2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
karni doyuyormu emin olun.
Benim bebegim doymuyordu sık uyaniyordu ve kaka yapamiyordu doymadigindan.
Bir iki gun mama verip deneyebilirsiniz yine sık uyanacak mı diye

Bizde erken cikaricaz galiba altlar kabarmis eli hep agzinda.
Salyasida cok akiyor.
Dis kasiyici bende aldim ama pek ilgisini cekmedi.
eliyle zoru hep el agizda.
Insallah atessiz atlatiriz bakalim

Bende oglumda hic 3 gun kurali falan denemedim.
Simdi kizda da tadimlara basladik yine denemedim.
Bi gun uzum suyu verdim bi gun elma suyu armut suyu.
yogurtda verdim
Bi alerji belirtisi gormedim cok sukur.

Ben tattirmaya basladim.
Ama tabiki az az doyumluk diil tadimlik.
ama simdiye kadar verdigim meyvelerin sularini sevdi.
Yogurduda sevdi.
Bu aksamda azicik muhallebi denedim onuda sevdi.
Simdilik genel anlamda seviyor tatmayi alerjik bir durumda gozlemlemedim.
ama yumurta sarisina, peynire falan gecince 3 gun kuralini denicem bi bakicam.
Bakim bi tepki bise olacak vucutda.

Merhaba hanımlar adet durumlariniz nasıl benim dokuz gün gecikti. Olacak gibi de hissetmiyorum. Şimdiye kadar normal ilerliyordu.
Benim çok karışık hala. Mesela doğumdan 2 ay kadar sonra başladı ama leke gibi oluyordu ve 2 haftada bir falandı sıklığı. Ağustosta hiç olmadım bu ayın başında da çok yoğun ve birkaç gün oldum

karni doyuyormu emin olun.
Benim bebegim doymuyordu sık uyaniyordu ve kaka yapamiyordu doymadigindan.
Bir iki gun mama verip deneyebilirsiniz yine sık uyanacak mı diye
Teşekkür ederim tavsiyeniz için peki ne kadar vermeliyim kaç cc? Zaten anne sütüne ek mama vermeye başladım ama hemşire 30 la başlayalım dedi. Oğlum da doymayınca ağlıyor. Gece uyumadan önce emzirip sonra 90 cc mama veriyorum ve maması bitince de emzigini verip kucağımda uyutuyorum. Aç olsa uyumaz diye düşünüyordum ama bilemedim

evet dogrusu once anne sutu sonra mama yani sizin yaptiginiz dogru.
Mamada aldigi halde uyumuyosa bilemedim.
Kolik vs. boyle bir durum var mi?
cc ay olarak mamalarda yaziyor zaten ben suan 5 olcek veriyorum mesela ama bazen bitiremiyor.
Siz anne olarak daha iyi gozlemler bilirsiniz doydugunda birakiyor benim kizim.
Bende zorlamiyorum atiyo agzindan cunku

Senin ki de değişik olmuş. Ne zaman normale doneriz acaba gorumcemin de doğumdan bir sene sonra olmuş.

O zaman ben de biraz fazla hazırlayayım mamayı artık. Sanki oğlum bitirene kadar durmazmış gibi geliyor bazen Kolik gibi bir durumumuz yok çok şükür. Teşekkür ederim cevabınız için

Herkese günaydın örümcek yürüteç alan var mı aramızda? Tavsiye istiyorum benim oğlum 4,5 ay oldu. Artık sırtını bir yere dayayarak yada yatarak durmak istemiyor. Koca adam gibi oturup oynayacakmış. Ama benim kollar pert.

Aynı durumdayız asla yatmak istemiyor bugün alıcam bende

Gunaydin
Benim kizimda pusetde falan asla durmuyor artik kilitlemezsek kilidini kendi sarkitiyor oturmak istiyor.
Ama yurutec icin erken oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim verdi bana yani evde var ama 7.ayindan once oturtmicam.
Zor evet kollarim agriyo benimde ama erken yurutec icin.
bebek arabasini actim evde ona koyup oda oda geziyoruz.
Destekli oturturum artik Ekim ayinda oyuncaklar falan oyalanir.
Kasimda da yurutece koyarim artik.

Günaydın benim oğlum da 2 ekimde 5. ayını bitirecek. Ayakta durmak istiyor sürekli ama yürüteç zararlı diye önermiyor doktorlar. Şimdilik düşünmüyorum almayı o yüzden

Arkadaşlar benim kız da bu hafta 4.5 aylık ve kesinlikle pusette oturmuyor ana kucağından dirseklerinden destek alıp kalkmak istiyor ve maalesef hep kucakta gezmek istiyor. Dun akşam üstü saatlerce uyumayınca beslemesini halledip bi çılgınlık yapıp çocuğu Alsancak a götürdük. Pusette durmayan çocuk dakikalarca pusetinde sakince oturup bakındı. Barlardan gelen ışıklara hayran hayran bakarak uyudu. O uyuyunca biz de kahve ictik tatli vs yedik bi gün yüzü gördük etrafimizdan geçen motor sesine bile uyanmadı. Sonra uyandı dönüş yolunda tekrar uyudu. Eve geldiğimizin 5.dk sında ağlayarak uyandı maalesef...çocuk resmen gezmek tozmak istiyor evde olmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…