2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
günaydın kızlar 😊 mide bulantılarınız başladı mı? Benim hiç yoktu üç gündür lavabodan cıkamıyorm ne yesem midem altüst🤦🏽‍♀️
Benim de bugun 7+0 ve bir haftadir bos bos mide bulantim var gun icinde gelip gidiyor. Bazen aciktigimda cok artiyor bazen yemegin son lokmalarinda basliyor tam olarak ne istedigini anlamadigim bir bulanti 😁 gecmis olsun bu arada insaallah en kisa zamanda biter
Kizlar gunaydin bisey sorucam folik asit kullaniyomusunuz
Kullaniyorsaniz ne marka
Ben folidoce kullaniyorum canim b12 ve folik asit birlikte doktorum bunu yazdi.

Günaydın kızlar ben de bugün 6+6 yım.kusturmayan gelip giden bulantılarım var.kafam fena gidip geliyor baş dönmesi desem değil bi garip.akşam en geç 10da uyku modu.göğüs ağrım geçti gibi.çarşamba kalp atışı randevum var çok heyecanlı ve gerginim.bu arada bel ve ara ara kasık ağrım mevcut.bıçak saplanması gibi.

Günaydın, folbiol kullanıyorum. Hamilelik öncesi başlamıştım halen devam ediyorum. İlk gebeliğimde de folbiol kullanmıştım
Selam ben de folbiol kullanıyorum, banu çiftçinin uygulamasında 9 haftadan sonra folic asit kullanılmıyor. Bilginiz var mı.

ben de ne bulantı ne bir şey, ara sıra sabah ya da gün içinde inceden bir gelip geçiyor, dün akşamdan beri göğüslerimde bayağı normale döndü. haydi bakalım, şimdi de neden normale dönüyorum korkusu :kızgın: bu akşam kontrolüm var, elim ayağım dünden beri buz gibi korkudan, gidip te kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. deli gibi internetten okudum okudum kurdum kendimi, bebeğin kalp atışı duyarsa herhangi bir belirti olmazmış, muayenede anlaşırmış, ben de bunu kuruyorum kaç gündür. neden böyle oldum ben yahu? vallahi anlamıyorum.
Benim de 4 te randevum ve ayynııı anlattığın gibiyim çok gerginim😓 kötü bişey duyarım diye aklım çıkıyo 🤦🏼‍♀️

Benim de 4 te randevum ve ayynııı anlattığın gibiyim çok gerginim😓 kötü bişey duyarım diye aklım çıkıyo 🤦🏼‍♀️

benim de 3.15 te ahhh kader arkadaşım benim gel bir sarılalımmmmm :anne: biz bugün ilk kez babamızla gidiyoruz,o benden daha heyecanlı,sabah en sevdiğim gömleğimi giyeyim de beni güzel görsün,baba korkusu saygısı nedir bilsin şimdiden diyor. ve işin komiği bunu gerçekten ciddi söylüyor.

benim de 3.15 te ahhh kader arkadaşım benim gel bir sarılalımmmmm :anne: biz bugün ilk kez babamızla gidiyoruz,o benden daha heyecanlı,sabah en sevdiğim gömleğimi giyeyim de beni güzel görsün,baba korkusu saygısı nedir bilsin şimdiden diyor. ve işin komiği bunu gerçekten ciddi söylüyor.
Senin de Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah.ne zormuş anne olmak 🤲🏻

Cumartesi minişim 8 mm idi doktor hergün 1 mm büyür dedi şimdi 10 mm olduğunu tahmin edioyrum :) şuan 5+4 deyim ara ara karın agrılarım mevcut. Umarım sağlıklı devam eder :)
Genelde ağrılar olduğunu duyunca rahatlıyorum sadece ben yaşamıyorum bu normal bir süreç diye :)
İyiki varsınız kızlar :KK200:

Cumartesi minişim 8 mm idi doktor hergün 1 mm büyür dedi şimdi 10 mm olduğunu tahmin edioyrum :) şuan 5+4 deyim ara ara karın agrılarım mevcut. Umarım sağlıklı devam eder :)
Genelde ağrılar olduğunu duyunca rahatlıyorum sadece ben yaşamıyorum bu normal bir süreç diye :)

o kör olasıca ağrılar hiç geçmiyor ki, geçince de neden ağrımıyor ki diyoruz zaten :rolleyes: bırak ağırsın, nerede hareket orada bereket :hamarat:

Ağrı oluyor allah sağlıcakla tamamına erdirsin.dün bende de oldu saniyelik bir sancı bıçak saplanması gibi.kasıklar ara ara sızlıuo belime odunla vurmuşlar gibi ağrıyo arada.değişik şeyler oluyor vücutta

Ahahah al işte aynı ben :halay:
Hayatta Süt içemezdim öyle boş boş, Şimdi çok lezzetli geliyor :kk77: bir de caaanım kahveye elveda dedim, en cok ona üzülüyorum...

hala lezzetsiz ama mecburen içiyorum. ahh elveda dediklerimiz.. olsun yahu, ne yapalım, sonu güzel bitsin de böyle vedalar bize koymaz :işsiz:

Günaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı

Günaydın kızlar. Her hamilelik farklı. Benim ilk gebeliğimde 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. Oh ne rahatım derken 3 le 4 arası hep kusmayla geçti. Bunda geciktiğinden beri bulantım var.
İçinizde progeston ve pıhtılaşma iğnesi kullanan var mı

:bicak: ben her gün kan sulandırıcı vuruluyorum.

X