2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimki 1 aydan beri hafif donuyor ve kafayi dik tutuyor kendi kaldirmaya calisiyor oturma pozisyonuna birde eline verilen oyuncakları agzina goturmeye basladi
Oturma pozisyonunda durabiliyor mu?benimki de oyuncaklari ellemeye başladı ama oturma pozisyonunda duramiyor bence kafasi ağır geliyor

Benimkide kucakta falan guzel.basini dik tutuyor ama yuz ustu yatmayi hic sevmiyor.bagiriyor zillinsaga sola tam donuyor.ters doncek gibi yapiyor ama donmuyor kendi bilir artik ne zaman isterse

Kan hapi ve vitanine devam.edicem yoksa bu uyku hali kotü.okullarda 17 sinde aciliyor bizim cocuklarin biri 3 e geciyor digeri ana sinifina bakalim allah sonumuzu hayir etsin

Merhaba hanımlar buraya daha önce de yazmıştım süt ile ilgili. Soylediklerinizi yaptım ama belirgin bir artış olmadı. Artık göğsüm küçük herhalde ondan olmuyor demeye başladım. Annemin de azmış zaten. Biberon ile mama vermeye çalıştım bir gram almadı atıyor biberonu. Kaşıkla vermeye çalıştım o da olmadı. Şimdi ayın 15 inde üçüncü ay bitecek Bizim ek besin versem mi böyle tarhana yoğurt filan. Böyle günü bitirmeye çalışıyorum akşam üzerine doğru da iyice azalıyor. Kafam çok karışık. Çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın. Tecrübeli Anneler yazabilir mi ya da benim durumumda olanlar. Çok üzülüyorum.

canım anne sütü yoksa ,devam sütü.. değişik başlı biberonlar denemen gerekecek..mama da muhtemelen deneye deneye bulacaksın, zor ve masraflı bi durum ama , 3 aylik bebege doktorda ek gıda onermeyecektir..sindirim sorunu olusmasin diye..bazi mamalar var bebekler tadini seviyor doktoruna bir sor istersen..
bu arada söylemesi ayıp ben yagli kurban etine dadandim bu aralar,ondan sebep mi bilmiyorum sütüm arttı..icim kalkiyo yerken sicakta ama her gun mecbur tüketiyorum artık..

Canım eds denedin mi?eds ile emerken gogsu de emiyor uyariyor. Benim de sutum az 10 dk emzirip eds ile mama veriyorum. Doktor hipp combiyotik önerdi benimki tadını seviyor sıkıntısız iciyor tavsiye ederim

Doktora anlatıyorum durumu fakat emzirdikce gelir diyor bende kendimi biliyorum. Haklısınız daha çok küçük. Fakat benimde durumum ortada. Bilmiyorum. Emziği bile atıyor çoğu zaman almaz belki hiç. Yağ ben seviyorum da yedirmiyorlar. Çocuğun karnını agritabilirmis

Canım eds denedin mi?eds ile emerken gogsu de emiyor uyariyor. Benim de sutum az 10 dk emzirip eds ile mama veriyorum. Doktor hipp combiyotik önerdi benimki tadını seviyor sıkıntısız iciyor tavsiye ederim
Eds nedir? bilmiyorum. Eczaneden mi alınıyor

Arkadaslar sizin de bebekleriniz ıkınarak mi uyuyor?Benimki gündüz uyku süresinin en az yarisinda ıkınıp sıkılıyor basında durup pispislamak zorunda kalıyorum. Resmen cirpiniyor uykusunda gazdan
Gündüz uykusunda ve gece uykusunun son saatleri sürekli ıkınıyor. Gaz gibi gelmedi bana çünkü uyanıncaya kadar sürüyor sonra sakinleşiyor.

Ben de öyleyim sırt ağrısı kemik ağrısı ne ararsanız var bir de üstüne
Emzirirken oturmaktan galiba kuyruk sokumum çok ağrıyor. Bazen cidden canım yanacak kadar.
corona sebebiyle hep evdeyim. Hareketsizlikten tembelleştim ben. Azıcık dışarı çıksam yoruluyorum. Evde aktifim. İki çocukla tembellik yapmak olmuyor

Dün taze börülce yapmıştım. Hem bende hem oğlumda gaz yaptı Kalan yemeği atmayı hiç sevmem ama kalanı yemedim. Çok da güzel olmuştu halbuki

benim oğlum da elini emmeyi çok seviyor. Bence diş çıkardıkları için değil. Emme refleksi.Ayrıca oral dönemdeler her şeyi ağızlarına götürüyorlar.

Küçük göğüsle alakası yok sütün. bebeğin az emiyor galiba. Sütünü sağıp çoğaltmay denedin mi??

emzirme kampı diye bişey var. İnternetten araştırıp uygulamanı öneririm. Emzirmeye devam et. Sakın pes etme.

Mama ver bencede cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…