- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Benimkide 4 haftalik kan testim 196.98 sizce bu oran yeterlimidirbenimde 4+2 de 365 , 4+6 da 1236 ydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide 4 haftalik kan testim 196.98 sizce bu oran yeterlimidirbenimde 4+2 de 365 , 4+6 da 1236 ydı
benm 4+3 te 396 4+5 te 1025 ti 2 gün sonrada keseyi karından görmüştük canm.. sen 2 günde kan ver bakalmBenimkide 4 haftalik kan testim 196.98 sizce bu oran yeterlimidir
Yarin doktora gidicem yine tahlil yapilcak umarim.artmistir ,bakalim hayirlisiyla guzel gecer insallah dogumda 2 temmuz gözüküyor bende yinede hazirana ekledim.kendimibenm 4+3 te 396 4+5 te 1025 ti 2 gün sonrada keseyi karından görmüştük canm.. sen 2 günde kan ver bakalm
hadi inşallah güzel sonçlar alırsın canm..burdaki tahmni doğmlar zatensezryan olursak erken gelebilirler :)Yarin doktora gidicem yine tahlil yapilcak umarim.artmistir ,bakalim hayirlisiyla guzel gecer insallah dogumda 2 temmuz gözüküyor bende yinede hazirana ekledim.kendimi
Hadi hayirli ve saglikli olan olsun insaAllah. Bana ikiz olabilir dedi yarin randevum var insaAllah keseyi goruruz selametleBilmiyorum canım bizde şaşırdık bşrisi devlet birisi saglık ocagı fark o yüzden olmuş olabilir diyoruz ama nasip
Cok anlamiyorum ama benim 179 cikti 4 gun sonra 1380 cikti bence iyi hayirli olsun insaAllahBenimkide 4 haftalik kan testim 196.98 sizce bu oran yeterlimidir
Hayırlı olsun canım hosgeldin Haziran olur galiba zatenYarin doktora gidicem yine tahlil yapilcak umarim.artmistir ,bakalim hayirlisiyla guzel gecer insallah dogumda 2 temmuz gözüküyor bende yinede hazirana ekledim.kendimi
İki kese mi gördünüz canımHadi hayirli ve saglikli olan olsun insaAllah. Bana ikiz olabilir dedi yarin randevum var insaAllah keseyi goruruz selametle
15 tatile ben orta Avrupa turu ayarladım ama gidebilirim diye düşünüyorum hem bebişi de götürecez beleşten uçağa binecek her yeri görecek doğmadan oh mis
Çok güzelBenimkide 4 haftalik kan testim 196.98 sizce bu oran yeterlimidir
Şu an tek kese canım. Klomen 2 ay once kullanmıştımMevayigit klomen den sonra hamile kaldıysan ikiz olabilir
O zaman inşallah gözükür:)Benim de haftaya gitmem lazım aslında ama vitaminler cok düşük çıktı ondan birazda acele ediyorum.
Gözün aydın:)) ne zaman çağırdı yenidenKesemizi gördük cok şükür 5600 degerle gördük cok minik
bende aynı şeyi sordum şimdi. hepimiz sabırsısız galibaKızlar sonunda beta hcg değerimi görebildim. 21 Ekim pazartesi yaptırmıştım 2670 çıkmış değerim. Son adet tarihine göre 4+6 dayım şu an. Pazartesiye randevum var aslında ama yarın başka Bi yere gidip keseye baktırsam mı diye düşünüyorum çok heyecan yaptım.