- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 31
Hoşbulduk canım. Hayırlısı olsun görürsün inşallah en kısa zamanda.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hayırlısı olsun❤ Ben bugün ödem şikayeti ile doktora gittim ve kullandığım progesteron jellerin ödeme sebep olabildiğini söyledi. 2ay daha kullanacağım mecburBenin Pazartesi değerlerim 650 civarı idi. Bugün kese görülebilir dedi doktor ama ultrason Makinesi bozukmuş, bakamadı. Pazartesi şehir dışına çıkabilirmiyim dedim. Sorun olmayacağını söyledi
Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim. Tatile girdipimiz için memleketlere gitmeyi düşünüyoruz. 20 saatlik bir yol. 10 saat sonra bi gece konaklayıp tekrar yola devam edeceğiz. Kendi arabamızla 2 saatte 1 mola vererek gitmeyi düşünüyoruz. Sizde 1 aylıkken yola çıktınız mı hiç. Sıkıntı olur mu ki. Yarın da doktora danışacağım ama merak ediyorum
Evet 3 ay beklemek iyi olabilir canım teşekkür ederim. İlk çocuğumda da uzun olmadığı sürece çıkabilirsin demişti. Çok şükür sıkıntı olmamıştı. Yine olmaz inşallah. Tüp bebekte embriyo transfer edildiği gün bile 4 saatlik yolculuğa izin veriliyor ki gerçekten çok önemli bir işlem. Sıkıntı olda riske atmazlardı diye düşünüyorumCanim benim kese görülup kalp atışı alındığında doktoruma şehir dışına çıkabilir miyim dediğimde 3 ay dolsun öyle çik dedi şuan için bir tehlikeli durum yok ama biraz sabret demişti o da uçakla 1 30 saatlik bir mesafe ama hemen çıkabilirsin dememişti yine de doktorun bilir bana söylenenleri yazmak istedim
Doktora danışınca buraya da yazarmısın acaba bizlere fikir olsun. Ben kızımda 2 aylıkken uçak yolculuğu yapmıştım. Ama senin süre uzun doktor ne der bilemiyorum. Sık sık mola vermeniz şartıyla kabul edebilirMerhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim. Tatile girdipimiz için memleketlere gitmeyi düşünüyoruz. 20 saatlik bir yol. 10 saat sonra bi gece konaklayıp tekrar yola devam edeceğiz. Kendi arabamızla 2 saatte 1 mola vererek gitmeyi düşünüyoruz. Sizde 1 aylıkken yola çıktınız mı hiç. Sıkıntı olur mu ki. Yarın da doktora danışacağım ama merak ediyorum
Adetiniz gecince mi yapmıştınız benim de 2 gün var adete merakla bekliyorm test yapsam mı acaba..İyi günler bayanlar. Ben iki gün arka arkaya evde test yaptım 2. çizgi oluştu. Bekleyip doktora mı gideyim yoksa kan testi mi yaptırayım. Eğer hamileysem bu ikinci çocuğum olacak. Diğerinde hiç kan testi yaptırmamıştım. Şimdi haftasonu geliyor merakta kalmamak için kan testi daha mı uygun olur
ben de adete 4 gün kala evde gebelik testi yaptım emin olmak için (testin bozuk olma ihtimaline karşın) bir kaç test yaptım ve çift çizgi çıktı sonrasında kan testi verdim ve orda da çıktı varsakanda net belli oluyor :)İyi günler bayanlar. Ben iki gün arka arkaya evde test yaptım 2. çizgi oluştu. Bekleyip doktora mı gideyim yoksa kan testi mi yaptırayım. Eğer hamileysem bu ikinci çocuğum olacak. Diğerinde hiç kan testi yaptırmamıştım. Şimdi haftasonu geliyor merakta kalmamak için kan testi daha mı uygun olur
Hayırlı olsunKızlar merhaba adetim 4 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çizgi cıktıSonra kan verdim bhcg 129,49 cıktı sanırım bende Mart annesi olacağım . Süreç nasıl oluyor hemen doktora gitmeli miyim? Kese ne zaman görünüyor hiç bir bilgim yok
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun
Embriyo tuttuktan sonra düşük riski olma ihtimali de olabiliyor benim çok yakın akrabam kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmıştı memleketine gider gitmez kanaması başladı üstelik tüp bebekte değil normal valla şişli memorialdeki doktorum 3 aylık olana kadar sabret demişti üstelik benimki tamamen natürel jel bile kullanmadım düşük riskin çok düşük ama bekle dedi ben hala bekliyorumEvet 3 ay beklemek iyi olabilir canım teşekkür ederim. İlk çocuğumda da uzun olmadığı sürece çıkabilirsin demişti. Çok şükür sıkıntı olmamıştı. Yine olmaz inşallah. Tüp bebekte embriyo transfer edildiği gün bile 4 saatlik yolculuğa izin veriliyor ki gerçekten çok önemli bir işlem. Sıkıntı olda riske atmazlardı diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım kan tahlili yaptır tabii zaten doktora da gitsen beta hcg isteyecekİyi günler bayanlar. Ben iki gün arka arkaya evde test yaptım 2. çizgi oluştu. Bekleyip doktora mı gideyim yoksa kan testi mi yaptırayım. Eğer hamileysem bu ikinci çocuğum olacak. Diğerinde hiç kan testi yaptırmamıştım. Şimdi haftasonu geliyor merakta kalmamak için kan testi daha mı uygun olur
Merhaba canım hayırlı olsunKızlar merhaba adetim 4 gün geçmişti idrar testi yaptım çift çizgi cıktıSonra kan verdim bhcg 129,49 cıktı sanırım bende Mart annesi olacağım . Süreç nasıl oluyor hemen doktora gitmeli miyim? Kese ne zaman görünüyor hiç bir bilgim yok
Hayırlı olsun canım amin çok güzel bir mutlulukŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Benim adet düzenim 30-35 arası olduğu için aslında çok gecikme olmadı . 1 gün falan geçmişti. Evdekiler pozitif olunca bugün kan testide yaptırdım. Onda da gebelik göründü. Hayırlısı olsun hepimiz içinAdetiniz gecince mi yapmıştınız benim de 2 gün var adete merakla bekliyorm test yapsam mı acaba..
Bence gidin kan testi yaptırın
Hayırlı olsun canım kan tahlili yaptır tabii zaten doktora da gitsen beta hcg isteyecek
Merhaba canım hayırlı olsundoktora gittiğinde alttan bakar ve muhtemelen tekrar beta hcg ister değerler normal artıyor mu diye. Kese ve kalp atışı 6. Haftada görünüyor. Ben salı günü gittik doktora tekrar beta hcg istedi normal şekilde artmıştı iki hafta sonraya randevu aldım kalp atışını görmek için. Hayırlısıyla görürüz inşallah.
Hayırlı olsun canım amin çok güzel bir mutluluk
[/QU
Bende tam gününde yaptım aslında 2 günde tekrarladım. Kan testinde de çıktıben de adete 4 gün kala evde gebelik testi yaptım emin olmak için (testin bozuk olma ihtimaline karşın) bir kaç test yaptım ve çift çizgi çıktı sonrasında kan testi verdim ve orda da çıktı varsakanda net belli oluyor :)
cuma günü keseye bakacaklar canım hayırlısı ile inşallah sorun cıkmazHayırlı olsun canım kan tahlili yaptır tabii zaten doktora da gitsen beta hcg isteyecek
Merhaba canım hayırlı olsundoktora gittiğinde alttan bakar ve muhtemelen tekrar beta hcg ister değerler normal artıyor mu diye. Kese ve kalp atışı 6. Haftada görünüyor. Ben salı günü gittik doktora tekrar beta hcg istedi normal şekilde artmıştı iki hafta sonraya randevu aldım kalp atışını görmek için. Hayırlısıyla görürüz inşallah.
Hayırlı olsun canım amin çok güzel bir mutluluk
Canım hayırlı olsun maşallah çok sevindim benimde bugün 10.gün 563 çıktı5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
Benimde 5.gün embriyosu ikiz olma ihtimali zor diye biliyorum ama imkansız değil tabiki5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz