2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım yazdım sanmıştım buraya demek ki başka gruba yazdım. Sıkıntı olmaz çıkabilirsin dedi. 2 saatte bir mola verip 15dk filan yürüyeceğim.

Evet canım yazdım sanmıştım buraya demek ki başka gruba yazdım. Sıkıntı olmaz çıkabilirsin dedi. 2 saatte bir mola verip 15dk filan yürüyeceğim.
Tamam içim daha bir rahat etti. Pazartesi yola çıkacağım. Gittiğim yerde kese için randevu alacağım. teşekkür ederim

Merhaba bende sata göre Mart annesiyim ama 2.gebeliğin ilk gebeliğim sezeryandi bu yüzden doğumum 2 hafta önce olacak Şubat sonuna denk geliyor yinede burada da bulunmak istedim

Merhaba hanımlar. Bende 2020 mart annesi olacağım insallah. Benimde 3. Gebeligim. Sanırım gec döllenme olmuş. Tesadüf ederu öğrendim gebe olduğumu beklediğimiz birşey değildi fakat çok mutlu oldum. Benim hcg değerim çarşamba günü 44.5 çıktı. Artması için beklicem zaten doktorumun sekreteriyle görüştüm beklemelisin haftaya tekrarla istersen dedi . simdilik bende durumlar böyle. Hepimiz inşallah sagsalim kucagimiza aliriz evlatlarimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…