2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.

Kaka yapmadigi icin huysuzmu peki.bazen sade.anne sutu alan bebekler kilo alacagi zamanda kabiz gibi oluyor.

Herkese selamlar.hep yorgun kalkiyorum uyusamda cok yorgun hissediyorum kendimi sizlerde böyle olan varmı.ellemeseler 24saat uyurum o.derece.
ben havalardan diye dusunuyorum bunaltiyor
Bende is yapmak istemiyorum
Supurme silme falan okadar zor geliyor ki elim gitmiyo yemek yapinca kâr sayiyorum.

Arkadaslar sizin de bebekleriniz ıkınarak mi uyuyor?Benimki gündüz uyku süresinin en az yarisinda ıkınıp sıkılıyor basında durup pispislamak zorunda kalıyorum. Resmen cirpiniyor uykusunda gazdan

Arkadaslar sizin de bebekleriniz ıkınarak mi uyuyor?Benimki gündüz uyku süresinin en az yarisinda ıkınıp sıkılıyor basında durup pispislamak zorunda kalıyorum. Resmen cirpiniyor uykusunda gazdan
Benimkide öyle gündüzleri yarım saatten fazla uyuyamıyor gazı gelip uyanıyor yavrum 3. Aya girdi düzelemedi

preboyotik ve z.yagi onerdi bize doktor
Biz de aldık probiyotik bugün ama etkisini göstermesi iki haftayı buluyormuş bağırsak florası oluşuyormuş. Zeytinyağı da kullanıyorum birkaç gündür günde 2 çay kaşığı kadar ama bana mısın demiyor. Yapsa artık ben daha fazla rahatlıcam sanırım

Ben de bu konuyu yazacaktim benden once davranmissin :) benimki de emdikten sonra bile ellerini agzina goturuyor hemen, bu ara zaten emerken ağlıyor cok cabuk birakiyor 7-8dk anca emiyor sonra istemiyor. Ellerini emmesin diye eldiven taktim onu bile emmeye yalamaya calisiyor. Annem de dis cikartacak dedi bana cok erken geliyor daha 3ayini yeni doldurcak. Salyasi akiyor,memeyi istemiyor, ellerini emiyor hepsi dis belirtisi dedi annem :/

Bizim bebek de el değil ayak kullanıyor .ana kucagindaki süsleri ayaklarıyla dokunuyor.bide iple çıngırak taktım ona dokunuyor.eline bişey versemde tutamiyor henüz vakti gelmedi demek.

Benim kızım da aynı. Hep salya var, hep eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokuyor. Hatta kendi kendine midesini bulandırıyor ama bırakmıyor. Biz de diş kaşıntısıdır düşündük. Bence de erken ama bebekler anne veya babanın diş çıkarma zamanına göre diş çıkarır diye duydum. Eşimi bilmiyorum, ben 4 aylıkken diş çıkarmışım Diş kaşıyıcı eldiven aldım ellerine büyük geliyor kuzumun Ben denemek için bir iki dakika ağzında tuttum bildiğiniz ısırıyor. Daha kullanışlı bir şey bakacağım. Ağlamaları da çok, belki ondadır da işe yarar. Diş yerlerini kontrol ettim herhangi bir sertlik veya kabarma yok yalnız.

merhaba, siz bu parayı almak için bir yere başvurdunuzmu? nasıl alınddıgı ile ilğili prosedürü ögrenmek istiyorum açıkcası. edevlet'ten mi başvuruluyor ?
Eşim 200 lira aldı bende 3.cocuk diye 600 lira aldım.hastaneden çıkışta yönlendirdiler.ssk ya ,aile çalışma ve sosyal güvenlik kurumu na basvurdu.bir ay sonra para hesaba yattı.esimin aldığı 200 lirayi 2 ay içinde alınmazsa geri gidiyormuş 184 u aramış bilgi almıştım.bana yatan doğum parası da 6 ay içinde alınması lazımmış.sorgulama yapabilirsin.google ye doğum parası yaz sorgula canım

Bende dun arkadasimla.ayni seyi konustum bebekten ev isi de yapamiyorum yorgun olacagim bir durum.yok ama surekli uykum var halsizim cok yorgunum emzirmektrn sanirim.vitaminimiz kalmsdi decavite baslicam

Bana 200 tl yatmadi msj da gelmedi 600 tl yatti

Hanimlar merhaba normalde gece hic uyanmadan uyuyan bebek 2 gecedir cok huzursuz anormal derecede salya akitiyor hatta salyasi yerlere bile akiyor eli hep agzinda bazen biberonunu isiriyor daha 3 ay dolmadi dis cikarma ihtimali yok ayrica bingildagi findik kadar kalmis kapanmak uzere sizler ne durumdasiniz.

Benimki de 2 gündür çok huysuz gündüz uykusundan da ağlayarak uyanıyor. Ve emmek istemiyor resmen zorla emziriyorum mamayı eds ile emiyordu bugün ememedi ağlamaktan mecbur biberon verdim sutumu de sağdım. Biberonla da çok zor icti. Bi aksilik oldu çocukta.
Normalde doğduğundan beri gece uyur sadece saat 3 ya da 4 te kalkar ve emdikten sonra tekrar uyurdu. Şimdi 4 ten sonra uykuya dalmakta sıkıntı yaşıyor. Bayram tatilinde Focaya aile büyüğümüzün yazligina gittik orda tosur tosur uyudu hic kıpırtısız. Cocuk evde olmak istemiyor, bahcelerde teraslarda takılmak uyumak istiyor bu sonucu çıkardım

prebiyotik etkisini gosteriyor kullanmaya devam edin.
2.haftada duzene girdi bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…