Kaka yapmadigi icin huysuzmu peki.bazen sade.anne sutu alan bebekler kilo alacagi zamanda kabiz gibi oluyor.Benim doktorum da önerdi zeytinyağı bence verebilirsiniz. Ben de iki gündür veriyorum çünkü 1 haftadır yapmadı inşallah ise yarar. Bir de kakasını yaptığı yere pişik kremiyle masaj yapın demişti doktorumuz bugün yaptım ama çok gaz çıkarıyor bir türlü kaka yapmadı. Eğer 10 .günde de yapmazsa fitil kullanicam mecburen
ben havalardan diye dusunuyorum bunaltiyorHerkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.
Ben de hep yorgunum ya ..yorgunluktan ayaklarim agriyorHerkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.
Benimkide öyle gündüzleri yarım saatten fazla uyuyamıyor gazı gelip uyanıyor yavrum 3. Aya girdi düzelemediArkadaslar sizin de bebekleriniz ıkınarak mi uyuyor?Benimki gündüz uyku süresinin en az yarisinda ıkınıp sıkılıyor basında durup pispislamak zorunda kalıyorum. Resmen cirpiniyor uykusunda gazdan
İki gündür huzursuz, kötü kokulu gaz çıkarıyor, kendini sıkıyor, ağlıyor bazen. Fitil de bulamadık lavman yapıcaz yarın artık.Kaka yapmadigi icin huysuzmu peki.bazen sade.anne sutu alan bebekler kilo alacagi zamanda kabiz gibi oluyor.
Biz de aldık probiyotik bugün ama etkisini göstermesi iki haftayı buluyormuş bağırsak florası oluşuyormuş. Zeytinyağı da kullanıyorum birkaç gündür günde 2 çay kaşığı kadar ama bana mısın demiyor. Yapsa artık ben daha fazla rahatlıcam sanırımpreboyotik ve z.yagi onerdi bize doktor
Ben de öyleyim sırt ağrısı kemik ağrısı ne ararsanız var bir de üstüneHerkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.
Ben de bu konuyu yazacaktim benden once davranmissin :) benimki de emdikten sonra bile ellerini agzina goturuyor hemen, bu ara zaten emerken ağlıyor cok cabuk birakiyor 7-8dk anca emiyor sonra istemiyor. Ellerini emmesin diye eldiven taktim onu bile emmeye yalamaya calisiyor. Annem de dis cikartacak dedi bana cok erken geliyor daha 3ayini yeni doldurcak. Salyasi akiyor,memeyi istemiyor, ellerini emiyor hepsi dis belirtisi dedi annem :/kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
@nuriye54 100tl süt parasi var.
Esim kimlik cikarirken demislerki ptt alacaksiniz ama 3 ayı bulur yatmasi demisler yani 400tl alacagiz.
kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
Benimki de 3.aya girecek ayın 11inde. Peki siz mama veriyor musunuzBenimkide öyle gündüzleri yarım saatten fazla uyuyamıyor gazı gelip uyanıyor yavrum 3. Aya girdi düzelemedi
Eşim 200 lira aldı bende 3.cocuk diye 600 lira aldım.hastaneden çıkışta yönlendirdiler.ssk ya ,aile çalışma ve sosyal güvenlik kurumu na basvurdu.bir ay sonra para hesaba yattı.esimin aldığı 200 lirayi 2 ay içinde alınmazsa geri gidiyormuş 184 u aramış bilgi almıştım.bana yatan doğum parası da 6 ay içinde alınması lazımmış.sorgulama yapabilirsin.google ye doğum parası yaz sorgula canımmerhaba, siz bu parayı almak için bir yere başvurdunuzmu? nasıl alınddıgı ile ilğili prosedürü ögrenmek istiyorum açıkcası. edevlet'ten mi başvuruluyor ?
Bende dun arkadasimla.ayni seyi konustum bebekten ev isi de yapamiyorum yorgun olacagim bir durum.yok ama surekli uykum var halsizim cok yorgunum emzirmektrn sanirim.vitaminimiz kalmsdi decavite baslicamHerkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.
Bana 200 tl yatmadi msj da gelmedi 600 tl yattiEşim 200 lira aldı bende 3.cocuk diye 600 lira aldım.hastaneden çıkışta yönlendirdiler.ssk ya ,aile çalışma ve sosyal güvenlik kurumu na basvurdu.bir ay sonra para hesaba yattı.esimin aldığı 200 lirayi 2 ay içinde alınmazsa geri gidiyormuş 184 u aramış bilgi almıştım.bana yatan doğum parası da 6 ay içinde alınması lazımmış.sorgulama yapabilirsin.google ye doğum parası yaz sorgula canım
Benimki de 2 gündür çok huysuz gündüz uykusundan da ağlayarak uyanıyor. Ve emmek istemiyor resmen zorla emziriyorum mamayı eds ile emiyordu bugün ememedi ağlamaktan mecbur biberon verdim sutumu de sağdım. Biberonla da çok zor icti. Bi aksilik oldu çocukta.Hanimlar merhaba normalde gece hic uyanmadan uyuyan bebek 2 gecedir cok huzursuz anormal derecede salya akitiyor hatta salyasi yerlere bile akiyor eli hep agzinda bazen biberonunu isiriyor daha 3 ay dolmadi dis cikarma ihtimali yok ayrica bingildagi findik kadar kalmis kapanmak uzere sizler ne durumdasiniz.
prebiyotik etkisini gosteriyor kullanmaya devam edin.Biz de aldık probiyotik bugün ama etkisini göstermesi iki haftayı buluyormuş bağırsak florası oluşuyormuş. Zeytinyağı da kullanıyorum birkaç gündür günde 2 çay kaşığı kadar ama bana mısın demiyor. Yapsa artık ben daha fazla rahatlıcam sanırım