- 14 Nisan 2019
- 170
- 128
- 32
Doktorlar da bir enteresanTesekkur ederimo zaman tam bugun bir Aylik hamis oluyorum:) doktora gidince belli olur artik tam:) aile hekimim 15 gun icinde doktora gitmelisin dedi. Ankara da bulunanlar sizce hang hastaneye gitmeliyim nereyi tavsiye edersiniz:)
Son 3 güne kadar bende öyleydimMerhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Amin inşallah ben çok heyecanlıyım sürekli burda buluyorum kendimiMerhaba sanırım doğru yerdeyim5.gün embriyosu tek transfer oldum bugün 8.günüm sabah değerim 190 çıktı inşallah sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız
Yarın da benim 9. Günüm yarın kan vereceğim. 5.gün embriyosu benimde.evdeki testte pozitif çıkmıştıAmin inşallah ben çok heyecanlıyım sürekli burda buluyorum kendimi
ALlah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıylaYarın da benim 9. Günüm yarın kan vereceğim. 5.gün embriyosu benimde.evdeki testte pozitif çıkmıştı
Teşekkür ederim amin inşallah size de.. sizdeki belirtiler nelerdiALlah kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
Benim de daha çok yeni belirtim olmadan meraktan yaptım aslında ve kendimi psikolojik olarak o belirtilere yönlendirme eye çalışıyorum panik atağım olduğu için... Sadece halsizlik ve uyku hali hissediyorum sürekli ağzım açık esnemektenTeşekkür ederim amin inşallah size de.. sizdeki belirtiler nelerdi
Merhaba canım bende geçen hafta öyleydim hatta halen daha var biraz yanma hissi. Çok normal yaniMerhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Tebrik ederim Hayırlı olsun canımMerhaba sanırım doğru yerdeyim5.gün embriyosu tek transfer oldum bugün 8.günüm sabah değerim 190 çıktı inşallah sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız
Yarın da benim 9. Günüm yarın kan vereceğim. 5.gün embriyosu benimde.evdeki testte pozitif çıkmıştı
Çok teşekkür ederim 2. Tahlilde de inşallah güzel güzel artar.Tebrik ederim Hayırlı olsun canım
Merhaba canım salı günü son adetine göre kaç hafta olmuş oluyor? Benim üçüncü gebeliğim diğerlerini 6 haftalıkken görmüştüm kalp atışlarını o yüzden 2 hafta sonraya randevu aldım garanti olsun diye geçtiğimiz salı gittiğimde hiçbirşey görünmüyordu. İnşallah hepimiz keseleri kalp atışları görürüz hayırlısıylaMerhaba kızlar, benimde dün sonucum 2 katı artmış ve 318 olmuş. Salı günü doktora randevu alacağım keseyi görebilmek içinsiz neler yapıyorusnuz keseyi gören var mı aranızda?
29 mayıstı son adet tarihim. Salı günü 5 hafta falan olmuş oluyor canım. Benim daha ilk olacağı için heycanlıyım ve tecrübesizim. Kalp atışı için okuduğum kadarıyla erken zaten ama keseyi görsem bile içim rahatlıycak :) inşallah şu süreçleri atlatsakMerhaba canım salı günü son adetine göre kaç hafta olmuş oluyor? Benim üçüncü gebeliğim diğerlerini 6 haftalıkken görmüştüm kalp atışlarını o yüzden 2 hafta sonraya randevu aldım garanti olsun diye geçtiğimiz salı gittiğimde hiçbirşey görünmüyordu. İnşallah hepimiz keseleri kalp atışları görürüz hayırlısıyla
Maşallah çok güzel Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahMerhaba sanırım doğru yerdeyim5.gün embriyosu tek transfer oldum bugün 8.günüm sabah değerim 190 çıktı inşallah sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız
Canim benim kese görülup kalp atışı alındığında doktoruma şehir dışına çıkabilir miyim dediğimde 3 ay dolsun öyle çik dedi şuan için bir tehlikeli durum yok ama biraz sabret demişti o da uçakla 1 30 saatlik bir mesafe ama hemen çıkabilirsin dememişti yine de doktorun bilir bana söylenenleri yazmak istedimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hayırlısı olsunBen bugün ödem şikayeti ile doktora gittim ve kullandığım progesteron jellerin ödeme sebep olabildiğini söyledi. 2ay daha kullanacağım mecbur Benin Pazartesi değerlerim 650 civarı idi. Bugün kese görülebilir dedi doktor ama ultrason Makinesi bozukmuş, bakamadı. Pazartesi şehir dışına çıkabilirmiyim dedim. Sorun olmayacağını söyledi