2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende bu hafta kestiricem canım. Kötüyü çağırmamak gerekir diye düşünüyorum

Hanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???

Kardeşim hergün hapını içiyor doğum yapana kadar kullancakmış tüp bebek değil normal bir düşüğü var

Sanirim coraspinden bahsediyorsun onu artik herkese yaziyorlar nerdeyse. Ben de kullanıyorum ekstra olarak igne de kullaniyorum
bişey sorcam merak ettim kanama olunca corasprin in kesilmesi gerekmez mi ben geçen ay 3 tane içtim adetimi erken getirdi

Eger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?
Yok kullanmıyorım kanama değil de koyu kahve siyaha yakın lekem geliyor kanama az oldu hemen progestan vuruldum ama plt değerim normal di PLT dimi kan pıhtılaşması nıın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…