2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de öğürüyordu ilk zamanlar bakıp bakıp 😂 şimdi muhabbet ediyor 😂 bak annesi babası bebek kakaaaa gördün mü anneeee 😂 az yaparsa sadece bebek kaka yaptım diyo 😂
Benim koca kızım hala elini süremez kardeşinin bezini görse iğrenir.Senin çocuğun olunca napıcan diyorum da sen yaparsın diyor🤣

Sondan baslamak istiyorum gunler nasil geciyor bende anlamiyorum siteye girmeyeli yine gunler olmus 🤭. Defnos okumayi soktu ilk o kapti rozetini cok mutluyuz 🥰 cinar hala pek konusmuyor sinav bitmedi 🥺.cinar ameliyat oldu genizetinden cok iyi geldi Allaha sukur. Ama simdi hasta biraz salgin cok pertiz yine. Bende iste yalpalanip gidiyorum bi kiz bi oglan kostur dur Allah saglik versinde tek gunluk rutin telaseler. Hava atmak gibi olmasinda bugunde ispanak aldik 😆😆😆
Benim oğlan da anne gel favori cümlemiz.Kelimelere başladı da ama genelde bu bu bu diyor değişik tonlarda kısaltarak uzatarak🤣Fenalık bastı beni.Eşim bir haftalığına yurt dışına gidebilir giderse bir hafta yok memeyi bıraktırıcam o zamanda.Annem de bende kalacak eşime kalsa ilkokula kadar emsin sıkıntı yok. Memeden bir ay sonra da wc eğitmi İnşallah☺️

Ahaha dünüşüm canım dünüşüm 😅 aldıktan sonra kullanmak istiyorum canım selini de atayım arkaya gezelim kuzumla 🥰 hayalimdir 🥹 ama önce araba lazım 😂 uçmuş fiyatlar uçmuşşşşş . Toros tofaş falan 80-90 bin hatta 100 bine bile var şoklardayım. Araba bulamıyoruz yaaa 🥹🥹🥹
Vallahi oyle canim bizim 50binlik arabamiz 300bin bandinda saka gibi .Allah herkesin yardimcisi olsun

Benim oğlan da anne gel favori cümlemiz.Kelimelere başladı da ama genelde bu bu bu diyor değişik tonlarda kısaltarak uzatarak🤣Fenalık bastı beni.Eşim bir haftalığına yurt dışına gidebilir giderse bir hafta yok memeyi bıraktırıcam o zamanda.Annem de bende kalacak eşime kalsa ilkokula kadar emsin sıkıntı yok. Memeden bir ay sonra da wc eğitmi İnşallah☺️
Benimkininde favori cumledi anne hadi 🤣.insallah acilirlar insallah... ayy valla artik kes 3yas yaklasti canina yazik baska hic bisey degil 😏 helal olsun valla

Benimkininde favori cumledi anne hadi 🤣.insallah acilirlar insallah... ayy valla artik kes 3yas yaklasti canina yazik baska hic bisey degil 😏 helal olsun valla
Kız hiç emmedi ya bir tane daha olursa istediği kadar emsin dedim hep.Kıyamıyorum arada yok diyorum evet gel hadi dediğimdeki sevinç😂Kahkaha atarak geliyor yanıma☺️Ailede rekor kırdım emzirme rekoru🤣

Kızlar yardım yaaaa Allah rızası için bir akil verin . Benim kız kakam geldi diyor yapıyor klozete arkasından 10 dk sonra altına da yapıyor . İkinci kez oldu bu bugün . Hiç söylemeye anlayacağım . Nedir bu yaaa anlam veremiyorum

Kızlar yardım yaaaa Allah rızası için bir akil verin . Benim kız kakam geldi diyor yapıyor klozete arkasından 10 dk sonra altına da yapıyor . İkinci kez oldu bu bugün . Hiç söylemeye anlayacağım . Nedir bu yaaa anlam veremiyorum
Alla alla neden acaba 🤷‍♀️ hiç bilgim yok canım. Ne kadar olmuştu öğreneli ?

Alla alla neden acaba 🤷‍♀️ hiç bilgim yok canım. Ne kadar olmuştu öğreneli ?
4 ay oldu canım . Geçen gün de saatlerce öyle gezmiş dışarda . Evden çıkmadan yapmış bana da söylememiş . Teee eve gelince farkettim şok oldum . Nasıl gezdin kızım niye söylemedin diyorum , söylemek istemedim diyor . Anlam veremiyorum gerçekten . Biraz kakasını yaparken uzun oturtucam ve konuşacam hepsini yap falan diye. Huy edinecek diye korkuyorum

4 ay oldu canım . Geçen gün de saatlerce öyle gezmiş dışarda . Evden çıkmadan yapmış bana da söylememiş . Teee eve gelince farkettim şok oldum . Nasıl gezdin kızım niye söylemedin diyorum , söylemek istemedim diyor . Anlam veremiyorum gerçekten . Biraz kakasını yaparken uzun oturtucam ve konuşacam hepsini yap falan diye. Huy edinecek diye korkuyorum
Ne desen haklısın canım

Mdmray Mdmray canım wc eğitiminin tam oturma süresi 4-6 ay yazmış bi doktor. Yani Selin kuşun böyle yapması çok şaşılacak bi durum değil. Bile isteye dün donuna yaptı yağız da. Zaten hastaydık eşimle. Bi de koltuk sildik akşam akşam. Siniri bozuluyor insanın tabi ki de napcan mecbur 😬 Allah yardımcımız olsun canım benim.

Eklentiler

• 18AA86B7-6ABD-4F73-BF4E-5255E1674804.png
    18AA86B7-6ABD-4F73-BF4E-5255E1674804.png
    251,8 KB · Görüntüleme: 41
Mdmray Mdmray canım wc eğitiminin tam oturma süresi 4-6 ay yazmış bi doktor. Yani Selin kuşun böyle yapması çok şaşılacak bi durum değil. Bile isteye dün donuna yaptı yağız da. Zaten hastaydık eşimle. Bi de koltuk sildik akşam akşam. Siniri bozuluyor insanın tabi ki de napcan mecbur 😬 Allah yardımcımız olsun canım benim.
Ay bizimki de niye öyle yaptı hiç anlam veremedim de . Sanırım bebekçilik oyunundan kaynaklı bişey bahsetmiştim ya sürekli bebek oldum ben diyor emekliye ağlıyor gaz çıkarıyor gibi yapıyor kaka yaptım hadi altımı değiştir diyor falan. Geçen gün dedim ki bebekler konuşamaz madem bebek oldun konuşma 😅 abla olmanın güzelliklerinden bahsediyorum işte her istediğini yiyorsun gezebiliyorsun vs vs 😅 ama hala bebek olmak istiyor ne anlatmaya çakışıyor bilemiyorum

Ay bizimki de niye öyle yaptı hiç anlam veremedim de . Sanırım bebekçilik oyunundan kaynaklı bişey bahsetmiştim ya sürekli bebek oldum ben diyor emekliye ağlıyor gaz çıkarıyor gibi yapıyor kaka yaptım hadi altımı değiştir diyor falan. Geçen gün dedim ki bebekler konuşamaz madem bebek oldun konuşma 😅 abla olmanın güzelliklerinden bahsediyorum işte her istediğini yiyorsun gezebiliyorsun vs vs 😅 ama hala bebek olmak istiyor ne anlatmaya çakışıyor bilemiyorum
Umarım kardeşi doğunca yağız da böyle olmaz. En büyük korkum bu şimdi 😬😬

Iyi aksamlar hanimlar, dunuskom donem donem oyle kacirmalar oluyor 2yil kadar . Arada boyle sasirtiyolar cok normal.ilk yazdigin msji okuyunca kafaya bisey takmistir diye dusunmustum ilerleyen msjlardada emin oldum bebeklige ozenmis kuzum gelincegzim 😂. Bide bence kardes istiyor 🤣

Iyi aksamlar hanimlar, dunuskom donem donem oyle kacirmalar oluyor 2yil kadar . Arada boyle sasirtiyolar cok normal.ilk yazdigin msji okuyunca kafaya bisey takmistir diye dusunmustum ilerleyen msjlardada emin oldum bebeklige ozenmis kuzum gelincegzim 😂. Bide bence kardes istiyor 🤣
Hahah geçen gün durmuş diyor keşke biri olsa da oynasak aklıma direk kardeş geldi 😂 ay ben deli çıkarım heralde dünüş 😂

Aynen öyle canım ya geçen yıl tam bu tarihlerde serklaj dikişlerimi aldırmaya gitmiştim de doktor birkaç gün sonra alalım, haftasonu şehirdışına çıkacağım dikişler alındıktan sonra her an bebek gelebilir demişti 😂 hey gidi günler hey
Merhaba dikiş alımı nasıl oluyor can yakıcı mı birde dikiş alındıktan ne kadar süre sonra doğum oldu

Hahah geçen gün durmuş diyor keşke biri olsa da oynasak aklıma direk kardeş geldi 😂 ay ben deli çıkarım heralde dünüş 😂
Ahahaja yaa yerim.ama 3yas oyle biliyomusun kardese merak sariyorlar 💕. Ben cinara soruyorum. Kardesin olsun mu bebis gelsinmi diyorum noooo menn bebiss dio 😂 (bebege gerek yok ben bebegim ) 🤣🥰

X