2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.
Bence pazartesiyi beklesen daha kesin olur :) ama yinede gözükme ihtimali var

Kızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.
süper canm maşallah değerin iyii

Bence pazartesiyi beklesen daha kesin olur :) ama yinede gözükme ihtimali var
Sen ne zaman gideceksin canım? Benim haftasonu şehir dışına çıkma durumum var da o yüzden de gidip Bi baktırayım sıkıntılı Bi durum var mı sorayım diye gitmek istiyorum aslında.

Kızlar 6-7 haftalık olanlarda ultrason görüntüsü varsa rica etsem atabilir mi benim birşey belli olmuyorda merak ettim

tabi o zaman gidilir de son aylar gidilmez ben cesaret edemem ztn şuan dünyanın en güzel yerınde de olsam mutlu olmam herhalde bu mıde bulantısı kusmayla :KK43:
Benim daha o kadar bulantım yok ara ara oluyor. Limonlu sıcak su ve kraker iyi geliyor bir deneyin bence.

X