2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkur ederim o zaman tam bugun bir Aylik hamis oluyorum:) doktora gidince belli olur artik tam:) aile hekimim 15 gun icinde doktora gitmelisin dedi. Ankara da bulunanlar sizce hang hastaneye gitmeliyim nereyi tavsiye edersiniz:)
Doktorlar da bir enteresan bugün sağlık ocağına gittim tekrar beta hcg baktırmak için 2 gün önceki değerim 478 di aile hekimi değer düşük niye bu kadar acele ettin tahlil yaptırmakta dedi oysa ki ilk hamileliklerimde ilk değer 130 çıkmıştı 478 nasıl düşük oluyorsa sonra gittim hastanede beta hcg yaptırdım 1109 olmuş. Kadın doktorum iki katına çıkmışsa normal ilerliyor 2 hafta sonra gelirsin demişti bende bekliycem şimdi

Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm

Merhaba arkadaşlar. 4 haftalık yeni hamileyim.. yüzüm kıpkırmızı ateşim varmış gibi yanıyor. Yüzüm boynum.. normal mi sizde de oldu mu. Hasta değilim ama yanıyor yüzüm
Son 3 güne kadar bende öyleydim
Yanaklarım kırmızı kırmızı oluyordu
Sürekli yıkayıp ateşi düşürmeye çalıştım ben
Sonra geçti devam etseydi doktora danışacaktım
İnternette bir miktar ateşin normal olduğu yazılmıştı hep ona da güvendim biraz

Teşekkür ederim amin inşallah size de.. sizdeki belirtiler nelerdi
Benim de daha çok yeni belirtim olmadan meraktan yaptım aslında ve kendimi psikolojik olarak o belirtilere yönlendirme eye çalışıyorum panik atağım olduğu için... Sadece halsizlik ve uyku hali hissediyorum sürekli ağzım açık esnemekten

Kızlar bende su tutmaya devam ediyorum. Kese görünmez daha ama doktora gidip durumu danışacağım. Yani adet öncesi hep 2 kilo kadar şişerim neredeyse. Yine öyle oldu ama kaldı bende

Merhaba canım bende geçen hafta öyleydim hatta halen daha var biraz yanma hissi. Çok normal yani

Merhaba kızlar, benimde dün sonucum 2 katı artmış ve 318 olmuş. Salı günü doktora randevu alacağım keseyi görebilmek için siz neler yapıyorusnuz keseyi gören var mı aranızda?
Merhaba canım salı günü son adetine göre kaç hafta olmuş oluyor? Benim üçüncü gebeliğim diğerlerini 6 haftalıkken görmüştüm kalp atışlarını o yüzden 2 hafta sonraya randevu aldım garanti olsun diye geçtiğimiz salı gittiğimde hiçbirşey görünmüyordu. İnşallah hepimiz keseleri kalp atışları görürüz hayırlısıyla

29 mayıstı son adet tarihim. Salı günü 5 hafta falan olmuş oluyor canım. Benim daha ilk olacağı için heycanlıyım ve tecrübesizim. Kalp atışı için okuduğum kadarıyla erken zaten ama keseyi görsem bile içim rahatlıycak :) inşallah şu süreçleri atlatsak

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hayırlısı olsun Ben bugün ödem şikayeti ile doktora gittim ve kullandığım progesteron jellerin ödeme sebep olabildiğini söyledi. 2ay daha kullanacağım mecbur Benin Pazartesi değerlerim 650 civarı idi. Bugün kese görülebilir dedi doktor ama ultrason Makinesi bozukmuş, bakamadı. Pazartesi şehir dışına çıkabilirmiyim dedim. Sorun olmayacağını söyledi

Canim benim kese görülup kalp atışı alındığında doktoruma şehir dışına çıkabilir miyim dediğimde 3 ay dolsun öyle çik dedi şuan için bir tehlikeli durum yok ama biraz sabret demişti o da uçakla 1 30 saatlik bir mesafe ama hemen çıkabilirsin dememişti yine de doktorun bilir bana söylenenleri yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…