2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yemene dikkat et sekerli hazir yemek abur cubur ekmek yagli fazla yeme bol meyve sebze yogurt vs kilo almazsin
Zaten oyle yiyorum da hamilelikten once sabah aksam bi defa yerdim hatta sabah cok az yerdim. Simdi sık sık yiyorum meyve yemezdim meyve yiyorum gece sut iciyorum. Beslenme duzenim degistigi icin birden cok kilo almaya basladim

Kızlar telefonda kullandığınız hamilelik uygulaması varmı

Ben gun gun gebelik ve banu ciftci uygulamalarini kullaniyorum canim. Bu arada seninle daha once konusmustuk dimi. Ikimizin de tahmini dogum tarihi 15.05 gorunuyo. Nasil gidiyo senin bulantilarin basladi mi

Arkadaşlar ben aşilamayla hamile kaldim 3 Haftalik ve sağ kasıgıma bi sancı girdi gecmiyo 4 5 saattir acaba kötü bişeymi yoksa normalmi

🤩🤩 nasıl oldu neler yaptın mesela gece ne kadar acıksan da yemedin mi? Ya da ekmek yemedin mi. Ben ekmek sevmezdim bi ekmek aşkı geldi.
Valla gece hic yemedim acıkmadimda dikkatte etmedim öyle allah ne verdiyse yedim onu yemem şunu yememde demedim zaten çalisiyordum.is ev ev iş arasi gecti hamileligim zaten doktorumda dedi boyum ve ilk.kg tarttigi zaman dedigi gibi doguma 3 gun kala tam 9 kg ben şok inanirmisin 1 gr bile gecmedim

Doktor cok bastan saviyo gibi ya her gittigimde diyo ne sikayetiniz vardi ahahahah devlet ya😂
Özellerde öyle olmuş ya.. ya da bu kadin dogumcular nazli kadin gormekten yorulmuslar 😆 biz ilk defa bu hisleri yasiyoruz korkuyoruz karnimizda bebek var ya ve buyuyo ve digurcaz biraz korkunc 😅 ama kadin icin siradan bisry sonucta🤣

Valla gece hic yemedim acıkmadimda dikkatte etmedim öyle allah ne verdiyse yedim onu yemem şunu yememde demedim zaten çalisiyordum.is ev ev iş arasi gecti hamileligim zaten doktorumda dedi boyum ve ilk.kg tarttigi zaman dedigi gibi doguma 3 gun kala tam 9 kg ben şok inanirmisin 1 gr bile gecmedim
Allahımm ben de böyle 9 kilocuk istiyorum bence çok ideal 🥰

Ben kızımda tam tamına 27 kilo almıştım rekor bnde doktor ne dediyse yedim iştah tavandı ama bunda pek öyle değilim elimden geleni yapıyorum :KK68:

Ben de ayni hatayı bidaha yapmam diye düşünüyorum. En azından bu sefer kiloyla değil, dilimle, porsiyonla yerim :KK70: :KK70: :KK70:

Allahımm ben de böyle 9 kilocuk istiyorum bence çok ideal 🥰
Bu hamileligimde doktorum.baska kendisini 2 seferdir tanidim.onada soracam.bakalim digeri gibi tahminde bulunacak mi? Ama zannetmiyorum kilo ver dedi durdu bana da bi bakişim vardi sonrada dediki. Boyun var kaldirir herşey sağlik.icin :KK70: :KK70:

Arkadaşlar ben aşilamayla hamile kaldim 3 Haftalik ve sağ kasıgıma bi sancı girdi gecmiyo 4 5 saattir acaba kötü bişeymi yoksa normalmi
Adet dönemi civarında ağrı oluyor, normal. Hamileliğin ilk dönemlerinde çok oluyor. Ben de bir haftadan uzun süredir kasık ağrısı çekiyorum. İlk hamileliğimde de olmuştu. Sıkıntı yapma. Dayanılmaz bir ağrı değilse çok kafana takma, oluyor çünkü.

X