daha erken mi ?
Işine gelirse bakıyor bizimki. Anlayamadım daha sese mi ismemi diye.Çoğunlukla bakıyor, dalgın değilse. Adını öğrendi bence.
Bol bol ismiyle sesleniyorum. Öğretmek için. Bi de ablasının ismini söylüyorum. Bağırarak “sareee nerdesin?” diyorum. Kızım cevaplıyor. Dikkatli dikkatli bizi izliyor. Aynı şekilde babasına da yapıyorum. Öyle öyle öğrenecek isimleri.Işine gelirse bakıyor bizimki. Anlayamadım daha sese mi ismemi diye.
Ben de oğluma sapsik diyorum annem bilse kızarCanı isterse bakıp gülüyor istemezse bakmıyor bende ismemi sese mi tepki veriyor anlamıyorum ama gel gel yapınca kucağa gelmeye başladı annem kameradan gel gel yapıyor ona bile gitmeye çalıştı sapsik