2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hoş buldum canım😍 evet özele gitmeyi düşünüyorum o da şunun İçin hani 9 günlük kontrolü oluyor ya özelin diyorum gideyim eğer kalp atışı erken diye duyulmazsa Pazartesi de zaten devlete randevum var o zaman da olur da duyulmaz ise 9 güm içinde özele kontrol İçin giderim o zamana da duyulmuş olur inşallah🤲

hangi hastaneye gidiyorsun ?
aile hekimini halletmenede sevindim 👏🏻 Kan vermeye gittiğinde haber hamile olduğunu 😉

Hiç duymadım her yerde mi geçerli iyiymiş o zaman vallaha ben şuan devlete gidiyorum doktorum çok iyi ona devam etmeyi düşünüyorum canm
Ben de devlete randevu aldım randevu bulmak çok zor oluyor burda devlete o yüzden bulamadığım zaman özele giderim diye düşünüyorum, evet canım iyi bişey bence

nasıl öğrendiniz evde test ile mi kan tahlili ile mi ? Hayırlı olsun 👏🏻
Reglim 1 hafta geçmişti farketmemişim gece rüyamda gebe olduğumu görünce sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün rüyamı eşime anlattım 2 tane test aldım ve 1 hafta gecikmeye rağmensilik cıktı ikinci çizgiler ama anında çıkması bende direk erken olduğu için böyle oldu sakın ol dedirtti gecesi hastaneye gittik gerçekten çok erken öğrenmişiz meğer geç yumurtlamışım bunu da fark etmemiştim şansa bala hamile kalmışım 😂😂🙏

Eklentiler

• 20191012_201013.jpg
    20191012_201013.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 45
Reglim 1 hafta geçmişti farketmemişim gece rüyamda gebe olduğumu görünce sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün rüyamı eşime anlattım 2 tane test aldım ve 1 hafta gecikmeye rağmensilik cıktı ikinci çizgiler ama anında çıkması bende direk erken olduğu için böyle oldu sakın ol dedirtti gecesi hastaneye gittik gerçekten çok erken öğrenmişiz meğer geç yumurtlamışım bunu da fark etmemiştim şansa bala hamile kalmışım 😂😂🙏

ayy maşallah ne güzel 🥰

Kızlaaar Bugun 2 gun gecikmeyle test yaptım pozitif cıktı yarın kan verecegim bana dua edermisiniz 💕 2 senedir istiyoruz artık pes etmiştim doktora falan gitmicem yeter die. Şu an kasıklarım agrıyo göğüsler dokunulmuyor midem ekşiyor ve hafif bi bulantı oluyor. Ve nefesim daralıyor. Garip hissediyorum kendimi. Lütfen 🙏 olsun

Kızlaaar Bugun 2 gun gecikmeyle test yaptım pozitif cıktı yarın kan verecegim bana dua edermisiniz 💕 2 senedir istiyoruz artık pes etmiştim doktora falan gitmicem yeter die. Şu an kasıklarım agrıyo göğüsler dokunulmuyor midem ekşiyor ve hafif bi bulantı oluyor. Ve nefesim daralıyor. Garip hissediyorum kendimi. Lütfen 🙏 olsun
Canım senin adına çok sevindim görüyordum seni sürekli hayırlısı olsun sağ salim kucağına al inşAllah sende.

Kızlar folik asit ne zaman kullanmaya başladınız neden doktorum bana vermiyor. Hamile değilim . Ben sordum ama sen hamile değilsin hamile olduktan sonra onlara bakarız dedi

X