2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım yarin ya da pazar eve geçince raporumu gondereyim. Ben de hibor5000 kullaniyorum her gun. Oncekinde hic boyle degildi. Bu kez canimi yakiyor morariyor.
Tamam canim sevinirim. Ben de oksapar4000 kullaniyorum enox yazılmıştı ama depolarda olmadigindan muadili bu varmis bunu verdiler

Saçma bi hurafe var bebeğin ömrü kısa olur diye inanmıyorum ben
Hımm ilk defa duyuyorum enteresanmış. Ben de inanmam böyle şeylere
Aa hemen bakayım teşekkür ederim
Rica ederim ☺
Hamile kalmasaydım bu adetimle pgt ye başlayacaktık. Bir tüp bebek konusunda uzman prof ile, bir perinatolog prof ile bir de doç. Genetikçi ile görüştüm. Hepsinin söylediği şey pgt de isterse tüm kromozomları tek tek inceleyelim ihtimali düşürebiliriz ama asla kimse %100 sağlıklı embriyo diyemez. Yani kromozom anomalisi ihtimali düşse de asla sıfır değil. Çok sık rastlanan anlmalileri eleyebilsek de milyonlarca kromozom anomali çeşidi var hepsini elemek imkansız demişlerdi. Hatta embriyodan alınan o birer ikişer hücrenin sağlıklı çıkıp geri kalan hücrelerinin anomalisi olma ihtimali bile var ( mozaik diyorlar mesela mozaik turner sendromu gibi). Yani kalbinin durmasının sebebi anomali olsa bile tüp bebek uzmanınızı dava edemezsiniz...

Kizlar iyi aksamlar
Ilk kan degerleriniz nasıldı acaba
Ben adete 2 kala 25.96 çıktı sizlerinki nasıldı merak ettim sanki değer düşük gibi geldi

Canım ben şimdi Meram tıp a gittim ama uzun süreli devam etmicem galiba.aslında devlet istiodum ama tabi özel hastane gibi olmuyo. Akademi de Tülin’e devam edicek gibiyim. Sende mi konyada sın
Ben de ilceden geliyorum canım ya. Medicana hüsnü beye gittim 2 kez de. Sonrasini bilmiyorum. Tülin de cok kalabalik oluyor ya

Ben de ilceden geliyorum canım ya. Medicana hüsnü beye gittim 2 kez de. Sonrasini bilmiyorum. Tülin de cok kalabalik oluyor ya
Bilmiyorum nasıl olucak. Ben erkek doktorda rahat edemem diye düşünüyorum. Ama şu kesin diyemiyorum

Gecmis olsun saglikla al kucagina insaallah peki ne marka kullaniyorsun?
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza. Ben oksapar kullanıyodum ama benim göbeğimde çok az morarma oldu etimi sıkıp enjektörü yavaşca basıyodum,bitince de yavaşca çıkarıyodum. Ama işte her bünye farklı belki de sizinki çok hassastır

Kizlar iyi aksamlar
Ben adete 2 kala 25.96 çıktı sizlerinki nasıldı merak ettim sanki değer düşük gibi geldi

Herkes uyumuş heralde :)
Benimki tüp bebekti yani adete göre değil transfere göre söyleyebilirim. 5. Gün embriyosu 9. Gün 72.8 12.gün 95.7 14.gün 182.1 di. Biraz yavaş ilerledi ama 6+1 de keseyi gördük çok şükür

Saçma bi hurafe var bebeğin ömrü kısa olur diye inanmıyorum ben
Sole aslında saç kesilince vücut direk onu beslemeye çalışıyor bebeğin beslenmesi gerikalabilir ama çok başı olduğu için arada kaldım yarın doktora soracağım :) sizede bilgi veririm

Kizlar iyi aksamlar
Adet günü yaptırdım 110 karda çıktı 4 gün sonra yaptırdım 600 çıktı
Seninki de normal önemli olan 2 gün sonraki artış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…