- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Keseyi alttan muayeneyle gördü doktorbenm sağ tarafm sola göre biraz daha sert buarada keseyi gördnmü canm seni hatrlıyormm diğer gruptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi alttan muayeneyle gördü doktorbenm sağ tarafm sola göre biraz daha sert buarada keseyi gördnmü canm seni hatrlıyormm diğer gruptan
Medisis hastanesine gidoyorum ben ankarada 15 gun icinde cagirdiklarina ucret odemedim ilk muayne haric. Bir de kampanya vardi tahliller ucretsizdiÖzele gidince 9 gün içerisinde kontrole ücretsiz gidebiliyorsun özelde duymadın mı hiç ya da söylememişlerdir sana
Benim sol trafim biraz daha şişik gibi doktora sorayim mi sizce.herseyden evhamlanir oldum yeminle yabenm sağ tarafm sola göre biraz daha sert buarada keseyi gördnmü canm seni hatrlıyormm diğer gruptan
Hiç duymadım her yerde mi geçerli iyiymiş o zaman vallaha ben şuan devlete gidiyorum doktorum çok iyi ona devam etmeyi düşünüyorum canmÖzele gidince 9 gün içerisinde kontrole ücretsiz gidebiliyorsun özelde duymadın mı hiç ya da söylememişlerdir sana
Kız sen keseyi görmüş müydün ben ilk defa hastaneye gitcen sanıyorum.Keseyi alttan muayeneyle gördü doktor
Hoş buldum canım evet özele gitmeyi düşünüyorum o da şunun İçin hani 9 günlük kontrolü oluyor ya özelin diyorum gideyim eğer kalp atışı erken diye duyulmazsa Pazartesi de zaten devlete randevum var o zaman da olur da duyulmaz ise 9 güm içinde özele kontrol İçin giderim o zamana da duyulmuş olur inşallah
Merhaba henüz cumartesi öğrendik hayırlısıyla haziranda güzel günler bizi bekliyor ❣❣
Ben de devlete randevu aldım randevu bulmak çok zor oluyor burda devlete o yüzden bulamadığım zaman özele giderim diye düşünüyorum, evet canım iyi bişey benceHiç duymadım her yerde mi geçerli iyiymiş o zaman vallaha ben şuan devlete gidiyorum doktorum çok iyi ona devam etmeyi düşünüyorum canm
Devlete de randevu aldım özele de gidebilirim bizim burda lokman hekim hastanesihangi hastaneye gidiyorsun ?
aile hekimini halletmenede sevindim Kan vermeye gittiğinde haber hamile olduğunu
Devlete de randevu aldım özele de gidebilirim bizim burda lokman hekim hastanesi
Aynen ya bu randevu sistemi ilk çıktığında iyiydi ama artık randevular doluyor hemenBen de devlete randevu aldım randevu bulmak çok zor oluyor burda devlete o yüzden bulamadığım zaman özele giderim diye düşünüyorum, evet canım iyi bişey bence
Yok canım Van dayımankarada mısın sen
Reglim 1 hafta geçmişti farketmemişim gece rüyamda gebe olduğumu görünce sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün rüyamı eşime anlattım 2 tane test aldım ve 1 hafta gecikmeye rağmensilik cıktı ikinci çizgiler ama anında çıkması bende direk erken olduğu için böyle oldu sakın ol dedirtti gecesi hastaneye gittik gerçekten çok erken öğrenmişiz meğer geç yumurtlamışım bunu da fark etmemiştim şansa bala hamile kalmışım ❣nasıl öğrendiniz evde test ile mi kan tahlili ile mi ? Hayırlı olsun
Reglim 1 hafta geçmişti farketmemişim gece rüyamda gebe olduğumu görünce sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün rüyamı eşime anlattım 2 tane test aldım ve 1 hafta gecikmeye rağmensilik cıktı ikinci çizgiler ama anında çıkması bende direk erken olduğu için böyle oldu sakın ol dedirtti gecesi hastaneye gittik gerçekten çok erken öğrenmişiz meğer geç yumurtlamışım bunu da fark etmemiştim şansa bala hamile kalmışım ❣
Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün başka bişey istemeye hakkım kalmadı zaten daha ❣❣ayy maşallah ne güzel
İnşAllah hayırlı haberlerle dönersiniz bende biran önce haftaya çarşamba olsun diyorum hakkımızda hayırlısı.
Canım senin adına çok sevindim görüyordum seni sürekli hayırlısı olsun sağ salim kucağına al inşAllah sende.Kızlaaar Bugun 2 gun gecikmeyle test yaptım pozitif cıktı yarın kan verecegim bana dua edermisiniz 2 senedir istiyoruz artık pes etmiştim doktora falan gitmicem yeter die. Şu an kasıklarım agrıyo göğüsler dokunulmuyor midem ekşiyor ve hafif bi bulantı oluyor. Ve nefesim daralıyor. Garip hissediyorum kendimi. Lütfen olsun
Col teşekkür ederim inşallahCanım senin adına çok sevindim görüyordum seni sürekli hayırlısı olsun sağ salim kucağına al inşAllah sende.