2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba ;aşırı uyku hali oluyor mu sizde de ,ve cabuk yorulma ? Birde şey sorcam ;alaturka wc kulanan var mı ,eğilmmeye dikkat mi etmelıyız?

Kizlar ben cok usuyorum ya kan degerim baya dusuk cikdi demirim cok dusuk sanirim ondanmis
Gecede cok yemek yiyorum 59 kiloym bu gidisle 90 kiloya cikarim daha yolun basindayken
Birde ben daha kese falan hicbisey icin gitmedim doktora sali gunu gitmeyi dusunuyorum

Kızlar merhaba ;aşırı uyku hali oluyor mu sizde de ,ve cabuk yorulma ? Birde şey sorcam ;alaturka wc kulanan var mı ,eğilmmeye dikkat mi etmelıyız?
Bende cok yoruluyorum hafif bi is yapsam nefes nefese kaliyorum bizde klozette var ama ozellikle alaturka kullaniyorum
Sorun olmaz

Kızlar ikili tarama testini duyan var mı kaçıncı haftada nasıl yapıldığını biliyomusunuz
Jinekolog yapiyor normal ultrasondan pek farkli yok sadece daha detayli inceliyor
Organlari parmak sayisina kadar dikkat ediyor

Bu arada herkese günaydın. İkili test de ense kalınlığı ölçülüp kan değerleriyle karsiliastiriliyor serbest b HCG değeri. Üçlü ve 4 lu riskli çıktığında yapılıyor . Ben yaptırmayı düşünmüyorum ne gelirse allahdan bı sıkıntı olsa bile yasal süreyi doldurmuş olduğunuzdan zaten bebeği aldiramazsiniz ve doğana kadar geceniz gunduzunuz karışır . En iyisi hakkımızda en iyisi Allah bilir diyip teslim olmak ve bol bol dua etmek ..

X