- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
Plt trombosit 159 binEger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plt trombosit 159 binEger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?
İktisat okuyacağıma az daha kafamı çalıştırsaydım da tıp a gitseydimEger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?
kızlar cevabını çok merak ettiğim bir soru var. hatta bu konuda eger düşündüğüm gibiyse dava bile acabilirim hastaneye.sorum şu: tüp bebek yaptırdık.embriyo genetik taramadan geçti ve embriyonun gayet sağlıklı ve iyi olduğu söylendi. 7 +5 günlük hamileyim ve kalp atışı yok.kanama falan da hiç olmadı.embriyo kaliteliyse kalp atışı neden yok hala?
peki bu sağlıklı embriyonun kalp atısının durmasını tetikleyen sey nedir acaba?
bebekten kaynaklı düşüklerde genelde kromozom bozukluğundan ötürü düşük oluyor deniliyor .bizim ki genetikten gecti kromozomlarda sıkıntı yok .o zaman nasıl oluyor
Ben kullanıyorum canım, benimki tüp bebek transfer günü başladım bugüne kadar vurdum bugün kahverengi lekelenmem olunca doktorum kesmemi söyledi. İnşallah lekelenmem de geçer arada kırmızıya da dönüyor rengiHanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???
kızlar cevabını çok merak ettiğim bir soru var. hatta bu konuda eger düşündüğüm gibiyse dava bile acabilirim hastaneye.sorum şu: tüp bebek yaptırdık.embriyo genetik taramadan geçti ve embriyonun gayet sağlıklı ve iyi olduğu söylendi. 7 +5 günlük hamileyim ve kalp atışı yok.kanama falan da hiç olmadı.embriyo kaliteliyse kalp atışı neden yok hala?
Gecmis olsun saglikla al kucagina insaallah peki ne marka kullaniyorsun?Ben kullanıyorum canım, benimki tüp bebek transfer günü başladım bugüne kadar vurdum bugün kahverengi lekelenmem olunca doktorum kesmemi söyledi. İnşallah lekelenmem de geçer arada kırmızıya da dönüyor rengi
Lekelenme için bişey verdi mi doktor cnmBen kullanıyorum canım, benimki tüp bebek transfer günü başladım bugüne kadar vurdum bugün kahverengi lekelenmem olunca doktorum kesmemi söyledi. İnşallah lekelenmem de geçer arada kırmızıya da dönüyor rengi
Ağrı akıntı hepimizde oluyor sanırım. Bende mutfakta yarim saat iş yapsam nefes nefese yoruluyorum herkeste varmı bu kadar halsizlik bende merak ediyorumLütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu
Merhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
2 gun once kullandim tek kullanimlik toz üramisin diye iyi geldi gibi ama surekli su iciyorum icmedigim zaman akinti oluyoPeki simdi nasilsiniz ilaç kullaniyormusnuz
Lütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu
Canım yarin ya da pazar eve geçince raporumu gondereyim. Ben de hibor5000 kullaniyorum her gun. Oncekinde hic boyle degildi. Bu kez canimi yakiyor morariyor.Hanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???
Kizlar yarin sabah kontrolum var 5 +4 um sat a gore sıkıntili bir hamilelik surecim var bnm icin dua eder misinz artik iyi seyler duymak istiyorum