2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim durum çok başka canım . Iki elim yakasında eşim ve annesinin Rabbim bırakmasın yanlarına. Hani diyorsun ya ilişkimi kestim görüşmüyorum. Ben sıkıysa görüşmeyeyim .Eşim Hemen saldırıya geçer.
Sizin adınıza üzüldüm.

İyi bayramlar arkadaşlar benim oğlumun beş sayisi çok azaldı emiyor sıkıntı yok ama nerdeyse 15 saat de bir iki bez zor değiştiriyorum dolmuyor çok sıcak ondan mı çok terliyor yoksa idrar yolu enfeksiyon olabilir mi doktora götürmeyi düşünüyorum bezinde pembelik de vardı bugün hani ilk doğdukları zamanki gibi ne yapacağımı bilemedim normal mi ayın sekinzinde 3 aylık olacak

İyi bayramlar arkadaşlar benim oğlumun beş sayisi çok azaldı emiyor sıkıntı yok ama nerdeyse 15 saat de bir iki bez zor değiştiriyorum dolmuyor çok sıcak ondan mı çok terliyor yoksa idrar yolu enfeksiyon olabilir mi doktora götürmeyi düşünüyorum bezinde pembelik de vardı bugün hani ilk doğdukları zamanki gibi ne yapacağımı bilemedim normal mi ayın sekinzinde 3 aylık olacak
Sanki az gibi bizim 7-8 bez oluyor. Bence bir doktora danışın biz uzaktan ne desek boş

Kızlar real kanama durumunuz nedir? Bebeğim 2,5 aylık oldu. Düne kadar kanamam düzensizdi ve koyu tenkti. Dünden beri oluk oluk açık kırmızı akıyor. Tam da bayram günü. Ped iki saatte bir değiştiriyorum anca yetiyor. Benimle aynı durumda olan var mı?
Doğumdan sonra bikaç gün kanama oldu, sonrası lekelenme şeklinde devam etti. Bugün 11 haftalık hala lekelenme tam olarak bitmedi. Ama kanama sonra hiç olmadı.

Biz gitmesek onlar gelcekler hergun arayıp çok özledim çok ozledim diyor valla dün verdim eline gittim yattım emzirmeye getirdi azcik rahat ettim ama beli koptu 😬😬
Banada emzir mama verme diyor mama sole kötü böle kötü niye böle diyorsun mamada verebilirim sütüm yetmeyde bilir dedim ins anlamıştır.
Bebek uyuyormu diye sormuyor bırakınca kendi kendine uyuyormu diyor ya uyusun diye ben takla atıyorum sanki sakince uyuyormuş gibi birde sallamadan uyuyor mu diyor 🤦🤦 ya bana herseyleri batıyor ya gerçekten erkek anneleri garip.
Tebessüm ettim valla. Bebek uyuyor mu diye sorulur, kadın sallamadan uyuyor mu demiş. Şaka gibi. Allah kolaylık versin böylesi insanlarla. Mümkün oldukça senin ruh durumunu etkilemesine izin verme. “Cahil” de geç!

Bizim evin içi 32 derece gösteriyor bugünlerde. Emzirirken hep klimayı açıyorum. Gece yatarken tülbentle kundak yapıp, çorapla yatırıyorum.üstüne ince bir örtü atıyorum. Klimayı 27 ye ayarlayınca terlemeden rahat rahat uyuyor bebiş.

Mrb hanımlar. Emziren anneler kaka sayınız nedir. Çisli bezleri 4 5 tane oluyo ama 2 gündür kaka yapmadi😐
Merhaba benim oğlum 5-6 günde 1 kere bol kaka yapıyor bir süredir. 10 güne kadar yapmayabilir dedi doktorumuz. Anne sütüyle besleniyorsa kabızlık olmazmış. Çişli bezleri de sıcaktan mıdır bilmem biraz azaldı bizim de çok sıcak bulunduğum şehir terliyor bazen. Günde 4 dolu bez ancak çıkıyor

İyi bayramlar size de. Benim oğlum da cisini az yapmaya başladı günde 4 bez ancak oluyor normalde 6-8 deniyor. Ben de tedirgin olup aile hekimliğine götürdüm kilosuna baktılar kilo alımı normal. Muhtemelen sıcaktan böyle oldu. Ama bence siz de bı doktora götürün içiniz rahat eder

Herkese merhabalar,
Benim kızım da 3 aylık oldu artık. Tecrübeli annelerden cevap rica ediyorum. Bebişler bu dönemde oyuncak tutar mı? Uzaktan oyuncaklar gösteriyorum, 5 dakika kadar oyalanıyor. Başını çevirip takip ediyor, küçük oyuncaklarla konuşuyor, onlara gülüyor ama elini uzatmıyor. Oyuncaklara uzanması için daha erken mi? Ben mi evham yapıyorum acaba. İnternette farklı bilgiler var. Çevremdekiler de 6 ay dediler ama 6 ay da çok gibi geldi bilemedim size bir sorayım dedim

Herkese merhabalar,
Benim kızım da 3 aylık oldu artık. Tecrübeli annelerden cevap rica ediyorum. Bebişler bu dönemde oyuncak tutar mı? Uzaktan oyuncaklar gösteriyorum, 5 dakika kadar oyalanıyor. Başını çevirip takip ediyor, küçük oyuncaklarla konuşuyor, onlara gülüyor ama elini uzatmıyor. Oyuncaklara uzanması için daha erken mi? Ben mi evham yapıyorum acaba. İnternette farklı bilgiler var. Çevremdekiler de 6 ay dediler ama 6 ay da çok gibi geldi bilemedim size bir sorayım dedim

çok normal bebeğinin tepkileri,cevrendekiler doğru soylemisler cnm.uzanan illaki vardır belki ama, çok erken henüz..

Herkese merhabalar,
Benimki biraz uzaniyor ama oyuncak tutması için erken dedi dr

Mrb hanımlar. Emziren anneler kaka sayınız nedir. Çisli bezleri 4 5 tane oluyo ama 2 gündür kaka yapmadi😐
Benim kızımda üç günde bir yapmaya başladı keyfi yerinde diye tedirgin olmuyorum ama aksamlari duşta sıcak su altında karnını ovaliyorum.
Çiş sayisini çok takip etmedim

Kizlar yazilanlari yeni gordum.emin olun em art niyetli kotu kaynana bende ben esimin 2
Evliligiyim 10.yildir esimin ilk karısını anlatir bana etmedigimiz kavgalar kalmadi bu yuzden ama inatla devam ediyor

Herkese merhabalar,
Bundonemde tuttugu oyuncak tamamen yakalama refleksiyle bilincli olarak 5 6 aylikken tutuyorlar

İyi bayramlar size de. Benim oğlum da cisini az yapmaya başladı günde 4 bez ancak oluyor normalde 6-8 deniyor. Ben de tedirgin olup aile hekimliğine götürdüm kilosuna baktılar kilo alımı normal. Muhtemelen sıcaktan böyle oldu. Ama bence siz de bı doktora götürün içiniz rahat eder
Merhaba 4nnormal mesaneleri buyuyor artik daha fazla idrari tutabiliyorlar.benim kiximda 4 5 bez dolduruyor kilo alimi normal

Kizlar yazilanlari yeni gordum.emin olun em art niyetli kotu kaynana bende ben esimin 2
Evliligiyim 10.yildir esimin ilk karısını anlatir bana etmedigimiz kavgalar kalmadi bu yuzden ama inatla devam ediyor
boşver takılma diyecem ama sinir bozucu bir durumdur eminim

Herkese merhabalar,
Merhaba benim bebeğim de uzanmaya çalışıyor ama tam değil. Oyuncakları da ben eline veriyorum tutuyor kısa süre. Galiba gelecek ayın sonunda daha bilinçli ve düzenli olacak tutma uzanma hareketleri. Ben yakın zamanda eğitsel dolambaç diye bir oyuncak almayı düşünüyorum uzanma hareketlerini geliştiriyormuş bakın isterseniz çok güzel görünüyor

4 bez bile çıkmaz oldu ayrıca pembelik oluşmaya başladı bezinde süt içiyor sıkıntı yok onda ama korkutmaya başladı beni büyük ihtimal yarın götürecek

boşver takılma diyecem ama sinir bozucu bir durumdur eminim
Korunma sekillerinden yatak carsafalrina kadar herseylerini duydumbirde surekli beni eski karisiyla aldatiyormus imalari yokmu deliriyorum adam eski karisini gorse okdurecek kadar nefret dolunustelik

X