2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
kızlar beni bu şişkinlk çok rahatsz ediyo özllkle pantoln giydigmde duramıyorum sıkıyo bi tuhaf oluyorm.. böyle içi peluş tayt sipariş ettim allahtan işyermde buna müsait bunu giyicem kazaklarla filan

Eki Görüntüle 2547184
Bende bu kışı tayt tunikle gecirmeyi dusunuyorum en rahati
Kazaklarin altinda ic gostermiycek pijama gibide gornmiycek bi tayt ariyorum
Eline ulasinca giydikden sonra begenirsen link ver bende siparis edim canim

Şunun minnoşluğuna bakarmısınız teyzeler

Benim de boyle arttı acaba bende ikiz 🤭👶👶 kesemiz için haftaya gidecez bakalım hayırlısı olsun
Ya çok güzel bende bir şeylere bakıyorum ama annem çok erken alma bir şey olursa daha çok üzülürsün dedi :KK43: Bende 29 Ekimde gidecem inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarım.

Bilemiyorum ki saglikla olsunlar da canim. Ayrica bebek kiyafet cokk tatliii 😍ben cuma gunu kese icin gidecegim bakalim insaAllah goruruz selametle
Şunun minnoşluğuna bakarmısınız teyzeler

Benim de boyle arttı acaba bende ikiz 🤭👶👶 kesemiz için haftaya gidecez bakalım hayırlısı olsun

Ya çok güzel bende bir şeylere bakıyorum ama annem çok erken alma bir şey olursa daha çok üzülürsün dedi :KK43: Bende 29 Ekimde gidecem inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarım.
Aynen elim gitti hepsine baktım şoyle ama almak için cok erken. O kadar tatlı şeyler varki. Sanırım cocugum olursa inşallah hep ona alışveriş yapcam kendimi unutacağım

Bende bu kışı tayt tunikle gecirmeyi dusunuyorum en rahati
Kazaklarin altinda ic gostermiycek pijama gibide gornmiycek bi tayt ariyorum
Eline ulasinca giydikden sonra begenirsen link ver bende siparis edim canim
aynen canm bende öyle bişey arıyodm buldum bakalm nasl çıkıcak

Hamile olup okunması eftal olan dualar esmalar:
🎋 Korku için : El - Mübdi
🎋 Er-Rakib : Hamileliğin zahmetini azaltır
🎋 El-Musavvir : Güzel yüzlü evlat için
Esmaların sayısı yok ama günlük en iyisi 99 kere okunması . 💕
🌺Abese-20. Ayet: Sümmessebile yesserah
(Sonra ona yolu kolaylaştırdık)
(ilk harf s peltek digerleri normal s)
🌺Salih evlat :70 bin Süphanellahi vebihamdihi
🌺 İbrahim suresi, Meryem süresi, İnsan suresi, İnşikak suresi, Ali İmran suresi, Yusuf suresi.
🌺 Azalarının tam olması niyetiyle yada şükür niyetiyle 2 rekat namaz.
🌺 İstediğiniz niyetle 4444 salatı terficiye.
Ekleme yapmak isteyen arkadaşım olursa cok memnun olurum. 🌺🖐️Selametle .

Arkadaslar benim tsh 3.60 diye doktor dahiliyeye gonderdi. Ilac basladik yarim doz. Boyle olan var mi acaba? Normalde boyle bi sorunum yoktu hamilelikte olmus bu troid herhalde😑

Merhaba hayırlı olsu
merhaba hayırlı olsun öncelikle benim adete dört gün varken öğrendim derim 45 çıktı doktor değerin düşük sağlıklı olup olmayacağını söyleyemem dedi size de herhangi bir birşey söylediler mi değerinizle alakalı

değerin düşük olabilir erken öğrenmişsin sonuçta önemli olan artması olumsuz düşünme

değerin düşük olabilir erken öğrenmişsin sonuçta önemli olan artması olumsuz düşünme
Biraz korkuyorm doktor iki güne bir kan ver dedi ama düşük çıkacak diye korkuyorum kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntı var sizce kötü bir durum mu

Bende agustos ayıydı sanırım kasıklarım cok agrıyordu ve klomen kullanmıştım. Acildeki doktor benim karnıma 3 4 kez cok fena bastırdı apandist teşhisi yapıo baya bende dedim napıosunuz ya hamilelik olabilir diyorum ilaç kullandım nasıl boyle bastırır sınız dedim doktor kızmıştı bana bende ona kızmıştım. Dikkat edin boyle dengesiz bilgisiz doktorlara denk gelmeyin. Saglık ocagı daha iyi acilden

o dengesiz ve bilgisizlikten değilde senin verdiğin bilgiler doğrultusunda şüphelenmiştir. Ayrıca ilk zamanlar öyle bastırmayla hamileysende birşey olmaz o daha bölünerek çoğalmaya çalışan hücre topluluğu . Apandisit varsa ve zamanında müdahale edilmezse sonucu ölüm 🥶 Allah muhafaza

Biraz korkuyorm doktor iki güne bir kan ver dedi ama düşük çıkacak diye korkuyorum kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntı var sizce kötü bir durum mu

bir kere ümitsiz olma , normal vücut kendini yeni duruma hazırlamaya çalışıyor🥰 iki güne değilde üç dört güne ver sende 🤔

o dengesiz ve bilgisizlikten değilde senin verdiğin bilgiler doğrultusunda şüphelenmiştir. Ayrıca ilk zamanlar öyle bastırmayla hamileysende birşey olmaz o daha bölünerek çoğalmaya çalışan hücre topluluğu . Apandisit varsa ve zamanında müdahale edilmezse sonucu ölüm 🥶 Allah muhafaza
Hayır apandist belirtisi ile alakalı bişey demedim ki ben. Tamamen bilgisiz biliyorum cok kez gittim acilde cok denk geldi yani. Apandist evet zor yakın zamanda halam ölümden döndü saniyelerle

X