2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Acilden direk gebelik testi yaptirmak istiyorm dersen yapmiyolar ama bi rahatsizligim var gebelik suphem oldugu icin ilac kullanamiyorum dersen test yaptiriyolar
Ilk gebeligimde bobrek agrisi gibi agrim vardi acile gittim gebelik suphemde var o yuzden ilacta kullanamiyorum agrim var dedim yaptilar
Haftaya perşembe de randevu aldım 5 haftam olacak gittgimde şimdilik sadece beta hcg baktirsam yeter

Haftaya perşembe de randevu aldım 5 haftam olacak gittgimde şimdilik sadece beta hcg baktirsam yeter
Saglik ocagindada yaptirabilirsin ama sanirim tahlilleri sabah 10 a kadar aliyolar ertesi gun cikiyor sonucu
Agrim var rahatsizim diyip acildende yaptirabilirsin
Veya ozel bi hastaneden ucretlide yaptirabilirsin bikac saate cikar

Acilden direk gebelik testi yaptirmak istiyorm dersen yapmiyolar ama bi rahatsizligim var gebelik suphem oldugu icin ilac kullanamiyorum dersen test yaptiriyolar
Ilk gebeligimde bobrek agrisi gibi agrim vardi acile gittim gebelik suphemde var o yuzden ilacta kullanamiyorum agrim var dedim yaptilar
Bende agustos ayıydı sanırım kasıklarım cok agrıyordu ve klomen kullanmıştım. Acildeki doktor benim karnıma 3 4 kez cok fena bastırdı apandist teşhisi yapıo baya bende dedim napıosunuz ya hamilelik olabilir diyorum ilaç kullandım nasıl boyle bastırır sınız dedim doktor kızmıştı bana bende ona kızmıştım. Dikkat edin boyle dengesiz bilgisiz doktorlara denk gelmeyin. Saglık ocagı daha iyi acilden

Bende agustos ayıydı sanırım kasıklarım cok agrıyordu ve klomen kullanmıştım. Acildeki doktor benim karnıma 3 4 kez cok fena bastırdı apandist teşhisi yapıo baya bende dedim napıosunuz ya hamilelik olabilir diyorum ilaç kullandım nasıl boyle bastırır sınız dedim doktor kızmıştı bana bende ona kızmıştım. Dikkat edin boyle dengesiz bilgisiz doktorlara denk gelmeyin. Saglık ocagı daha iyi acilden
Yaa 😶 dengesize denk gelmissin yok beni muayene etmemisti hic
Suphem var diyince direk tahlil.istemisti ilk once

merhabalar bende haziran annesi olucam inşallah :anneadayı: Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. Hamileliğimin 7+3 günündeyim Kalp atısını 6. haftada duyduk:KK200:

hamişliğin tadını çıkaranlara imreniyorum benim bulantı kusmak öğürmekten içim paramparça oldu :KK43:((
doktorum prilam dr diye bir ilaç verdı ama işe yaramıyor.. Doktorum sana ne iyi geliceğini sen bulacaksın etimek iyi geliyosa hep etimek ye kendını faydalı dıye baska seyler yemeye zorlama yeterki bulantını kessin dedii.

bir çağre bulan varsa bulantı ve kusmaya bana da bir el uzatsın lütfennnn

merhabalar bende haziran annesi olucam inşallah :anneadayı: Allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. Hamileliğimin 7+3 günündeyim Kalp atısını 6. haftada duyduk:KK200:

hamişliğin tadını çıkaranlara imreniyorum benim bulantı kusmak öğürmekten içim paramparça oldu :KK43:((
doktorum prilam dr diye bir ilaç verdı ama işe yaramıyor.. Doktorum sana ne iyi geliceğini sen bulacaksın etimek iyi geliyosa hep etimek ye kendını faydalı dıye baska seyler yemeye zorlama yeterki bulantını kessin dedii.

Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin canım.Ben limonlu sıcak su ile duruyorum tavsiye ederim.

Selam kızlar bende astım krizi geçirdim dün sabaha karşı.Akşam kötüydüm erkenden yattım ama 4 gibi nefes alamadım.Benim gibi astımlı hamile olan var mı?Hava verdiler ilaç vermedi doktor. 2 gün rapor verdi şimdiden nasıl geçecek 7 ay diye düşünüyorum.

canm hoşgeldin...bende 5+3teym henüz bulantım yok ama doktrn dediği çok doğru sana ne iyi geliyosa onu bul..çubk kraker falan duymuştum

kızlar beni bu şişkinlk çok rahatsz ediyo özllkle pantoln giydigmde duramıyorum sıkıyo bi tuhaf oluyorm.. böyle içi peluş tayt sipariş ettim allahtan işyermde buna müsait bunu giyicem kazaklarla filan

492817121_tn50_0.jpg

Şunun minnoşluğuna bakarmısınız teyzeler
Allah razi olsun amin kizlar. Persembe gunu 179 du. Dun tahlil verdik bugun aldim 1380 di. Ikiz olabilir dedi ama cok yuksek mi bilemedim . Hayirlisi olsun insaAllah
Benim de boyle arttı acaba bende ikiz 🤭☺️👶👶 kesemiz için haftaya gidecez bakalım hayırlısı olsun

Eklentiler

• IMG-20191022-WA0004.jpeg
    IMG-20191022-WA0004.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 38
X