- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
Şaka yaptım kiiiiii
beni acımıyorsan karnımdaki sebiyi acı vicdan yaptırma kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yaptım kiiiiii
2019 mayıs annelerinin topiğe baktımda. ben gerçekten Nisan annesiyim buna emin oldum sat'lara göre araştırdım
elveda kızlar ben nisan'a gidiyorum
Yüksek ihtimal bende nisan annesi olurum oğlumda kasım görünümlü ekim annesi oldum çünkü. Sezeryan olacağını da düşünürsek nisan olur ama ben burda kalmayı tercih ediyorum2019 mayıs annelerinin topiğe baktımda. ben gerçekten Nisan annesiyim buna emin oldum sat'lara göre araştırdım
elveda kızlar ben nisan'a gidiyorum
Igneyi yedim yavrum valla sersem gibiyim her goren sana noldu boyle diyor progestan igne antibiyotik carpti sanirimnasıl oldun?
nisan annesi olsam da mayıs annesi ruhu taşıyorum kalıcıyımHıh.....
Gittt...
Yüksek ihtimal bende nisan annesi olurum oğlumda kasım görünümlü ekim annesi oldum çünkü. Sezeryan olacağını da düşünürsek nisan olur ama ben burda kalmayı tercih ediyorum
ben de ben de ben de... kalıcıyımYüksek ihtimal bende nisan annesi olurum oğlumda kasım görünümlü ekim annesi oldum çünkü. Sezeryan olacağını da düşünürsek nisan olur ama ben burda kalmayı tercih ediyorum
akılsız mıyım kız ben
akıllı kadının hali başka.
beni acımıyorsan karnımdaki sebiyi acı vicdan yaptırma kız
akılsız mıyım kız ben
Çok yaşa emi güldürdün benisen bizi beğenmiyürsünn.. başka oluşumlara dahil olmak istiyorsun..
gitme mercan, bu aşkı burada yarım bırakma.
daha çocuk bezi markası kavgası yapıp, ek mama önerisinde bulunacak herkes birbirine.
o göbek çatlaklarının kıymetini biz biliriz onlar bilmez..
Açeydim gollerimi gitme diyeydimmaaah yavrum çok duygulandım bu mesajı okuyup gidesi varsa da insanın gitmez
aaah yavrum çok duygulandım bu mesajı okuyup gidesi varsa da insanın gitmez
Abla mı en yaşlı benim diye biliyordumakıllı olun yanlış hatırlamıyorsam ikinizin de ablasıyım sizi gülerken doğurturum şuracıkta
gitmiyorummmmm yolumuz uzunnnAçeydim gollerimi gitme diyeydimm
Abla mı en yaşlı benim diye biliyordum
benim ablamsın saygılarrrr 88'liyim benakıllı olun yanlış hatırlamıyorsam ikinizin de ablasıyım sizi gülerken doğurturum şuracıkta
Ablamsın ozaman biz 88 modelyaa bilemedim benim aklımda yanlış kalmıştır belki. 85 modelim ben.