Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk gebeligimde tsh biraz yüksekti yani referans birimleri içinde ama gebelikte doktorlar daha düşük olsun istiyorlar 2.5 gibi, bende uzun süre kullandım, şimdi yine cıktı 4.58 doktora gitmeden genel bir test yaptırdım bakalım doktor benide gönderir büyük ihtimalArkadaslar benim tsh 3.60 diye doktor dahiliyeye gonderdi. Ilac basladik yarim doz. Boyle olan var mi acaba? Normalde boyle bi sorunum yoktu hamilelikte olmus bu troid herhalde
Cok rahat gorursun canim ben ucbin kusurde gordumMerhaba hanimlar. Persembe Bhcg 2163 dü. Dün verdigim bhcg sonucum 8179 cikmis. Persembeye randevu aldim. İnsallah kese ve bebisi goruruz. Bebegi degeeiniz kac oldugunda gordunuz ?
Insallah canimCok rahat gorursun canim ben ucbin kusurde gordum
Aynen canm olsn napalm bebşler iyi olsndaalnımda yanağımda boynumda ...çok yok birkaç birkaç var can sıkıcı
Yaaaa süper canmm..darısı bizlere inşallah 5+3 üm bende .. bizde keseyi gördk bucumartesi tekrr kese gelişmni görmye gidicezHerkese merhaba 7+4 haftalığım ben de SAT; 30.08.19 26 Eylül'de ev tipi test ile öğrendim. 30.09.2019da kan testi yaptırdım. Beta HCG 3000 küsürdü. 6+0 da vajinal ultrason ile keseyi ve crl ölçümü ile bebeği gördük. 0.43 cm 6+1 hafta ile uyumlu idi :) önümüzdeki cumartesi kalp atışını duyacağız.
Ya cok tesekkur ederim umarim oyledircandy4 bence kendini yok yere strese sokuyorsun iki kat şart değil
Benim ilk hamileligimde yuksekti 5 e yakindi endokrine yonlendirdi 9 ay boyunca ilac kullandimArkadaslar benim tsh 3.60 diye doktor dahiliyeye gonderdi. Ilac basladik yarim doz. Boyle olan var mi acaba? Normalde boyle bi sorunum yoktu hamilelikte olmus bu troid herhalde
Ben 2000e yakınken keseyi gördm bence sen haylı hayli görürsn canmmm... bu cumarteside benm randevum var bizde bebişi görcz inşallahMerhaba hanimlar. Persembe Bhcg 2163 dü. Dün verdigim bhcg sonucum 8179 cikmis. Persembeye randevu aldim. İnsallah kese ve bebisi goruruz. Bebegi degeeiniz kac oldugunda gordunuz ?
Ben çok şükür iyiym canm sadce çok çabk acıkıyorumPeki arkadaşlar mideniz bulanıyor mu 7. Hafta bitecek sadece acıkınca burultu oluyor bende
iyi akşamlar hanımlar bende uykudan gözümü açamıyorum akşama kadar zor çalışıyorum yarın yine kan vericem umarım yükselmiştir bana dua edin lütfenBen çok şükür iyiym canm sadce çok çabk acıkıyorum
Bol bol su iç canım mandalina ve kivi ye c vitamini iyi gelir geçmiş olsunKizlar grip oldum bogazim genzim cok agriyor uyku zaten full var hasta oldugum icin istahta gitti sadece yatiyorum oksururken gogsum aciyor sirtim cok usuyor neler yapabilirim evde ilacsiz
Çok olmamak kaydıyla ıhlamur içebilirsin ve bana doktorum sıcak süte bal ve biraz tereyağ koyup içebilirsin demişti.Kizlar grip oldum bogazim genzim cok agriyor uyku zaten full var hasta oldugum icin istahta gitti sadece yatiyorum oksururken gogsum aciyor sirtim cok usuyor neler yapabilirim evde ilacsiz
Benim çok kötü bulanıyor belki de progestan ın etkisidir bilmiyorum ama çok kötüyümPeki arkadaşlar mideniz bulanıyor mu 7. Hafta bitecek sadece acıkınca burultu oluyor bende