2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim de 3.15 te ahhh kader arkadaşım benim gel bir sarılalımmmmm :anne: biz bugün ilk kez babamızla gidiyoruz,o benden daha heyecanlı,sabah en sevdiğim gömleğimi giyeyim de beni güzel görsün,baba korkusu saygısı nedir bilsin şimdiden diyor. ve işin komiği bunu gerçekten ciddi söylüyor.
Offf birbirimize haber verelim 🙏🏻 Ve dua edelim arkadaşım 😊 benim eşim de benim gibi çok korkuyor ilk hamileliğimde karnımı sever konuşurdu. İki kayıp yaşayınca şu an sevmeye bile korkuyo inşallah oradasındır diyo😞 inşallah güzel şeyler duyarız ama çok bağlanmayalım çok umutlanmayalım biz yine de diyo 😢
Sakin ol canım ben 3kere duydum o kötü haberi Allah 'ın izni ile senin de bu sefer olacak
İnşallaahhh canımm yaaa dua eder misin bizim için? 🙏🏻

Hepimiz için dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben de günde 3kez vajinal progestan kullanıyorum kan sulandırıcı iğne artı coraspin kullanıyorum

Enox kullanıyorum ben de çok yakıyor ve iğnenin yeri hep acıyor. İnşallah dokuz ay kullanmamız gerekmez

ben de ne bulantı ne bir şey, ara sıra sabah ya da gün içinde inceden bir gelip geçiyor, dün akşamdan beri göğüslerimde bayağı normale döndü. haydi bakalım, şimdi de neden normale dönüyorum korkusu :kızgın: bu akşam kontrolüm var, elim ayağım dünden beri buz gibi korkudan, gidip te kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. deli gibi internetten okudum okudum kurdum kendimi, bebeğin kalp atışı duyarsa herhangi bir belirti olmazmış, muayenede anlaşırmış, ben de bunu kuruyorum kaç gündür. neden böyle oldum ben yahu? vallahi anlamıyorum.
takma her şey yolunda stresi hormonlarına gönderme vücuduna .. bana diyordum ben beni geçtin:KK12: akşam bebeğini göreceğin için heyecanlı ol sadece stresli değil :KK200:

Günaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı
Ben de hergun oksapar igne+coraspin ve 3gunde bir proluton depot vuruluyorum :KK14:

takma her şey yolunda stresi hormonlarına gönderme vücuduna .. bana diyordum ben beni geçtin:KK12: akşam bebeğini göreceğin için heyecanlı ol sadece stresli değil :KK200:

bana artistlik yapma senin doğmamış çocuğunu kaçırırım :işsiz:

elimde sanki. 34 yaşındayım Galatsaray- Fenerbahçe maçında bile böyle gergin olmadım ben..

neyse evrene pozitif mesajjjj :KK72:

Aynı durumdayız, göğüslerim acıyor diye bi ton üzülmüştüm, şimdi de niye acımıyor telaşından öleceğim. İnşallah bunlar o hormonların verdiği kaygılardır bebişler mutlu mutlu büyüyordur
ben de ne bulantı ne bir şey, ara sıra sabah ya da gün içinde inceden bir gelip geçiyor, dün akşamdan beri göğüslerimde bayağı normale döndü. haydi bakalım, şimdi de neden normale dönüyorum korkusu :kızgın: bu akşam kontrolüm var, elim ayağım dünden beri buz gibi korkudan, gidip te kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. deli gibi internetten okudum okudum kurdum kendimi, bebeğin kalp atışı duyarsa herhangi bir belirti olmazmış, muayenede anlaşırmış, ben de bunu kuruyorum kaç gündür. neden böyle oldum ben yahu? vallahi anlamıyorum.

Günaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı

Ben de hergün oksapar vuruluyorum ve coraspin alıyorum.

Kızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur

Kızlar merhaba bende şimdi doktordan çıktım ama canım çok sıkkın. Ultrasonda baktı kese var ama düzgün bi kese değil dedi. Düşmesini bekliyorum ben açıkçası dedi. Kanaman var mı dedi bende yok deyince aşağıdan muayene etti burdan daha iyi gibi ama ama bakalım haftaya gel dedi. Ben akşam başka bi doktora gidicem.inşallah bişi olmaz . Dua edin nolur

bu forum sayesinde anladım ki, Kadın Doğum doktorlarının bir kısmı gerçekten son derece kötü kalpli ülkemizde. bu nasıl bir cürret yahu, düşmesini bekliyorum! kuzum ultrason görüntüsü verdi mi? yükler misin bi, keseyi göresim var.

Günaydın kızlar ben bugün 5+1 oldummm ..yarın doktora gitsem keseyi görürmüyum yoksa persempeyemi kalsın

X