2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese gunaydin bebegim 4 gecedir huzursuz surekli ikinma hali var ama derdi gaz ya da kaka degil eminim uyaninca rahatliyor yapmiyor hic uyumaz oldu geceleri normalde kesintisiz uyurdu var mi bu durumda olan?

Gündüz uykusunda ve gece uykusunun son saatleri sürekli ıkınıyor. Gaz gibi gelmedi bana çünkü uyanıncaya kadar sürüyor sonra sakinleşiyor.
Gece uykusunu dalgin uyuyor ama gündüz ayaklarını çekerek uyanıyor. Uyanınca benimki de sakinleşiyor. Ben doktora sordum gaz dedi ama ne zaman geçer belli olmaz diyor gazlı gazlı 3.aya geldik bu sorunu olup da geçen var mı merak ettim. Ablamın çocuğu da kolikti benimkinden çok daha gazliydi 4.ayda bitti diyor

Herkese gunaydin bebegim 4 gecedir huzursuz surekli ikinma hali var ama derdi gaz ya da kaka degil eminim uyaninca rahatliyor yapmiyor hic uyumaz oldu geceleri normalde kesintisiz uyurdu var mi bu durumda olan?
Sıcaktan uyanıp gazını hissetmesi olabilir diyorum. Benimki de bazen ayni. Yazlıkta serinlikte güzel daldi uyudu o zaman gazını hissetmedi bence dalgin uyuduğu için.

Sıcaktan uyanıp gazını hissetmesi olabilir diyorum. Benimki de bazen ayni. Yazlıkta serinlikte güzel daldi uyudu o zaman gazını hissetmedi bence dalgin uyuduğu için.
Benimki nadiren gece 5-6 saat kesintisiz uyuyor.

bence de sıcaklardan uyanıyorlar. Havalar çok sıcak. Bu gece klima açık olduğu halde gece terlemişti, üstünü değiştirdim. Gerçi şimdi sıcaklardan uyanacaklar, sonra dişten sonra emeklemeye başlayınca da sık sık uyanıyorlar iki yaşına kadar geceleri uyanacak gibi. Kendimi buna çoktan hazırladım. Kafam rahat o yüzden

Herşeye gaz diyorlar ya ben o yüzden pek inanmıyorum. Gaz olsa uyanınca da huzursuz olur. Bence derin uykuya geçemiyorlar o yüzden huzursuzlanıyorlar.

Benimkinin baya azaldi cnm.erkeklerde 6 ayi bulabiliyormus kizlarda 4 ayi bulabilirmis.diye okumustum

kızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo

kızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo

Eki Görüntüle 2672573
Aynı yerde var iki taneydi küçük olan kayboldu. İlk bebeğimde de vardı. Anne sütü yağından olur diyorlar.

insan sıkmak istiyor bazen ama sevimlilik katıyor aynı zamanda.

Aynı yerde var iki taneydi küçük olan kayboldu. İlk bebeğimde de vardı. Anne sütü yağından olur diyorlar.

insan sıkmak istiyor bazen ama sevimlilik katıyor aynı zamanda.

Evet çok minnoşlar ya herşey yakışıyor gözüm çok takılıyor bu aralar, sıkasım var

Allah kolaylık versin benim ilk bebiş olmasına rağmen hiç oturamıyorum

Sütümü saymayı denedim aynı oldu. Yemeği de çok yiyorum kilo aldım yine de çoğalmiyor. Arastiracagim dediğinizi

bizde de durum aynı. 5 gün sonra tam üç aylık olacak. Daha şimdiden başladı elini emmeye. Kayınvalidem dedi ki oğlunun dişi erken çıkmış. Acaba oğlum da mı erken çıkaracak

Bu gece oğlum uyku saatinde çok hırçındı. Biberonla savaş halindeydi, meme vermeyi denedim onu da ememedi. Ben fazla yoruldu, uyku saati geçti ondan sandım. Sakinleşmesi için herşeyi denedim olmadı. Derken kakasını yaptı bayağı çok. Rahatladı uyudu şimdi kuzum tek derdimiz kakaymış meğer

Sütümü saymayı denedim aynı oldu. Yemeği de çok yiyorum kilo aldım yine de çoğalmiyor. Arastiracagim dediğinizi
Çok yeme bence. Boşuna kilo alırsın.

bebeğinle bol bol ten teması yap, memene yakın tut, arada meme teklif et, kabul etmezse ona sarıl, şarkı söyle rahatlat. Sonra tekrar memeni ver. Bol bol emzirmeye çalış. Hatta bir kaç gününü sırf buna ayır. Yatakta takılın anne bebek. Bırak bütün işlerin kalsın. Sütü artıran şey bebeğin emmesi, beyin sütü öyle üretiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…