Neden?? İlk defa duyuyorum ne gibi bi sakıncası varmış ki?Benim annem kafamı keser saçımı kestirmezpek takıntılı o konuda
Hemşerimi buldum oleyyyBende Konya dayım canım
Saçma bi hurafe var bebeğin ömrü kısa olur diye inanmıyorum benNeden?? İlk defa duyuyorum ne gibi bi sakıncası varmış ki?
Şefikcandayım canım sen ?Hemşerimi buldum oleyyyneresindesin canım?
Canım hamilelik+ diye bi uygulama kullanıyorum orada yumurtlama terşhini girerek de takip edebiliyorsun. Ben de geç yumurtladığım için öyle yaptım
Neden?? İlk defa duyuyorum ne gibi bi sakıncası varmış ki?
Saçma bi hurafe var bebeğin ömrü kısa olur diye inanmıyorum ben
İlçedeyim ben kuzum ama eşim konya silleli sürekli oralardayızŞefikcandayım canım sen ?
süpermiş canımİlçedeyim ben kuzum ama eşim konya silleli sürekli oralardayız
Eşimle bi yere giderken esprimiz var şefikcandan geçicez mi diyesüpermiş canım
Bende bu hafta kestiricem canım. Kötüyü çağırmamak gerekir diye düşünüyorumKizlar yarin 5+2 olucam doktor kontrolüm var dualarınızda benide unutmayın umarım herşey yolundadir bu ikinci gebeliğim ins busefer sorunsuz olur ❣
Birde sorun olucak bu aşamada saçlarımı kestirebilir miyim ? Hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kardeşim hergün hapını içiyor doğum yapana kadar kullancakmış tüp bebek değil normal bir düşüğü varHanimlar grupta kan sulandirici igne kullanan kimler var? Tup bebek yaptirmadan yine de kullaniyor musunuz? Ve varsa kandaki pihtilasma raporlarinizi gorebilir miyim? Pihtilasmasi olmayanlarda kullaniyor sanirim ben bu ignelerden cok sıkıldım heryerim mosmor birakmak istiyorum ama doktorumdan da korkuyorum acaba baska bi doktora daha mi gostersem sonucumu???
Kardeşim hergün hapını içiyor doğum yapana kadar kullancakmış tüp bebek değil normal bir düşüğü var
Sanirim coraspinden bahsediyorsun onu artik herkese yaziyorlar nerdeyse. Ben de kullanıyorum ekstra olarak igne de kullaniyorumKardeşim hergün hapını içiyor doğum yapana kadar kullancakmış tüp bebek değil normal bir düşüğü var
Corasprin cnmHapı dediğin corasprin değil dimi? Çok merak ettim ilacın ismini öğrenebilir misin?
bişey sorcam merak ettim kanama olunca corasprin in kesilmesi gerekmez mi ben geçen ay 3 tane içtim adetimi erken getirdiSanirim coraspinden bahsediyorsun onu artik herkese yaziyorlar nerdeyse. Ben de kullanıyorum ekstra olarak igne de kullaniyorum
Biz hem onu içiyoruz hem de kan sulandırıcı iğne oluyoruzCorasprin cnm
Eger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?bişey sorcam merak ettim kanama olunca corasprin in kesilmesi gerekmez mi ben geçen ay 3 tane içtim adetimi erken getirdi
Yok kullanmıyorım kanama değil de koyu kahve siyaha yakın lekem geliyor kanama az oldu hemen progestan vuruldum ama plt değerim normal di PLT dimi kan pıhtılaşması nıın adıEger kanama varsa durdurmak gerekebilir ama emin de degilim doktorlar daha iyi bilir. Sen suan kullaniyor musun? Kanaman var mi?