2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar cevabını çok merak ettiğim bir soru var. hatta bu konuda eger düşündüğüm gibiyse dava bile acabilirim hastaneye.sorum şu: tüp bebek yaptırdık.embriyo genetik taramadan geçti ve embriyonun gayet sağlıklı ve iyi olduğu söylendi. 7 +5 günlük hamileyim ve kalp atışı yok.kanama falan da hiç olmadı.embriyo kaliteliyse kalp atışı neden yok hala?

Tamamen tesadufi bu basliga girip pihtilasma yazilarinizi gordum.. pihtilasma basliklarini takip edin. Oyle plt suresi icin falan verilmiyor o ilaclar cok ayri tahlilleri var

Her saglikli embriyoda saglikli.gebelik ilerliycek diye bir durum soz konusu degil malesef

peki bu sağlıklı embriyonun kalp atısının durmasını tetikleyen sey nedir acaba?
bebekten kaynaklı düşüklerde genelde kromozom bozukluğundan ötürü düşük oluyor deniliyor .bizim ki genetikten gecti kromozomlarda sıkıntı yok .o zaman nasıl oluyor

Sizin kromozomlarinizdan kaynakli sorun olabilir, kan akisi problemi olabilir, rahim yatahi uygun olmayabilir bir suru durum var yani

Ben kullanıyorum canım, benimki tüp bebek transfer günü başladım bugüne kadar vurdum bugün kahverengi lekelenmem olunca doktorum kesmemi söyledi. İnşallah lekelenmem de geçer arada kırmızıya da dönüyor rengi

Çok geçmiş olsun, ben de dediğin gibi iyi bir embriyo ile hamile kalıp sonrasında düşük yapmıştım Kısmet birazda,öyle diyip tevekkül edicez. Nerede yaptırdın peki?

Gecmis olsun saglikla al kucagina insaallah peki ne marka kullaniyorsun?

Lütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu
Ağrı akıntı hepimizde oluyor sanırım. Bende mutfakta yarim saat iş yapsam nefes nefese yoruluyorum herkeste varmı bu kadar halsizlik bende merak ediyorum

Canım yarin ya da pazar eve geçince raporumu gondereyim. Ben de hibor5000 kullaniyorum her gun. Oncekinde hic boyle degildi. Bu kez canimi yakiyor morariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…