Gel sarılalım2. Bebek mi seninde?
Bende bunu kullaniyirum. Harika.ozellikle her hafta icin cektigi videolarina bayildimKızlar bu arada Banu Çiftçi’nin gebelik takip uygulaması çok güzel. Şöyle sürüklenebilen bi takvim oluşturuyor. Çok sevdim
Eki Görüntüle 2309376
Evet 2. Süpriz yumurtam 2016 doğumlu oğlum varyok benim ilk bebeğim 3 sene önce evlendim istemedik, Allah bu zamana nasip etti senin 2. mi ne güzel aslında
Allah bağışlasın maşallahEvet 2. Süpriz yumurtam 2016 doğumlu oğlum var
Amin canım cümlemizin evladınıAllah bağışlasın maşallahne güzel
Hayırlı olsun hoşgeldin. Uykum yok ama çok halsizim bende. Mecburen ayakta kalıyorum oğlum vararkadaşlar merhaba, ben de aranıza katıldım :)
bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
tek derdim aşırı uyku durumu... çok kahve de içemiyorum malum. sizler neler yapıyorsunuz uykuya idrenmek için? :)
Proluton mu progestan mı cnmBnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
ayakta kalmak çok sorun, hem kızım var hem de çalışıyorum... allah yardımcımız olsun :)Hayırlı olsun hoşgeldin. Uykum yok ama çok halsizim bende. Mecburen ayakta kalıyorum oğlum var
Amin canım aminayakta kalmak çok sorun, hem kızım var hem de çalışıyorum... allah yardımcımız olsun :)
Ses deneme sesssyineeee uyudunuzzzzzzz
ses yok seda yokk
kısır gününe mi gittiniz? cumaya mı gittiniz de dönmediniz? toplantıda mısınız?
nerdesinizzz ses verin sesss..
Sen hep burda ok pozitif enerjini yansıt bizeben burdayım hocam
Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? Benim sat a göre 6+1 ultrasona göre 5+2 3 hafta sonra gel dedi nasıl beklyeceğiz bilmiyorum yaaaödüm patlıyor kese boşsa diye ya Allah göstermesin bi duysak kalbini de miniğin
Sen hep burda ok pozitif enerjini yansıt bize
O sıkıntılar hep olacak canım stres yapma. Zaman geçmiyor haklısın ama alışmak zorumdayız anneliğin birinci kuralı Sabıraslında hiç pozitif değilim de bakma. yine adet döngüsünden midir nedir ben günleri birbirine gene karıştırdığım için maşallah ıslak ıslak geziyorum, tuvalete koşuyorum,kasıklarımda ağrılar,dün ve bugün ara ara mide bulantısı yokluyor beni onu da anlamış değilim.. üff ve en büyük derdim, Pazartesi'ye daha çok var
ayakta kalmak çok sorun, hem kızım var hem de çalışıyorum... allah yardımcımız olsun :)