Gece uykusunu dalgin uyuyor ama gündüz ayaklarını çekerek uyanıyor. Uyanınca benimki de sakinleşiyor. Ben doktora sordum gaz dedi ama ne zaman geçer belli olmaz diyor gazlı gazlı 3.aya geldik bu sorunu olup da geçen var mı merak ettim. Ablamın çocuğu da kolikti benimkinden çok daha gazliydi 4.ayda bitti diyorGündüz uykusunda ve gece uykusunun son saatleri sürekli ıkınıyor. Gaz gibi gelmedi bana çünkü uyanıncaya kadar sürüyor sonra sakinleşiyor.
Sıcaktan uyanıp gazını hissetmesi olabilir diyorum. Benimki de bazen ayni. Yazlıkta serinlikte güzel daldi uyudu o zaman gazını hissetmedi bence dalgin uyuduğu için.Herkese gunaydinbebegim 4 gecedir huzursuz surekli ikinma hali var ama derdi gaz ya da kaka degil eminim uyaninca rahatliyor yapmiyor hic uyumaz oldu geceleri normalde kesintisiz uyurdu var mi bu durumda olan?
Herkese gunaydinbebegim 4 gecedir huzursuz surekli ikinma hali var ama derdi gaz ya da kaka degil eminim uyaninca rahatliyor yapmiyor hic uyumaz oldu geceleri normalde kesintisiz uyurdu var mi bu durumda olan?
Benimki nadiren gece 5-6 saat kesintisiz uyuyor.Sıcaktan uyanıp gazını hissetmesi olabilir diyorum. Benimki de bazen ayni. Yazlıkta serinlikte güzel daldi uyudu o zaman gazını hissetmedi bence dalgin uyuduğu için.
Herşeye gaz diyorlar ya ben o yüzden pek inanmıyorum. Gaz olsa uyanınca da huzursuz olur. Bence derin uykuya geçemiyorlar o yüzden huzursuzlanıyorlar.Gece uykusunu dalgin uyuyor ama gündüz ayaklarını çekerek uyanıyor. Uyanınca benimki de sakinleşiyor. Ben doktora sordum gaz dedi ama ne zaman geçer belli olmaz diyor gazlı gazlı 3.aya geldik bu sorunu olup da geçen var mı merak ettim. Ablamın çocuğu da kolikti benimkinden çok daha gazliydi 4.ayda bitti diyor
Yo uyaninca asiri mutlu guluyor:)))yani kendini uyandirmak icin ne lazimsa yapiyor sankiHerşeye gaz diyorlar ya ben o yüzden pek inanmıyorum. Gaz olsa uyanınca da huzursuz olur. Bence derin uykuya geçemiyorlar o yüzden huzursuzlanıyorlar.
Benimkinin baya azaldi cnm.erkeklerde 6 ayi bulabiliyormus kizlarda 4 ayi bulabilirmis.diye okumustumGece uykusunu dalgin uyuyor ama gündüz ayaklarını çekerek uyanıyor. Uyanınca benimki de sakinleşiyor. Ben doktora sordum gaz dedi ama ne zaman geçer belli olmaz diyor gazlı gazlı 3.aya geldik bu sorunu olup da geçen var mı merak ettim. Ablamın çocuğu da kolikti benimkinden çok daha gazliydi 4.ayda bitti diyor
Aynen uykuya gecerkende huysuz oluyorlarHerşeye gaz diyorlar ya ben o yüzden pek inanmıyorum. Gaz olsa uyanınca da huzursuz olur. Bence derin uykuya geçemiyorlar o yüzden huzursuzlanıyorlar.
Aynı yerde varkızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo
Eki Görüntüle 2672573
Aynı yerde variki taneydi küçük olan kayboldu. İlk bebeğimde de vardı. Anne sütü yağından olur diyorlar.
insan sıkmak istiyor bazen ama sevimlilik katıyor aynı zamanda.
Allah kolaylık versin benim ilk bebiş olmasına rağmen hiç oturamıyorumEmzirirken oturmaktan galiba kuyruk sokumum çok ağrıyor. Bazen cidden canım yanacak kadar.
corona sebebiyle hep evdeyim. Hareketsizlikten tembelleştim ben. Azıcık dışarı çıksam yoruluyorum. Evde aktifim. İki çocukla tembellik yapmak olmuyor
Sütümü saymayı denedim aynı oldu. Yemeği de çok yiyorum kilo aldım yine de çoğalmiyor. Arastiracagim dediğiniziKüçük göğüsle alakası yok sütün. bebeğin az emiyor galiba. Sütünü sağıp çoğaltmay denedin mi??
emzirme kampı diye bişey var. İnternetten araştırıp uygulamanı öneririm. Emzirmeye devam et. Sakın pes etme.
kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
Bizde ayni sanirsin kitliktan cikmis sapur supur emiyor salyasida cok fazla dr erken dis cikarabilir dedibizde de durum aynı. 5 gün sonra tam üç aylık olacak. Daha şimdiden başladı elini emmeye. Kayınvalidem dedi ki oğlunun dişi erken çıkmış. Acaba oğlum da mı erken çıkaracak
Çok yeme bence. Boşuna kilo alırsın.Sütümü saymayı denedim aynı oldu. Yemeği de çok yiyorum kilo aldım yine de çoğalmiyor. Arastiracagim dediğinizi
Epey gayretli kendisi yakında başarır 2 ay 9 günlüğüzBebisi dönen varmı benimki gibi
O kafa dimdik bakıma bizimkinde de vardı hala da varBenimki 40 indan beri dönüyor canım. Doğduğu günden beri de kafa dimdik bakiniyor.