2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yarin doktora gidicem yine tahlil yapilcak umarim.artmistir ,bakalim hayirlisiyla guzel gecer insallah🙂 dogumda 2 temmuz gözüküyor bende yinede hazirana ekledim.kendimi🤣
hadi inşallah güzel sonçlar alırsın canm..burdaki tahmni doğmlar zatensezryan olursak erken gelebilirler :)

15 tatile ben orta Avrupa turu ayarladım ama gidebilirim diye düşünüyorum hem bebişi de götürecez beleşten uçağa binecek 🙈her yeri görecek doğmadan oh mis😘

tabi o zaman gidilir de son aylar gidilmez ben cesaret edemem ztn şuan dünyanın en güzel yerınde de olsam mutlu olmam herhalde bu mıde bulantısı kusmayla :KK43:

Tedirginlikler telaşlar bitmiyor hanımlar bu süreçte sakin kalabilmeyide deneyimlemelisiniz 🙄 hamileliğin başında stresler oluyor sonunda bebeğin yeri azaldığı için yine hareketleri hissetmekte güçlük çekiliyor ve yine acabalar başlıyor doğduktan sonrası tam bir cümbüş zaten :emir_bebek::rolleyes: o yüzden şimdiden endişelerinizi terbiye etmeye başlayın 🤪

Kızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.

benim geçen hafta 1360 küsürdü beta hcg. doktor pazartesi gel demişti ama işyerimden izin alamayacağım için yarın gitmeyi düşünüyorum sizce kese gözükür mü :anneadayı:

Kızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.
bende aynı şeyi sordum şimdi. hepimiz sabırsısız galiba :halay:

X