2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla gelsin canım, ben de izmir annesi olucam nasipse. Doktor tercihini öğrenebilir miyim?
Insallah canim benim ben tepecikte baktiriyorum kontrollerim fln hepsi orada ozele gucum yok diger hastaneler de bana uzak oldugu icin ege yakin gerci ama tepecik daha iyi hamit beydi soyadini hatirlamiyorum ama degistiricem gibi

ben de ne bulantı ne bir şey, ara sıra sabah ya da gün içinde inceden bir gelip geçiyor, dün akşamdan beri göğüslerimde bayağı normale döndü. haydi bakalım, şimdi de neden normale dönüyorum korkusu :kızgın: bu akşam kontrolüm var, elim ayağım dünden beri buz gibi korkudan, gidip te kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. deli gibi internetten okudum okudum kurdum kendimi, bebeğin kalp atışı duyarsa herhangi bir belirti olmazmış, muayenede anlaşırmış, ben de bunu kuruyorum kaç gündür. neden böyle oldum ben yahu? vallahi anlamıyorum.

Kizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka

Kizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka

günaydın zambakcığımm..

ben folactive kullanıyorum, doktor ısrarla bunu istedi,2 gün aradım eczanelerde.
Folactive-90-Tablet_31192_1.jpg

ben de ne bulantı ne bir şey, ara sıra sabah ya da gün içinde inceden bir gelip geçiyor, dün akşamdan beri göğüslerimde bayağı normale döndü. haydi bakalım, şimdi de neden normale dönüyorum korkusu :kızgın: bu akşam kontrolüm var, elim ayağım dünden beri buz gibi korkudan, gidip te kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. deli gibi internetten okudum okudum kurdum kendimi, bebeğin kalp atışı duyarsa herhangi bir belirti olmazmış, muayenede anlaşırmış, ben de bunu kuruyorum kaç gündür. neden böyle oldum ben yahu? vallahi anlamıyorum.
Günaydın esomesom ☺️ Sanki ben yazdım postu. Haftamız bir tık ilerde olduğu için böyleyizdir belki. İyi düşünelim iyi olsun. Güzel haberlerle gel doktordan inşallah 🙏🏻

Canım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun hersey. ben ilk gittigimde doktor kanamam olduğu icin dinletemedi zorlamayalım dedi. Bi hafta sonra gittiğim de duydum çok güzel bir his duyunca nasıl agladım bambaşka icimiz de bir mucize var hersey çok güzel olucak inşallah🙏🏻

Canım içini ferah tut güzel düşün güzel olsun hersey. ben ilk gittigimde doktor kanamam olduğu icin dinletemedi zorlamayalım dedi. Bi hafta sonra gittiğim de duydum çok güzel bir his duyunca nasıl agladım bambaşka icimiz de bir mucize var hersey çok güzel olucak inşallah🙏🏻

BEN DE DUYDUM 2 KEZ AMA İŞTE KURACAK BİR ŞEYLER ARIYORUM RESMEN. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN, BU VESVESE BU PANİK HALİ NEREYE KADAR GİDECEK ÇOK MERAK EDİYORUM.

Günaydın esomesom ☺ Sanki ben yazdım postu. Haftamız bir tık ilerde olduğu için böyleyizdir belki. İyi düşünelim iyi olsun. Güzel haberlerle gel doktordan inşallah 🙏🏻

bize rahat batıyor olabilir mi? :işsiz:
ben bugün artık 7+6 şükür yarın 2 ayımız başlıyor. epey yol kat ettik sayılır ama yok, şeytan vesvesesini eksik etmiyor.

günaydın kızlar sürekli internetten kurup kendinizi korkutmayın hamilelik her bünyede farklı tepkiler verir
1.çocukta farklı 2.çocukta farklı şeyler yaşarsınız o yüzden birbirine benzemez
doktor size en güzel bilgileri verir inşallah korktuğunuz gibi olmaz hiçbir şey
ben bir tuhafım henüz kusmadım ama midem hep bir boş boş bulanıyor bişeyler yiyorum ama açlık falan hissetmiyorum pek
cidden çok kilo almak istemiyorum birde ilk gebeliğin sonlarında tansiyon çıktı bende gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım bunda inşallah birşey olmaz
hala hamile olduğumun farkında değilim ama şaşkınım ben ya
çarşamba asm ye gidicem kan idrar yaptırıcam gitmişken oğlanı da götürücem değerlerimize bir bakılsın bakalım :KK200:

günaydın kızlar sürekli internetten kurup kendinizi korkutmayın hamilelik her bünyede farklı tepkiler verir
ben bir tuhafım henüz kusmadım ama midem hep bir boş boş bulanıyor bişeyler yiyorum ama açlık falan hissetmiyorum pek
cidden çok kilo almak istemiyorum birde ilk gebeliğin sonlarında tansiyon çıktı bende gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım bunda inşallah birşey olmaz
çarşamba asm ye gidicem kan idrar yaptırıcam gitmişken oğlanı da götürücem değerlerimize bir bakılsın bakalım :KK200:

artık kendimi kesicem o dereceyim. halbuki bak keyfine demi, neden kötü şeyler düşünüyorsun. ahhhh Allah'ım sen koru..

Kesinlikle rahat batıyor. :110:

akşam olsun da rahata ereyim artık. sanki böyle sevgilimle buluşmaya gidiyormuşum gibi, patron zam aldığımı açıklamış gibi,ya da tartıldığımda her şeyi yiyip yiyip 10 kilo verdiğimi görmüşüm gibi içim kıpır kıpır. allah hiçbirimizi kötülükle imtihan etmesin lütfen.

Günaydın 🙃 bende 2. Çocuğuma gebeyim. Her hamileliğin birbirinden farklı olacağını biliyorum, okudum, duydum ama işte kızımdaki belirtilerin çoğu olmadığı için, olan belirtilerde geçtiği için ister istemez insan bir endişeye düşüyor. Kafasında kuruyor da kuruyor. İyi düşünmeye çalışıyorum artık. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada bende ilk gebelikte tansiyondan muzdaribim inşallah yaşamayız o durumu yine 🙏🏻

akşam olsun da rahata ereyim artık. sanki böyle sevgilimle buluşmaya gidiyormuşum gibi, patron zam aldığımı açıklamış gibi,ya da tartıldığımda her şeyi yiyip yiyip 10 kilo verdiğimi görmüşüm gibi içim kıpır kıpır. allah hiçbirimizi kötülükle imtihan etmesin lütfen.
Amiiiin inşallah 🙏🏻

X