2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selamlar ben kullanıyorum. Ilk gebeliğimde 7. Haftada kaybettik. Trombofili paneli yaptirdim. Pai 4g/4g çıktı. Geçen hamileligim boyunca clexane kullandım. Şimdi bulunmuyormuş. 2 gündür oxapar vuruluyorum. Kullanımı biraz daha zor geldi ama morarma falan olmadi. Sadece bunun ilacı daha çok yakıyor. Göbek çevresine 5 cm uzaklıkta iki parmagimla sikistiriyorum. Hafif yokluyorum yağ dokusuysa zaten iğne girerken acımıyor. Ama ilaç yakıyor dediğim gibi. Senin rapor sonucunda ne yaziyor?

Hayırlı olsun canım sen de benim gibi 2018 mayıs annesiydin değil mi?
Bata 3 kala az önce test yaptım bu şekilde çıktı rabbim nasip ederse 2020 mayıs annesi olucam ben de

Kizlar iyi aksamlar
Ilk kan degerleriniz nasıldı acaba
Ben adete 2 kala 25.96 çıktı sizlerinki nasıldı merak ettim sanki değer düşük gibi geldi
Benim adete bir gun kala 214tü ama degerler onemli degil onemli olan iki gunde bir en az %60 artmasi
Ben de aynen oyle yapiyorum ama sonrasinda hem aci oluyor hem morarma. benim cildim zaten hassasti yururken bile bi yere carpsam hemen morardi ondan sanirim :/
Ben de clexane aradim ama yok hicbir yerde o hic morartmiyormus. Oksapar gerçekten daha zor. Allah hepimize kolayliklar versin..

simonskitty raporum boyle canim
Protombin G20210A ; Heterozigot mutasyon saptandi
PAI-1 4G-5G ; 4G/4G
MTHFR A1298C ; Heterozigot mutasyon saptanmistir.
Dosyayi buraya yukleyemedim bir sorun var tek tek yazdim o yüzden

Hayırlı olsun canım sen de benim gibi 2018 mayıs annesiydin değil mi?
Bata 3 kala az önce test yaptım bu şekilde çıktı rabbim nasip ederse 2020 mayıs annesi olucam ben de Eki Görüntüle 2309621
Hoşgeldin hayırlı olsun :)
Ama haziran gösteriyor takvimin :)
Ben de haziranda doğacak gibi hissediyorum nedense

kesinlikle çok güzel şeyler

Günaydın kızlaarrrrr ve bebişleri yahu bu uyku hasreti ne olacak yataktan kalkasım yok
kesinlikle hamilelikten şüphelenmeme tek sebep sürekli uyku haliydi ilk hamileliğimde de hep böyledim başlarda
ve sürekli uykum vaaarrrr ama gel gör gece yatınca da uyuyamıyorum

kızlar iki soru
1-düzcede olan var mı
2-bu formu telefondan mı takip ediyorsunuz ayrı bir uygulama var mı?

Hoşgeldin hayırlı olsun :)
Ama haziran gösteriyor takvimin :)
Ben de haziranda doğacak gibi hissediyorum nedense
Senin de hayırlı olsun canım 2018 mayısta sezaryen doğum yaptım o nedenle mayıs sonu yine sezaryen olurum diye düşünüyorum o nedenle mayıs annelerine katılmayı tercih ettim

Merhaba son adet tarihim 18 ağustos. Dün doktara gittim. Daha önce düşük ve kimyasal gebelik olduğu için (gerçi bu doktor onu da düşük kabul ediyor) pıhtılaşma ihtimaline karşın iğne, progesteron, devit , b vitamini balık yağı bir torba ilaç verdi. Hatta bir de fırça yedim iki düşük varsa neden daha önce gelmedin diye.
Ben ilk çocukta 7. Hafta gidip doğruca kalp atışı duymuştum ama siz çok geciktirmeyin sorun varsa erken bakılsın

Benum adetim 3 gün gecikti beta 122 çıktı , pazartesi doktora gidecez değerim düşük mu sizce gecikmeye rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…