- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Herkeste olduguna gore normaldir bence yaHiç bu kadar kalın giyinmemiştim hayatımda o derece üşüyorum. Eşim şortla geziyor inşallah kötü bir şey değildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste olduguna gore normaldir bence yaHiç bu kadar kalın giyinmemiştim hayatımda o derece üşüyorum. Eşim şortla geziyor inşallah kötü bir şey değildir.
Var canim da kac oldugunu doktor soylemedi bana altta yaziyordu 7.6 mm diye o mu acaba? Evde degilim insaAllah atarim canimVarmı resmi canım ultrason un benimde 10 cm kese demişti sn ne kadar dedi
Valla bugun psikolojik mi bilmiyorum agrim artinca ben de aldim bi tane insaAllah bisi olmazCanım iç demişse iç sen bize kulak asma ha aynı argrılar bende de var doktor bana cok normal rahim genişlio demişti.
Evet canım o. Daha cok minikler ya progestan ı da iç canım napcan mecbur olmadı devlete yine bi gidersin pazartesi doktor fikri onemli.Var canim da kac oldugunu doktor soylemedi bana altta yaziyordu 7.6 mm diye o mu acaba? Evde degilim insaAllah atarim canim
Progestan kötü bisey değil ben hamileliklerimde hep kullandim, özellikle düşük riskinde veriyorlar, progestan zaten vücudun ürettiği bir hormon, takviye olarak veriyorlar.Valla bugun psikolojik mi bilmiyorum agrim artinca ben de aldim bi tane insaAllah bisi olmaz
Aminn insallah canimAaa ondan demek ki hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Yaaa evet inşallah sağlıkla ilerlesn miniğimmmKocaman olmuş annesi maşallah.
Kac haftalık dedi doktor canım. Son adet hangi gundu seninYaaa evet inşallah sağlıkla ilerlesn miniğimmm
Son adetim 14 eylül .. bugün tam 6yız yarın 6+1 le devam edicez Allahın izniyle..kızlar sizlerde ultrason resmlernizi yüklermisinizKac haftalık dedi doktor canım. Son adet hangi gundu senin
5 gun var aramızda.Son adetim 14 eylül .. bugün tam 6yız yarın 6+1 le devam edicez Allahın izniyle..kızlar sizlerde ultrason resmlernizi yüklermisiniz
Ozeldemi bakındın benimki cok belli değil hastane den kaynaklı diyorum ama inşallah oyledirEki Görüntüle 2548527 benimde bu şekilde kızlar. sat 13 eylul. dun çekildi bu ultrason 6+1de
Aa seninle sat tarihimiz aynı canımEki Görüntüle 2548527 benimde bu şekilde kızlar. sat 13 eylul. dun çekildi bu ultrason 6+1de
burdakiler de benimki kadar net değil nedense. devlet hastanesi canımOzeldemi bakındın benimki cok belli değil hastane den kaynaklı diyorum ama inşallah oyledir
hepimiz mucizelerimize sağlıkla kavuşalım insallahAa seninle sat tarihimiz aynı canım ☺
Bende devlette baktırdım.burdakiler de benimki kadar net değil nedense. devlet hastanesi canım
cihazdan dolayıdır canım, bazı devlet hastanelerinin cok eski oluyormus o yüzdendirBende devlette baktırdım.
İnşallah canım bakalım haftaya ne diyecekcihazdan dolayıdır canım, bazı devlet hastanelerinin cok eski oluyormus o yüzdendir
Evet canem benm bidaki kontrolüm 9unda tam 8 ken gidicz inşallah kalbni duyarız..görüntü olarak gördk güp güp oynuyodu yavrum kıyamam..sesini duyamadk henüz5 gun var aramızda.