Ben de anlık bir saplanma oldu yüreğim ağzıma geldi vajinadan nerdeyse göbeğine kadar bir sizi oldu 5-10saniyelikBenim sol kasığında bıçak batması gibi oluyo,şişlikle beraber normal diye düşünüyorum,yerleşiyo diye düşünyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de anlık bir saplanma oldu yüreğim ağzıma geldi vajinadan nerdeyse göbeğine kadar bir sizi oldu 5-10saniyelikBenim sol kasığında bıçak batması gibi oluyo,şişlikle beraber normal diye düşünüyorum,yerleşiyo diye düşünyorum
Zaten oyle yiyorum da hamilelikten once sabah aksam bi defa yerdim hatta sabah cok az yerdim. Simdi sık sık yiyorum meyve yemezdim meyve yiyorum gece sut iciyorum. Beslenme duzenim degistigi icin birden cok kilo almaya basladimYemene dikkat et sekerli hazir yemek abur cubur ekmek yagli fazla yeme bol meyve sebze yogurt vs kilo almazsin
Az önce yemeğin suyuna ekmek banarken zevkten dört köşe oldum ne bu iştah yaaa iştahsızlık istiyorum
Kızlar telefonda kullandığınız hamilelik uygulaması varmı
Ben kızımda tam tamına 27 kilo almıştım rekor bnde doktor ne dediyse yedim iştah tavandı ama bunda pek öyle değilim elimden geleni yapıyorumAmannn dikkat İlk hamileliğinde 24 kilo alarak 100 kilo olmuş kişi konuşuyor
nasıl oldu neler yaptın mesela gece ne kadar acıksan da yemedin mi? Ya da ekmek yemedin mi. Ben ekmek sevmezdim bi ekmek aşkı geldi.Ben ilk hamileligimde toplam 9 kilo almistim
Hiçbir fikrim yok canım inşallah hayra alamettirArkadaşlar ben aşilamayla hamile kaldim 3 Haftalik ve sağ kasıgıma bi sancı girdi gecmiyo 4 5 saattir acaba kötü bişeymi yoksa normalmi
Çok korkuyorum ya bilen varsa yazsın lütfenHiçbir fikrim yok canım inşallah hayra alamettir
Valla gece hic yemedim acıkmadimda dikkatte etmedim öyle allah ne verdiyse yedim onu yemem şunu yememde demedim zaten çalisiyordum.is ev ev iş arasi gecti hamileligim zaten doktorumda dedi boyum ve ilk.kg tarttigi zaman dedigi gibi doguma 3 gun kala tam 9 kg ben şok inanirmisin 1 gr bile gecmedimnasıl oldu neler yaptın mesela gece ne kadar acıksan da yemedin mi? Ya da ekmek yemedin mi. Ben ekmek sevmezdim bi ekmek aşkı geldi.
Doktorunuzla görüştünüz mü?Çok korkuyorum ya bilen varsa yazsın lütfen
İnşallah kötü bir durum yoktur ama yanlış anlama burada kimse bilemez. Doktorunla iletişime geçmelisin.Çok korkuyorum ya bilen varsa yazsın lütfen
Özellerde öyle olmuş ya.. ya da bu kadin dogumcular nazli kadin gormekten yorulmuslar biz ilk defa bu hisleri yasiyoruz korkuyoruz karnimizda bebek var ya ve buyuyo ve digurcaz biraz korkunc ama kadin icin siradan bisry sonuctaDoktor cok bastan saviyo gibi ya her gittigimde diyo ne sikayetiniz vardi ahahahah devlet ya
Allahımm ben de böyle 9 kilocuk istiyorum bence çok idealValla gece hic yemedim acıkmadimda dikkatte etmedim öyle allah ne verdiyse yedim onu yemem şunu yememde demedim zaten çalisiyordum.is ev ev iş arasi gecti hamileligim zaten doktorumda dedi boyum ve ilk.kg tarttigi zaman dedigi gibi doguma 3 gun kala tam 9 kg ben şok inanirmisin 1 gr bile gecmedim
Ben kızımda tam tamına 27 kilo almıştım rekor bnde doktor ne dediyse yedim iştah tavandı ama bunda pek öyle değilim elimden geleni yapıyorum
İnternette ilk haftalarda normal diyo ama çok sancim var doktorun numarasida yok nemd3İnşallah kötü bir durum yoktur ama yanlış anlama burada kimse bilemez. Doktorunla iletişime geçmelisin.
Bu hamileligimde doktorum.baska kendisini 2 seferdir tanidim.onada soracam.bakalim digeri gibi tahminde bulunacak mi? Ama zannetmiyorum kilo ver dedi durdu bana da bi bakişim vardi sonrada dediki. Boyun var kaldirir herşey sağlik.icinAllahımm ben de böyle 9 kilocuk istiyorum bence çok ideal
Adet dönemi civarında ağrı oluyor, normal. Hamileliğin ilk dönemlerinde çok oluyor. Ben de bir haftadan uzun süredir kasık ağrısı çekiyorum. İlk hamileliğimde de olmuştu. Sıkıntı yapma. Dayanılmaz bir ağrı değilse çok kafana takma, oluyor çünkü.Arkadaşlar ben aşilamayla hamile kaldim 3 Haftalik ve sağ kasıgıma bi sancı girdi gecmiyo 4 5 saattir acaba kötü bişeymi yoksa normalmi
Çok korkuyorum ya bilen varsa yazsın lütfen