- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Onlardan biri benim, kızım henüz 3 yaşında bile değil oğlum 4,5 aylık.. ne kızıma yetişebiliyorum ne oğluma, ikiside yarım vicdanım çok rahatsız yetemiyorum düşüncesinden kurtulamıyorum. Bazen öğlen oluyo ki ben daha kahvaltı yapmamışım.. kızıma eskiden günde en az 2 çeşit çorba yapardım şimdi 1 çeşit zar zor.. ben buraya destan yazarımBiz 4 ay 28 günlük olduk inanın uyku yok bizde bir bebek nie bu kadar uykusuzluga dayanir hic anlamis degilim yatir kalkla memede uyumayi unuttu sukur biraz ama bu sefe rde derin uyku yok akşam 10da yatio gece 1 buçukta uyanıo ondan gerisi şekerleme Allahm bugün lerde geçicek şükür diorum bu bir bebeği büyütüp 2.yi hemen alanların cesaretini ayakta alkislayip alnından öpüyorum
Ayakta olanlar kervanında bendeBu saat oldu ikisiyle ayaktayız. hayaller hayatlar
Benim oğlumdan vardı markası ikea antilop mama sandalyesi olması lazım ben çok memnun kalmıştım takılıp çıkabiliyo parçaları bir yere giderken arabaya koyup gidiyordukHanımlar merhaba malik ek gıda zamanı çok yakın artık mama sandalyesi almayı düşünüyorum bu aralar. Ama ne alacağımı bilemiyorum hangisi daha kullanışlı olur vs fikirlerinizi alabilir miyim?
Benim oğlumdan vardı markası ikea antilop mama sandalyesi olması lazım ben çok memnun kalmıştım takılıp çıkabiliyo parçaları bir yere giderken arabaya koyup gidiyorduk
Hwr ay duzenli oluyorMerhaba hanımlar adet durumlariniz nasıl benim dokuz gün gecikti. Olacak gibi de hissetmiyorum. Şimdiye kadar normal ilerliyordu.
Bana da bir tanıdık önerdi bu mama sandalyesini ama sizlerin fikrini alıp araştırıp ona göre karar vermek istedim, teşekkür ederimBenim oğlumdan vardı markası ikea antilop mama sandalyesi olması lazım ben çok memnun kalmıştım takılıp çıkabiliyo parçaları bir yere giderken arabaya koyup gidiyorduk
Memnun olan bir anne daha görmek güzel sanırım kararım ikea yönünde olacakkesinlikle
hem hafif,hem kullanışlı.cok memnunum ben
o damlada paraben varmis.Mrb bayanlar . Biz de 4 ayılik olduk . Ebe demir damlası verdi 1 kere denedim hem öğürdu. Hem de tadı kokusu kotu yani çocuk haklı sizler verebiliyor musunuz. Çok oturmak istiyor kucagimizds biraz destekli oturtuyoruz ama zararı olur diye korkuyorum bir de ben 3 ayda adet oldum bi 15 gün geçti yine lekelenme çok artmadı ama bu normal mi Dr görünmeli miyim sizce
masallahŞak şak dönüyor artık yakında bıraktığım yerde bulamayacamarkasına yastık koyarak yatırıyorum kalkmaya çalışıyor yakında oturacak gibi hergun ayrı Bir update geliyor
Önündeki oyuncağa uzanmaya başladı, dişleri kaşınıyor sanırım herşey ağza ama emmiyor baya ısırıyor gibi, birde alt dudağını emiyor acaba dış mi çıkarıyor diyorum ama cokda anlamıyorum.
Uykular gündüz uykuları daha iyi ama gece uyutmak çok zor 8 bucukdan 12 ye kadar uğraştıkbenim kız 10 buçuk gibi kalkıyor acaba diyoruz geç kalktigi için mi geç uyuyor bu sabah 9 da kalkdirmis eşim zorla bebek uyandirmis bakalım bu gece nasıl uyuycak
Sesli gulmuyor bir iki kere biz sevinelim diye güldü okadar sessiz baya gülüyor mavi boncuklar dağıtıyor.
Hergun parka çıkıyoruz ağaçları seviyor kediyi köpeği gösteriyorum ama ilgisini çekmiyor.
Kilitli poşete su koydum önüne koydum dokunma ve his duyusu gelişsin diye dün baya ilgilendi hoşuna gitti bugün suyun içine renkli birşeyler koyup tekrar vericem bakalım sevicek miseverse bu sefer poşetin içine yağlıboya sikip onuna koyucam :)
Makarna suzgecine kurdale geçirdim çeksin diye ama çok anliyamadi ilgisini daha çekmedi kaldırdım haftaya tekrar vericem :)
onermemesi ciddin iyi olmus bizim elimize tutusturdular beles diye galiba ama paraben varmis.biraz gecikmeli de olsa 4.ay asimizi olduk
inşallah sıkıntısız atlatırız..
demir verdiler, 6.aya kadar doktorumuz önermiyor bizim.6 da genel bir kan tahlili isteyip gerekirse veriyor.
Ek gidalarini demirden zengin gıdalar ile destekleyebilirsin dedi.
dün babamiz saçlarımızı makinayla kel yaptımecburduk çünkü konaktan halen kurtulamadik.
zaten kıza benzemioduk ,iyice erkek gibi oldu
Allah sağlık versin
İkea mama sandalyesi en pratik, en rahat, en hafif mama sandalyesi... tek olumsuz yönü oturağının plastik olması. İlk aylarda içine sırt bölgesi için yine ikeada alınan minder almıştım, bizim kız arkaya kafasını atıp duruyordu, plastik sert olunca canı acıyordu, arkaya da evden ince bir minder koyarak sorunu çözmüştüm. Büyüdükçe minderlere gerek kalmıyor. 3 yaşına kadar kullanabilmiştik.Memnun olan bir anne daha görmek güzel sanırım kararım ikea yönünde olacak
Çok teşekkür ederim böyle memnuniyet cevapları alınca çok sevindim :))İkea mama sandalyesi en pratik, en rahat, en hafif mama sandalyesi... tek olumsuz yönü oturağının plastik olması. İlk aylarda içine sırt bölgesi için yine ikeada alınan minder almıştım, bizim kız arkaya kafasını atıp duruyordu, plastik sert olunca canı acıyordu, arkaya da evden ince bir minder koyarak sorunu çözmüştüm. Büyüdükçe minderlere gerek kalmıyor. 3 yaşına kadar kullanabilmiştik.