- 18 Ocak 2019
- 954
- 1.965
Beni de beni de çağırdı 2 hafta sonra maşallahBende gördüm dün çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de beni de çağırdı 2 hafta sonra maşallahBende gördüm dün çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktorum
Adete göre 4+2 ydi gördüm sizde görürsünüz benceBen de çarşamba gideceğim görür müyüm kızlar.. 5 haftalık olacak tam
Ultrasonda gozukebilmesi için hcg degerinin 3000 ninn ustu olması gerekiyor. Vajinal ultrasondada 1500 u gecince gözüküyor.Ben de çarşamba gideceğim görür müyüm kızlar.. 5 haftalık olacak tam
Hayırlı olsun canım doktor vajinal muayene yapar ama daha biley görünmez haftaya tekrar çağırır ve de tekrar kan tahlili ister tahminimceMerhaba kızlar, ben de hayırlısıyla Mart annesi olcam Dün adet günümdü testim pozitif çoktı bugün kan değerimde 400 küsür çıktı. Yarın doktora gitcem bana ne gibi testler ya da muayeneler yapacak gitmiş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Merhaba kızlar bende Mart annesi alacağım nasip olursa. Son adet tarihime göre bugün 5 hafta oldu. Doktorum Cuma günü çagirdi kese için heyecanlı bekleyiş başladı dua edin benim için
Anladım canım öyleyse heyecanlı beklemeleri süreçler başlıyor desene Rabbim hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım doktor vajinal muayene yapar ama daha biley görünmez haftaya tekrar çağırır ve de tekrar kan tahlili ister tahminimce
Hayırlı olsun canımKızlar günaydın. Bugün ikinci betahcg testi yaptırdım. Geçen hafta 44 çıkmıştı bugün 509 çıkmış .doktorun sekreteri haftaya pazartesi ye randevu verdi keseyi görürüz dedi çok mutluyum
Çok teşekkür ederim ..Hayırlı olsun canım
Hcg kaçtı kuzumKızlar bende 4+5 im. Bugün keseyi gördüm çok şükür. 4.2mm yaa minnacık 15 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim inşallah
Transferimin 13.günü 3510 çıktı. Bu son kan verişimdi. Darısı kese ve kalp atışına
Ay hadi gözün aydın ben de 13ünde gidicem duymayaKızlar bende 4+5 im. Bugün keseyi gördüm çok şükür. 4.2mm yaa minnacık 15 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim inşallah
Hcg'ye baktırmadım canım doktor gerek yok dedi. En son adet günümde baktırmıştım 5 gün önce 318 çıkmıştı. Vajinal muayene yaptı orda gördü keseyi. 1500 civarı heralde beta hcg.Hcg kaçtı kuzum
Sağol canım inşallah sıkıntısız şu süreci atlatırız. Sabırsızlanıyorum hem birilerine söylemek için gerçi arkadaşlarıma falan dayanamadım söyledimAy hadi gözün aydın ben de 13ünde gidicem duymaya ♥