- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlere göre görünebilir aslında ama belki vajinal bakılması gerekir. Ben de karar veremiyorum napsam diye.bende aynı şeyi sordum şimdi. hepimiz sabırsısız galiba
Gorunur canim ben 3binlerde karindan gordumbenim geçen hafta 1360 küsürdü beta hcg. doktor pazartesi gel demişti ama işyerimden izin alamayacağım için yarın gitmeyi düşünüyorum sizce kese gözükür mü
Rubellayi aile hekimi yapiyormu?kızlar ben testlerimi tekrar yaptırdım rubella ıgm yi temiz çıktı kitlerde sorun olmuş :)) ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
vajinalin gerçekten zararı oluyor mu acaba? çekiniyorum zararı olur diyeDeğerlere göre görünebilir aslında ama belki vajinal bakılması gerekir. Ben de karar veremiyorum napsam diye.
Bence pazartesiyi beklesen daha kesin olur :) ama yinede gözükme ihtimali varKızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.
bebiş gözükmedimi canısıKesemizi gördük cok şükür 5600 degerle gördük cok minik
buarada gözün aydın çok sevindim :)Kesemizi gördük cok şükür 5600 degerle gördük cok minik
Doktorlar bi zararı olmaz diyorlar ama insanda hep şüphe oluyor:)vajinalin gerçekten zararı oluyor mu acaba? çekiniyorum zararı olur diye
süper canm maşallah değerin iyiiKızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.
Ben öncekivajinalin gerçekten zararı oluyor mu acaba? çekiniyorum zararı olur diye
Ben önceki iki gebeliğimde ilk vajinal ultrasonla görmüştüm bir zararı olmadı canım.vajinalin gerçekten zararı oluyor mu acaba? çekiniyorum zararı olur diye
Sen ne zaman gideceksin canım? Benim haftasonu şehir dışına çıkma durumum var da o yüzden de gidip Bi baktırayım sıkıntılı Bi durum var mı sorayım diye gitmek istiyorum aslında.Bence pazartesiyi beklesen daha kesin olur :) ama yinede gözükme ihtimali var
Haftaya dedi canımGözün aydın:)) ne zaman çağırdı yeniden
Yok ultrason eski heralde biraz pazartesi özele gitcem bakalımbebiş gözükmedimi canısı
Yok canim muayene etmedi hic. 2 defa genel tahliller ve beta hcg aldi. Sonra yarin icin gel dedi ama artis yuksek oldugundan ikiz olabilir dedi. Bakalim yarin haber veririmİki kese mi gördünüz canım
anladm canm oh şükür keseyi gördünnn =)Yok ultrason eski heralde biraz pazartesi özele gitcem bakalım
Benim daha o kadar bulantım yok ara ara oluyor. Limonlu sıcak su ve kraker iyi geliyor bir deneyin bence.tabi o zaman gidilir de son aylar gidilmez ben cesaret edemem ztn şuan dünyanın en güzel yerınde de olsam mutlu olmam herhalde bu mıde bulantısı kusmayla
Ne belli olmuyir canim anlayamadimKızlar 6-7 haftalık olanlarda ultrason görüntüsü varsa rica etsem atabilir mi benim birşey belli olmuyorda merak ettim
EVet limon koklamak iyi geliyor diye duymştm bende sodaya limon sıkp içiyorm arada oda iyiiBenim daha o kadar bulantım yok ara ara oluyor. Limonlu sıcak su ve kraker iyi geliyor bir deneyin bence.