2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de ayni hatayı bidaha yapmam diye düşünüyorum. En azından bu sefer kiloyla değil, dilimle, porsiyonla yerim :KK70: :KK70: :KK70:
Bnde öyle diyordum diyetisyen e gitcem dedim ama büyük konuştum iştah sıfır şimdi de biraz tedirgin im hayırlısı olsun ya her türlü alacağını alıyor

BN
Çok korkuyorum ya bilen varsa yazsın lütfen
ilk günden beri bel kasık ağrımayan yerim yoktu anca anca rahatlıyorum kanaman fln yoksa olur öyle ancak dış gebelikte çok şiddetli kasık ağrısı olunca iki büklüm olıyormuşsun dikkat et demişti doktor

Bi anda üşüme geldi vücudum cok sicak ama cok üşüyorum sag kasigimda siddetli agri var

Arkadaşlar merhaba,
ben geçen hafta kan testiyle (beta hcg 800) hamile olduğumu öğrendim, dr kan testler istedi ama ultrason için erken dedi. Yarın tekrar dr a gideceğim ama inanılmaz korkuyorum, ya görünmezse ya bir terslik olursa diye. dua edin nolur. hafta içinde mide yanması, göğüs ağrısı gibi belirtilerim vardı, 2 gündür yok, sadece uyku ve başımda bir sersemlik var. belirtiler azaldıkça da korktum galiba. ilk bebeğimi de kaybetmiştim:KK61:

Bence gecikmeden bi hastaneye gidin. Bir şey yoksa da içiniz rahat etmiş olur
İlgin için çok saol cnm annemi aradim simdi sırt üstü yat rahatlar dedi zaten yatiyordum ama gecti simdilik ateşide sanci olunca korkmusun ateşin çikmış dedi öylede oldu ilginiz icin hepinize teşekkürler kusura bakmayin ben bu bebeği çok bekledim en ufak şeyde çok korkuyorum bisey olucak diye doktor 3 ay cok riskli dedi normal hamile kalanlar icinde bunu söylüyorlarmı?

İlgin için çok saol cnm annemi aradim simdi sırt üstü yat rahatlar dedi zaten yatiyordum ama gecti simdilik ateşide sanci olunca korkmusun ateşin çikmış dedi öylede oldu ilginiz icin hepinize teşekkürler kusura bakmayin ben bu bebeği çok bekledim en ufak şeyde çok korkuyorum bisey olucak diye doktor 3 ay cok riskli dedi normal hamile kalanlar icinde bunu söylüyorlarmı?
Daha iyi olmana sevindim canım, tabiki ilk 3 ay herkes için riskli ama bizim gibi zor bulanlar için ayrıca hassas oluyor. İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunur sağlıcakla kucağımıza alırız. Sonra ilerde dönüp bu yazdıklarımızı gülümseyerek hatırlarız neler çekmiştik diye :anneadayı: :emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba,
ben geçen hafta kan testiyle (beta hcg 800) hamile olduğumu öğrendim, dr kan testler istedi ama ultrason için erken dedi. Yarın tekrar dr a gideceğim ama inanılmaz korkuyorum, ya görünmezse ya bir terslik olursa diye. dua edin nolur. hafta içinde mide yanması, göğüs ağrısı gibi belirtilerim vardı, 2 gündür yok, sadece uyku ve başımda bir sersemlik var. belirtiler azaldıkça da korktum galiba. ilk bebeğimi de kaybetmiştim:KK61:
Meraba, sanırım belirti beklememek gerekiyor. İnşallah her şey yolundadır. Yarın güzel haberlerle gelin 😊

merhaba canım ben de 6+4 haftalıkta hamileym doktorum bana da en basından beri 12 hafta çok önemli diyor. Hep dinlenmemiz dikkat etmemiz lazım ben geçen hafta ilk doktor Kontrolün de rahim içi kanama var hep yat dedi iğne ve progestrn verdi dün kalp atışı için gittiğimde çok şükür kanama bitmişti. Su süreçte kendimize çok dikkat etmeliyiz. Bol bol dua edip pozitif düşünmeliyiz ❤️

Kızlar selam beni da ekleyin 2 gün oldu öğreneli ama haftasonu girdi uzman doktora gidemedim acil kadın doğumluda keseyi göremedi 4 hafta 5 gün dedi beta 1225 çıktı ne zaman gitmeliyim kese oluşmaya ne zaman baslar

Merhabalar muhtemelen bende mayıs sonu haziranbaşı annesiyim 🙈🧿 Daha kesemi göremedim. Betam ilk 37 idi sonra 76 oldu en son da 196 olmuş sanırım cumartesine kadar 1500 ü bulcak 🙈 ilk doktor kontrolüm var kese görünür mü sizce ? 🥰

Kızlar göğüslerim büyüdü şişti yan tarafları çok ağrıyor. Büyümeleri için erken değil mi sizde nasıl durumlar? Bulantılar başladımı
Benm daha 4 haftalık uçlarına dokunamıyorum. Banyoda su değincede acıyor bide dolgunluk var bende de

Merhabalar muhtemelen bende mayıs sonu haziranbaşı annesiyim 🙈🧿 Daha kesemi göremedim. Betam ilk 37 idi sonra 76 oldu en son da 196 olmuş sanırım cumartesine kadar 1500 ü bulcak 🙈 ilk doktor kontrolüm var kese görünür mü sizce ? 🥰
Merhaba hoşgeldin :)
Ben 4+4 te betam 850 idim ve keseyi göremedik 1000 küsur iken sanırım görünüyor.

X