Olmasın zaten yaa korktum.. tehlikeliBenimde 5.gün embriyosu ikiz olma ihtimali zor diye biliyorum ama imkansız değil tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmasın zaten yaa korktum.. tehlikeliBenimde 5.gün embriyosu ikiz olma ihtimali zor diye biliyorum ama imkansız değil tabiki
Olsun ben isterim ama nasip... seni 1 hafta sonra çağırmış galiba doktorun ?bana 20 gün sonra gel dedi.tekrar beta hcg testi yaptıracak mısınOlmasın zaten yaa korktum.. tehlikeli
Yarın tekrar yapacağım. Bu dünkü sonuçtu. 2 günde 1. 1 hafta sonra keseyi görürüz dediOlsun ben isterim ama nasip... seni 1 hafta sonra çağırmış galiba doktorun ?bana 20 gün sonra gel dedi.tekrar beta hcg testi yaptıracak mısın
Ben 2kere yaptırdım doktorum gerek yok artık dedi belki pazartesi tekrar yaptırırım,kalp atışı için beni 20 gün bekletiyır sanırım ikisi birarada çıksın diyeYarın tekrar yapacağım. Bu dünkü sonuçtu. 2 günde 1. 1 hafta sonra keseyi görürüz dedi
Tamam içim daha bir rahat etti. Pazartesi yola çıkacağım. Gittiğim yerde kese için randevu alacağım. teşekkür ederimEvet canım yazdım sanmıştım buraya demek ki başka gruba yazdım. Sıkıntı olmaz çıkabilirsin dedi. 2 saatte bir mola verip 15dk filan yürüyeceğim.
Bende aynı durumdayım. Bebeğin gelişimi bakımından buradan takip etmek daha uygun diye düşünüyorumMerhaba bende sata göre Mart annesiyim ama 2.gebeliğin ilk gebeliğim sezeryandi bu yüzden doğumum 2 hafta önce olacak Şubat sonuna denk geliyor yinede burada da bulunmak istedim
Evet aynen öyleBende aynı durumdayım. Bebeğin gelişimi bakımından buradan takip etmek daha uygun diye düşünüyorum
Benimde durumum aynı ama Mart annelerini takip etmek gelişimleri için daha uygun olacakMerhaba bende sata göre Mart annesiyim ama 2.gebeliğin ilk gebeliğim sezeryandi bu yüzden doğumum 2 hafta önce olacak Şubat sonuna denk geliyor yinede burada da bulunmak istedim
Merhaba hanımlar. Bende 2020 mart annesi olacağım insallah. Benimde 3. Gebeligim. Sanırım gec döllenme olmuş. Tesadüf ederu öğrendim gebe olduğumu beklediğimiz birşey değildi fakat çok mutlu oldum. Benim hcg değerim çarşamba günü 44.5 çıktı. Artması için beklicem zaten doktorumun sekreteriyle görüştüm beklemelisin haftaya tekrarla istersen dedi . simdilik bende durumlar böyle. Hepimiz inşallah sagsalim kucagimiza aliriz evlatlarimizi.
Merhaba canım hoşgeldin benimde erken döllenme olmuş adetim 5 gün varken 1646 çıktı değerim ve adetim hâlâ 2 gün var keseyi de gördük bin şükür 2.gebeligim
Allah razı olsun canım. Çok şaşırıyorum hiç bi belirti yok uyku dışında acaba hep böyle mi gidecek yoksa kalp atışı olunca değişir micanim Allah kucağına kavuştursun. Nasıl bulantı var mı bende birşey yok henüz.
Ben diğer hamileliğimde hiç sorun yaşamadım inşallah bu da öyle olur demeye kalmadan an itibariyle mide bulantısı yaşıyorumAynen bende senin gibiyim keşke böyle gecse ben cok rahatsız oluyorum hamileliklerimde
Ben ultrasonda gittim şükür gördük keseyi kızlar keseyi gören var mı aranızdaEvet aynen öyle
Bende gördüm dün çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktorumBen ultrasonda gittim şükür gördük keseyi kızlar keseyi gören var mı aranızda