2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hoşgeldin :)
Ben 4+4 te betam 850 idim ve keseyi göremedik 1000 küsur iken sanırım görünüyor.
Valla ben anlayamyorum daha ne kadarlık son adetim 20 ağustos. Ama kan değerlerinde yeni 4 haftalık oldum. 18 eylülde ilk öğrendiğimde 37 idi. 22 sinde 192 oldu

Arkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyor 😟 lütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi

Arkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyor 😟 lütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi
Yaaa lütfen biri bisey desin iki gündür düşünmekten mahvoldum 😭

Yaaa lütfen biri bisey desin iki gündür düşünmekten mahvoldum 😭
Hamile misiniz bilmiyorum ama eğer ha ile değil iseniz adet görmüşsünüz adet baş ağrısı yapar kahverengi geldiğinde dahada yapar sökülemediğin için. Yerleşme kanaması genelde turuncumsu sarımsı tuhafbir renkte oluyor. Arkadaşım 2 aylık hamileyken yerleşme kanaması gelmişti. Ama eğer hamileysen doktoruna bildir hemen düşük riski olablr.

Hamile misiniz bilmiyorum ama eğer ha ile değil iseniz adet görmüşsünüz adet baş ağrısı yapar kahverengi geldiğinde dahada yapar sökülemediğin için. Yerleşme kanaması genelde turuncumsu sarımsı tuhafbir renkte oluyor. Arkadaşım 2 aylık hamileyken yerleşme kanaması gelmişti. Ama eğer hamileysen doktoruna bildir hemen düşük riski olablr.
Bende hamile olduğumu bilmiyorum ve ilk defa adet günümden önce bu şekil kanamam oldu yani kanamam 1 gün sürdü ve aşırı sıvıydi bitti ve Lekelerim geldi bakalım bi kaç gün geçsin test yaparım

beren20 beren20
Salı günü gidicem doktora. Geçen hafta perşembe sağlık ocağında kan testiyle kesinleştirdim bebeği 😍 ama kese için özellikle 1 hafta fazladan bekledim. Yarın gidip sağlık ocağında yine kan verecek ki salı hastanede kan verip de öğleden sonrayı beklemeyelim boşu boşuna. İnsan ikinci bebekte daha garantici davranıyor 😂

Kızlar merhaba üstten biraz okudum
İlk olarak oğlumda 25 kilo alıp 85 kiloya çıkmıştım ama 4 aydan sonra anca yemek yemeğe başlamıştım ben
İkinci olarak bende 2 haftadır çok şiddetli kasık karın ağrıları vardı zaten ondan şüphe etmiştim bu kadarı normal değil dedim ama ilkinde bu kadar ağrım olduğunu hatırlamıyorum
Üçüncü olarak ilk gebeliği olup ilk defa doktora gidecekler idrara sıkışık gitmeniz gerek kese görünmesi için
İyi geceler 😉

Stres yapmayın o zamanda olabiliyo,ya da ilaç içtiyseniz değişik yerleşme de olabilir test alıp yapın çıkar zaten artık
Ben ilaç kullanmadım zaten bu kanamam. Oldu Bi baş ağrılarım oluyo bunun dışında bugün çok halsizdim yani bunlardan başka bir belirti de olmadı ve ilk defa böyle bir kanama oldu korktum açıkçası kafam da. Karıştı

Merhabalar, ben de 6. haftamın içindeyim. 12 Temmuz son adet tarihim, geç döllenme 😊 İstanbul'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimi bilemiyorum, önümüzdeki hafta doktorum bebişin ölçülerine göre yeni bir adet tarihi vereceğini söyledi. Ama mayısta olacak muhtemelen doğumum 😊
Canım.. çok sevindim senin adına 🥰

beren20 beren20
Salı günü gidicem doktora. Geçen hafta perşembe sağlık ocağında kan testiyle kesinleştirdim bebeği 😍 ama kese için özellikle 1 hafta fazladan bekledim. Yarın gidip sağlık ocağında yine kan verecek ki salı hastanede kan verip de öğleden sonrayı beklemeyelim boşu boşuna. İnsan ikinci bebekte daha garantici davranıyor 😂
Günaydın canım aynen öyle ben de hemen gitmeyi düşünmüyorum. Sağlık ocağında kan testi kaç günde çıkıyor devlete gitme şansım yok. Özele giderim diye düşünmüştüm belki acilinden bakarlar diye.

Ben ilaç kullanmadım zaten bu kanamam. Oldu Bi baş ağrılarım oluyo bunun dışında bugün çok halsizdim yani bunlardan başka bir belirti de olmadı ve ilk defa böyle bir kanama oldu korktum açıkçası kafam da. Karıştı
Yerleşme kanaması genelde adet gününden 3 gün önce oluyor o da 2 ile 3 hun arasında sürer kahverengimsi yapışkan leke gelir eğer gebelik varda düşük tehlikelidir bu

Daha iyi olmana sevindim canım, tabiki ilk 3 ay herkes için riskli ama bizim gibi zor bulanlar için ayrıca hassas oluyor. İnşallah bebeklerimiz sıkıca tutunur sağlıcakla kucağımıza alırız. Sonra ilerde dönüp bu yazdıklarımızı gülümseyerek hatırlarız neler çekmiştik diye :anneadayı: :emir_bebek:
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Bende hamile olduğumu bilmiyorum ve ilk defa adet günümden önce bu şekil kanamam oldu yani kanamam 1 gün sürdü ve aşırı sıvıydi bitti ve Lekelerim geldi bakalım bi kaç gün geçsin test yaparım

Merhaba, bence beklemeden hastaneyr gidin kan testi yaptırın. Hamile iseniz ve bir pedi doldurmayacak kadar kanamanız varsa bu tehlikeli bi durum. Gebelik varsa turunmayı sağlayacak ilaçla destekler sizi.

günaydın kızlar 😊 mide bulantılarınız başladı mı? Benim hiç yoktu üç gündür lavabodan cıkamıyorm ne yesem midem altüst🤦🏽‍♀️

X