2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim bebeğim 6 buçuk aylık bizde yeni yeni başlıyoruz suya biberona koyup veriyorum ama emme taraftarı değil ağzında gezdirior bende içmek istemiyor belki diye zorlamıyorum bazen günde 2 3 tatlı kaşığı veriyorum siz nasıl yapıor sunuz

Alistirma bardağında vermeye başladım çok az iciyor, bardagin ucuyla damaklarini kasiyor genelde :))ben hiç zorlamiyorum birkaç aya içer bence

Bizim bugün altı aylık aşısı vardı. 9 kilo olduk maşallah kollarım ondan kalkmıyormuş bi sonraki ölçüm 9 aylıkken dedi hemşiremiz. Aşı yokmuş ama sağlık bakanlığın önerdiği KKK aşısı istersek yaptırabiliyormuşuz 3 ay sonra. Kan sayımı yapılacakmış o gün. Bir de ek gıda derken konu yumurtaya geldi, şuan az az sarısını verebilirsin dedi. Beyazını 9 aylıkken 3 gün kuralı ile minnak minnak alerji yapmazsa çoğaltırsın dedi. Ve kuzu köfte verebiliyormuşuz bildiğimiz sebzeleri yazmıyorum artık

Ben dün pancar yedirddim biraz çişini kırmızı etti ödüm koptu

Sizin de minnaklariniz gece saat başı kalkar oldu mu gündüz uykusu da azaldı sanki dış dönemi sanırım çok zormuş cidden galiba atak haftasindayiz bakalım ne zaman bitecek besige koyuyorum 10 dk gecmeden uyanmış gece de çok sık uyaniyor daha çok emmek istiyor sanki galiba dış huysuzlugu bunlar

Hemde nasıl ağlayarak uyanıyor saat bası iki dişi çıktı ama gün geçtikce daha çok uyanır oldu hiç böyle değildi deliksiz uyurdu

Bizim daha çıkmadı çıkınca rahatlar diye umuyorum zorlanıyorlar onlar da
Ben de diş çıkınca huzura kavuşacaz diye düşünüyordum iki dişi de çıktı ama huysuzluğu daha da arttı. Geceleri ağlayarak uyanmalar daha çok mama istemesi. acaba üstteki dişler erken mi gelecekler düşünüyorum şimdi

Bilmiyorum ki ben de ilk çocuk olunca insan tecrubesiz kalıyor benim için öyle onla beraber öğreniyorum ben de

Arkadaşlar benim minnak oğluşum üzerini örtünce uyanıyor battaniye sevmiyor çok hareketli olduğu için nasıl beceriyorsa dolanıyor battaniyeye uyaniyor o yüzden uyku tulumu bakıyorum hangi marka tog değeri kaç olmalı yardımcı olur musunuz tecrübeleri anneler özellikle sizlerden yardım bekliyorum nasıl yapmalıyım ya da alışması için aklıma uyku tulum geldi benim

Ben owli nin 9 aylık tulumunu giydiriyorum. Iyice dalinca da battaniyeyi yatagin altindan sabitleyip öyle ortuyorum

Kasiklada verebilirsin su cnm artik icmeliler

Herkese
Masallah yavruya kilosu cok iyi

Bir gece 12 ye kadar uyumadi yarım saate bir aglarak uyandı sabaha elimle bir yokladim dış gelmiş sizinde olebirsey olabilir :)

Kısa kollu zıbın üstüne normal kalınlıkta penye ayaklı tulum giydiriyorum ustunu ötmüyorum oda 23 derece civarında oluyor bende eşimde narin kisileriz çocuk öle olsun istemiyoruz ilk içime sinmedi ama baktım rahatsız değil hasta olmuyor artık için rahat

Ben owli nin 9 aylık tulumunu giydiriyorum. Iyice dalinca da battaniyeyi yatagin altindan sabitleyip öyle ortuyorum
Benim bebeğim beşiği turluyor genelde yüzüstü yatıyor kendi istegiyle ben düz koysam bir bakmışım başı olan yerde ayakları gelmiş çok bereketli olduğu için battaniye yi tutturamiyorum bakalım nasıl alışacak tek çare tulum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…