- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Ablam hastanede şok olmuştu böyle doğar doğmaz bakınma mı olur diye ama Osman Gönülal videolarında "bazi bebekler doğar doğmaz başını kaldırabilir "diyor normalmiş ama cok ilgincO kafa dimdik bakıma bizimkinde de vardı hala da var
Canım ben de bebeğimi denize sokmak isterdim ama coronadan cesaret edemiyorum. Bi de üşütür hastalanır diye korkuyorum. Bence siz girin denize, Antalyada fln değilsen bebegi sokma. Mesela bence Izmirde su o kadar sıcak değil. Antalya tarafi sıcaktır tabii. Bir de güneş kremi ne tavsiye ediyor doktoruna sorsan daha sağlıklı olurGünaydın güzel anneler2 günlüğüne bir deniz kenarına kaçmayı planlıyoruz eşimle ve bebişim 3.5 ayı geçmiş olacak planladığımız tarihe göre. Kısa süre denize sokmayı düşünüyorum tabi doktorumuzdan onay alırsam. Tatile gidip bebeğini denize sokan var mı aranızda merak ettim? Bir de ne giydirdiniz nelere dikkat etmek lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
GünaydınGünaydın güzel anneler2 günlüğüne bir deniz kenarına kaçmayı planlıyoruz eşimle ve bebişim 3.5 ayı geçmiş olacak planladığımız tarihe göre. Kısa süre denize sokmayı düşünüyorum tabi doktorumuzdan onay alırsam. Tatile gidip bebeğini denize sokan var mı aranızda merak ettim? Bir de ne giydirdiniz nelere dikkat etmek lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Benim kızımın gözünün altında vardı doğumdan sonra bekle bekle geçmedi elimle hafiften bastırdım göz diye de korkmadım değilkızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo
Eki Görüntüle 2672573
Ben ortanca kızımı sadece ayaklarını sokmuştum kafasına şapka güneş aldirmistimCanım ben de bebeğimi denize sokmak isterdim ama coronadan cesaret edemiyorum. Bi de üşütür hastalanır diye korkuyorum. Bence siz girin denize, Antalyada fln değilsen bebegi sokma. Mesela bence Izmirde su o kadar sıcak değil. Antalya tarafi sıcaktır tabii. Bir de güneş kremi ne tavsiye ediyor doktoruna sorsan daha sağlıklı olur
Ben de galiba sadece ayaklarını sokacağım bu yaz böyle olsun inşallah seneye tam sokarım suyaBen ortanca kızımı sadece ayaklarını sokmuştum kafasına şapka güneş aldirmistim
Günaydın güzel anneler2 günlüğüne bir deniz kenarına kaçmayı planlıyoruz eşimle ve bebişim 3.5 ayı geçmiş olacak planladığımız tarihe göre. Kısa süre denize sokmayı düşünüyorum tabi doktorumuzdan onay alırsam. Tatile gidip bebeğini denize sokan var mı aranızda merak ettim? Bir de ne giydirdiniz nelere dikkat etmek lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Evet bebek size bağlı ama büyük çocuklar hareketli oluyor. Çok teşekkür ederim cevabınız içinUv korumalı giysiler oluyor canim. Onlardan giydirebilirsin..tshurt ve sapka. Decathlonda vardi ama lcw de bile oluyor. Gunes kremi 6 aydan surulmuyor o yuzden guneste tutmamak gerekiyor. Biz koronadan dolayi tatile gitmiyoruz bu yil. Bebek neyse ama ablasini koruyamam tatilde diye dusundum ben. İyi tatiller simdiden
kızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo
Eki Görüntüle 2672573
Bizimkindede cikiyor kayboluyor.Ağlamaktan gözüm şişti..
Bin bir emekle, son damlasına kadar sağdığım sütüm yanlışlıkla döküldü, elimden kaydı biberon..
Nasipten ötesi yok
O kadar üzüldüm ki hala yazarken gözlerim doluyor..
Allah'ım sen daha fazlasını nasip et
Iyi tatiller simdiden.Evet bebek size bağlı ama büyük çocuklar hareketli oluyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Benim oğlumun 4,5 aylıkken çöktü ve maalesef 9 aylıkken çürümeye başladı çürüme derken diş minesi erimeye başladı şu an 3 yaşında üst ön dişlerin birisi kırıldı yandakiler eridi. Ama Dr erken çakmasıyla alakası yok genetik demişti ki eşimin tarafı hep 1 yaşında çürümeye başlamışyani belirtiler şimdi başladıysa 5 ay civarı mi çıkar diyosun cnm? benim korkum hemen şimdi cikarsa diye, peki erken çıkan diş erken çürür der annem hep, öyle oldu mu oğluşunda?
kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynıkızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo
1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok
cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
[/QUOTE kızlar doktora bugün sordum. Bebeğin elini emmesi sindirim sisteminin geliştiğinin anlamına geliyormuş. Diş ile alakası yokmuş. Olması gereken birşey. Altıncı ayında da bitmesi gerek dedi.
genetik bencede kesinlikle diş esimin tarafina cektiler diste erken curume olmustu.Benim oğlumun 4,5 aylıkken çöktü ve maalesef 9 aylıkken çürümeye başladı çürüme derken diş minesi erimeye başladı şu an 3 yaşında üst ön dişlerin birisi kırıldı yandakiler eridi. Ama Dr erken çakmasıyla alakası yok genetik demişti ki eşimin tarafı hep 1 yaşında çürümeye başlamış
Ben 2 ogluma vurdurmadim sıkintı yasamadim kizada vurdurmadim.insallah oda hastalanmazRotaix aşısı vurduran var mı arkadaşlar bulunmadığında harhangi bir sıkıntı olur mu
Allahım şifa versinnnİyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.