2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah görürsün. Ben görene kadar görebilecek miyim diye heyecanlandım şimdi kalp atışına heyecanlanıyorum, çok da duygusallaştım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar, ben de hayırlısıyla Mart annesi olcam☺️ Dün adet günümdü testim pozitif çoktı bugün kan değerimde 400 küsür çıktı. Yarın doktora gitcem bana ne gibi testler ya da muayeneler yapacak gitmiş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum☺️

Merhaba kızlar bende Mart annesi alacağım nasip olursa. Son adet tarihime göre bugün 5 hafta oldu. Doktorum Cuma günü çagirdi kese için heyecanlı bekleyiş başladı dua edin benim için 🙏

Merhaba kızlar, ben de hayırlısıyla Mart annesi olcam☺️ Dün adet günümdü testim pozitif çoktı bugün kan değerimde 400 küsür çıktı. Yarın doktora gitcem bana ne gibi testler ya da muayeneler yapacak gitmiş olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum☺️
Hayırlı olsun canım doktor vajinal muayene yapar ama daha biley görünmez haftaya tekrar çağırır ve de tekrar kan tahlili ister tahminimce 😊

Merhaba kızlar bende Mart annesi alacağım nasip olursa. Son adet tarihime göre bugün 5 hafta oldu. Doktorum Cuma günü çagirdi kese için heyecanlı bekleyiş başladı dua edin benim için 🙏

Hayırlı olsun 😊
Hepimizde bir heyecanlı bekleyiş hayırlısıyla görürüz inşallah kalp atışları ben garanti olsun diye 8 temmuza aldım randevu 🙃

Hayırlı olsun canım doktor vajinal muayene yapar ama daha biley görünmez haftaya tekrar çağırır ve de tekrar kan tahlili ister tahminimce 😊
Anladım canım öyleyse heyecanlı beklemeleri süreçler başlıyor desene☺️ Rabbim hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın. Bugün ikinci betahcg testi yaptırdım. Geçen hafta 44 çıkmıştı bugün 509 çıkmış .doktorun sekreteri haftaya pazartesi ye randevu verdi keseyi görürüz dedi 😆😌👍 çok mutluyum
Hayırlı olsun canım😍

merhaba herkese. allah isteyen herkesi bebekleriyle kavustursun, tamamina erdirsin. ben de hesaplamalara gore her sey yolunda giderse 2020 mart basi doguracagim. gecen hafta adetimin gecikmesinin 3. gunu idrar testiyle ogrendim 4. gunu kan verdim 735 cikti. bugun de benim hesaplamalarima gore gecikmenin 7. gunu( yani hesaplara gore 5. hafta oluyor) doktora gittim. doktor kendi hesaplamalarina gore 3 gun geciktigimi cok erken oldugunu soyledi. kesenin yeri belli olusmaya baslamis ama cok erken dedi. ultrason karindandi vajinal yapmadi. ben de dayanamayip kan verdim bu sabah saglik ocagina yarin cikacagini soylediler. keseyi tam goremeyince bi korktum acikcasi o yuzden kan testini bekliyorum simdi.

X