- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
Hayırlı olsun herkesin bebişiii sağlıkla büyüsünler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun herkesin bebişiii sağlıkla büyüsünler
aynen canımm inşallahHayırlı olsun herkesin bebişiii sağlıkla büyüsünler
ben öğrendiğim gün çektimm canm aynı kıyafetle aynı şekilde çekilmeyi düşnüyorum bakalm inşallahhhkızlar hamilelik günlüğü alan oldu mu birde ay ay fotoğraf çekinmeyi düşünen var mı ?
bence git canm yaaaNasılsınız annecikler haftaya cumartesi dr a gideceğim bir an önce gelsin cumartesi istiyorum çok merak ediyorum daha hiç dr a gitmedim . Ayrıca arkadaşımda kadın doğumcu o da çağırıp duruyor gel diye yarın ona mı gitsem diyorum
Yaa arkadaş ile de şimdi küçük karından gözükmeyecek alttanda hep biraraya geliyoruz cesaret edemiyorum karnımdan baksabence git canm yaaa
Kaç haftalktın sen canm genelde 4 5 te gözküyomş keseYaa arkadaş ile de şimdi küçük karından gözükmeyecek alttanda hep biraraya geliyoruz cesaret edemiyorum karnımdan baksa
Kaç haftalktın sen canm genelde 4 5 te gözküyomş kese
Bugün 4+5Kaç haftalktın sen canm genelde 4 5 te gözküyomş kese
4+3 de gördü benimBugün 4+5
git canm git benmde cumartes 5 oluyo evet aynıyız seninle =)) gözükür inşallah tahmini döllenme ne zaman ben 27 eylül diye tahmn ediyorumBugün 4+5
git canm git benmde cumartes 5 oluyo evet aynıyız seninle =)) gözükür inşallah tahmini döllenme ne zaman ben 27 eylül diye tahmn ediyorum
4+3 de gördü benim
gerçekten süpermiş yaa inşallah bizmklerde gözükürraa ne güzel
Kacta gormustun canim?evet alttan oldum ben
HANGİ GÜNÜNDE GİDİP ALTTAN OLMUŞTUN CANMevet alttan oldum ben